News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

zec

Jak,vrlo krupan-vlažan sneg.Danas će biti dosta padavina na samoj granici kiše i snega.

demijan

slab do umjeren snijeg .tlo je toplo pa se topi  prilično. t 0,2

Miloš

Da, i mene je malo iznenadio slab do umjeren snijeg jutros, već se formirao neki jad od sniježnog pokrivača, čisto da nas malo podsjeti da je još uvijek februar mjesec:

zec

Jak sneg,visina 1cm,temp. 1C.

Djole

kako fino plasa u loznicu milina <3

Fraka

Ne znam je li ovo snijeg na Njeguse  :78:

Na Bijelu Goru se jasno vidi da pada, ali je to vise jedo 200-300 metara... Pi kakva 2 dana bruka.. daska vjetra nema, trulina totalna... a sad ce jos malo jugo sto je jos gore  :14: :20:

Mađo

Jutros kiša, pa snijeg ... U Cetinje kiša,susnježica i snijeg se smjenjuju.
Preko Bukovice napadalo novog snijega oko 15 cm, bukvalno se nemaju đe dvoje kola razminut...vozio sam po sistemu 100 metara naprijed-50 nazad  :31: Preko sat vremena, dionicu koju u "regularnim" uslovima pređem za nekih 20 min.  :08: Ima snijega to je bruka.  :52: Auto koje dolazi iz drugog smjera nemožeš viđet dok se ne sretnete čelo u čelô:81:
Temperatura zraka:  1.7°C
Smjer i brzina vjetra:  ENE 2.2 m/s
Relativna vlaga:  92%
Tlak zraka:  911.6 hPa
Oborine danas:  10.6 mm

prenka

Slaba kisa .T 8.3c .Na Brajice padase sitni grad ,dok na Cetinju susnjezica .Cim se izadje sa Cetinja prema Pg kisa.

cetinje1

U Ct umjeren snijeg. Sto ocekivati veceras?

SnowHunter

Ovako je temperaturno izgledala druga dekada februara na glavnim stanicama:

Odstupanje u odnosu na višegodišnji prosjek iznosi +0.3°C u Baru i +0.8°C u Podgorici. U ostalom dijelu vrlo šaroliko, Cetinje je skoro 1°C ispod prosjeka, dok su Pljevlja preko 2°C iznad prosjeka.

Djole

u loznici temperatura 0 i vec duze vrijeme pada umjeren do jak snijeg,dosta je vlazan pa se ne prima na beton,na zelenim povrsinama ima ga oko 10 c,

demijan

u bg,na košutnjaku ,pada prelijepo zadnjih pola sata.

Nikola

U Bg samo sloj 925mb moze problem biti do sjutra popodne ima da pada.

Kisa vec jaca neko vrijeme.

SnowHunter

Na Zvezdari pada umjeren, vlažan snijeg. Prima se već i po travi i betonu, na krovovima i autima ga ima 2-3cm.

Yeti

polako obijelio po ledini,jos mijesa
Listen to me carefully,I shall say this only once

milos555

Jak snijeg!  :79: Uživajmo još malo u poslednjim trzajima ove zime i snijega :101:

Fraka

Cetinje i dalje posteno trpa...  samo 0.2 stepena... vjetra jos nema ovamo. 7 stepeni

Yeti

odje pada krupnije pahulja,večeras je za'ladilo,možda bude cjelonoćno padanje(mada što bi rekli "jalovi se zima")
Listen to me carefully,I shall say this only once

aconi

ima li neka slika iz nk  :109:

Miloš

U Beogradu pada snijeg od jutros bez prestanka promjenljivim intenzitetom, ali zbog temperature koja je cijelog dana u plusu (0-1°C), nije palo više od 2cm u mom dijelu grada.

Ne znam je li ko obratio pažnju na satelitski snimak, koji fenomenalno izgleda od jutros:

prenka

Temperatura 6.4c i pada umjerena kisa.Cetinje na 0.3c ,trpa dobro po ams-u

mecava

sanjin

Жабљак 131цм.

zec

Umeren krupan sneg,visina 3cm,uz 0C.Dosta padavina danas,ali temperatura je previsoka,a sneg vlažan.

demijan

i ja sam,miloše,često od jutros "bacao oko"na satelitski snimak koji je stvarno fenomenalan  :109:
na vračaru 1 cm od 6l  snijega .t max 1,2.trenutna 0,3