News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Nikšićanin

jačeg snijega a da se bolje prima nije odavno bilo odje....trpa ko lud,centimetri se slažu  :119:

Стенли

Bravo za Niksic, ocekivano. Evo moj termometar izgleda za oko pola stepena hladnije kaze od AMS, mozda jak vjetar i padavine kosacke uticu ne znam obicno mi bas tacno pokazuje, a i malo se skasio, kosacke pada.  :23:

Sad opet nesto veci pad T, na oko 2.7°C. Susnjezica.

Nikola

Quote from: Стенли on February 03, 2013, 23:16:32
Bravo za Niksic, ocekivano. Evo moj termometar izgleda za oko pola stepena hladnije kaze od AMS, mozda jak vjetar i padavine kosacke uticu ne znam obicno mi bas tacno pokazuje, a i malo se skasio, kosacke pada.  :23:

Sad opet nesto veci pad T, na oko 2.7°C. Susnjezica.
Do jutra je daleko,ali bojim se da T850mb nece biti dovoljno niska da presnijezi.

Pada umjerena kisa.Vjetar uglavnom slab NW. T oko 5c

milos555

Mislio sam nocas nece puno padati kad ono negdje posle 22:00 poce da zasipa.Tako jako pada,sve me podsjeca na prosli februar... Trenutno vrlo JAK sitan snijeg i vjetar,e ovo nema ni na Durmitor!

Nikola

Quote from: milos555 on February 03, 2013, 23:29:06
Mislio sam nocas nece puno padati kad ono negdje posle 22:00 poce da zasipa.Tako jako pada,sve me podsjeca na prosli februar... Trenutno vrlo JAK sitan snijeg i vjetar,e ovo nema ni na Durmitor!
Ja rekoh tesko da ce preko 5cm,bio sam u pravu osim tu izgleda,koliko odokativno ima?

albatros_mne

Pada slaba do umjerena kisa nosena pojacanim sjeverom...prilicno je hladno napolju

sanjin

Ljudi, kačite jedan isti link iz Vijesti već tri puta. Pratite malo šta se piše na forumu.

albatros_mne

Pojacan intezitet i kise i vjetra. Kakva je situacija u NK I DG?

Yeti

ovako je silno padao i prošlog februara,a ja se iskreno nadam da je ovo samo zagrijavanje za sledeći vikend
Listen to me carefully,I shall say this only once

Fraka

Sad cu ja to regulisat  :05:
Redovno ljudi to rade, dodju na forum i ne procitaju nista sto je do sad bilo, pa ili postave isto ili pitaju jedno te isto pitanje, na koje je vec 15 puta dat odgovor.

u Bg 0.6 nista se ne desava

boka

lele kako ga trpa u NK po AMS  :101:

Fraka

I dobar je minus tamo.. ima li ga blizu 10 cm vec? Moglo bi to bit lagano.

bole

Rogami T4.5 Sad je vec frisko....
Vijetar Nw razvaljiva + JAKA KISA

sanjin

Samo u centralnim predjelima padavine trenutno - NK,PG,KL.

Nk

Ima 15 cm i jos uvijek trpa  :102: :105: :105:

sanjin

Jel to mjereno ili od oka?

Nk

Nikola

Quote from: Nk on February 04, 2013, 00:13:53
mjereno
Ufff stj moram karakondzule oblacit sjutra,kako je to padalo dje za 3 sata toliko napada,po satu 5cm,a i T je konstantno bila u minus plus sjeverno strujanje  :109: sto znaci kad naidje Cb na tom sklopu T850-T2m.

sanjin

Samo 4.9 u PG. Evo i Kolasin razbija sa padavinama.

Mađo

Kod mene nema više ni oblaka.Samo što sunce ne izbije.  :77:  :81:
Temperatura zraka:  1.0°C
Smjer i brzina vjetra:  SSW 1.8 m/s
Relativna vlaga:  97%
Tlak zraka:  912.9 hPa
Oborine danas:  0.4 mm

Neprekidne oborine:  62.6 mm

Nikola

Po sat24 rekao bih jos dva-tri sata max i kraj sa padavinama jer vec krece razvedravanje na zapadu i sjeverozapadu Balkana,Wrf-Nmm v.3.3.1 vidi prestanak padavina posle 6h.Odoh lijegat sjutra u 6 na noge  :39:

Yeti

e ovo se zove trpanje,uzeh Vukov lenjir iz pernice pa pravo na ploču da izmjerim-14cm a oko mene samo šušte pahulje-ova tri sata vrijede više no petnaes' dana južine...bijedne
Listen to me carefully,I shall say this only once

skener

U nk i dalje pada, bice ga blizu 20 cm ujutro,mada mislim da nece jos dugo,sat-dva...

padavina trenutno ima i u Hn i Kl

Miloš

Meni je nevjerovatno što cetinjska AMS nije zabilježila ni 0.1mm večeras, mora da su pogrešni podaci, vidjećemo ujutru.

Nikšić!  :109:

Стенли

Susnjezica, vlazne pahulje. Samo sto ne presnijezi skroz.  :116:  Duva i dalje jak vjetar, sad izadjoh nije prijatno nimalo. Termometar mi pokazuje 2.0°C.