News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Nikola

Sad krecu jace padavine,atmosfera je povoljna za stvaranje razvoja,tacno se linija oblacnosti od Italije krece ka nama.
Slaba kisa,tiho T 9c,Niksic ce brzo u minus uz padavine  :105:

Стенли

Ne bi me cudilo ni da odje presnijezi, kakvi udari sjevernog vjetra  :104: i kisu nabaca samo tako. T sad 4.6°C

Nikola

:104: u tren sto izadjoh promijeni se vrijeme jak W uz kisu i grad

Krivi

Lele, što se ovamo čini ljudi moji!!Nevjerovatno nevrijeme, jak grad, jaka grmljavina!!
GGMU!

Krivi

Ovako žestoko nevrijeme nisam vidio u životu! Toliko jako pada grad da se stvara zastrašujuća buka pri udaru s tlom! Ali najgore u svemu, pojačava!!
GGMU!

Bura

Veoma krupan grad, veličine kocke šećera!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mađo

Da ne padaju možda oblande ?  :78:

Стенли

Barani.  :109:  Niksic usao u minusu -0.2°C, padavine 0.2mm zadnjih 10min i udari vjetra od 20m/s.   :104:

Takodje i u Danilovgradu vjetar izuzetno jak, padavine nesto malo trenutno oslabile.  T sad okruglo 4.0°C. Kako vjetar zavija.   :29:

NK sve ce biti dobro

vjetar koliko ja kuzim  :03: umjeren, ne nesto strasan, umjeren snijeg
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nikola

Quote from: Mađo on February 03, 2013, 19:51:14
Da ne padaju možda oblande ?  :78:
:102:

Barani imate zaista prelijepu klimu,grad koji cesto pada,moja omiljena pojava(posle snijega),a posebno zimi kad nema sto da unisti(kod nas),vjerujte u Pg pada veoma rijetko.
Kisa i W smjer vjetra,T 6.5c kod mene.

Bura

Temperatura u Baru strmoglavo pala. Trenutna T 6.8°C . Sada grád malo usitnio i dominira kiša...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Krivi

BAR          03.02.2013   19:40     9.5      83.4     2        1008.7   5        346      3.6      8.6   

Biće još dosta izmjereno. Osjetno hladnije vani, ne pada trenutno ništa.
GGMU!

Nikola

Stize novi Cb sa mora putanja ka Hn.
Ima li koji cm u Nk?
Pada kisa uz slab do umjeren WNW,hladno T 6c kod mene.

Стенли

Sada kisa nesto slabija, u naletima malo jaca.  Vjetar i dalje dosta jak.  :109:  T sada 3.8°C.

NK sve ce biti dobro

Malo su oslabile padavine, ja sam na 6 spratu, tako da bas i ne mogu procijeniti odozgo.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Miloš

Veselo u Baru, 20-ak mm u pola sata!  :109: Strašno mi nedostaju ta primorska nevremena u ovo doba godine, dok sam u Beogradu.  :82:
Ali dobro, i ovamo kreće fešta obično u aprilu, a do tada ću preživjeti nekako.  :08:

Slab snijeg u Beogradu, dekorativni sniježni pokrivač, +0.3°C.

Dado

ne bih rekao da ima cm samo su auta obijeljela i zelene povrsine jedva..na asfaltu nista

edit: nista znacajnije sada samo provijavanje

Nikola

Quote from: NK sve ce biti dobro on February 03, 2013, 20:22:32
Malo su oslabile padavine, ja sam na 6 spratu, tako da bas i ne mogu procijeniti odozgo.
Quote from: Dado on February 03, 2013, 20:54:41
ne bih rekao da ima cm samo su auta obijeljela i zelene povrsine jedva..na asfaltu nista
Hvala.Grmljavina ucestala ovamo,dolazi nova tura padavina sa mora,inace oko ponoci ce biti forniran mali plitki sekundarni centar ciklona malo juznije od Cg.

Al3k5aNd4R

Kakvo je vrijeme u Ct? I na Brajiće?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

prenka

U podgorici T 7c ,blicka svako malo i grmi u daljini. Trenutno bez padavina. Aleksandre na  Cetinju bi trebalo da okrene na snijeg ako vec nije,dok bi na Brajicima bilo svega,i kise i snijega.

Dado

Quote from: Al3k5aNd4R on February 03, 2013, 21:14:56
Kakvo je vrijeme u Ct? I na Brajiće?

mozes pratiti na ams za ct,..nema mjerljivih padavina  :122:

CETINJE      03.02.2013   21:00     3        98       0        935.2    0        225      1.4      2     

Nikola

Na Brajice sigurno snijeg pada jer je Cetinje 3c i tamo vjerujem da mijesa ili je suvo trenutno,ali evo nema nikog iz Ct da javi,mada moze se zakljuciti po T?

U Pg svitka,grmi i pljusti.

Mađo

Quote from: nikolA on February 03, 2013, 21:03:40
Grmljavina ucestala ovamo,dolazi nova tura padavina sa mora,inace oko ponoci ce biti forniran mali plitki sekundarni centar ciklona malo juznije od Cg.

Odavno je on formiran i evo ne polako napušta.  :120:  :81:

------
Ali što se čini od grmljavine,svako malo mi sklopka izbačaaaaaaaa...  :35: :35: :35: :35: :35:

Fraka

A ne pada nista jel... djao ga ponio