News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

prenka

Slaba do umjerena kisa,T oko 6c ,prilicno svjeze danas

Fraka

Nije veliki minus, cak je i u plus T otisla, a paperjast snijeg padao.. ocekivano sabijanje... ali nece vise.

Cattaro 7.6 stepeni, slaba kisa.
Singidunum 6.0, nista.

Bura

U Baru jaka kiša, danas nema gráda. T 10.4°C .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Yeti

Ovo u Nk je pravo mučenje!Pada kiša,pa počnu velike pahulje,pa za minut opet kiša...a ništa bez onoga "...e in arrivo grande fredo i gelo dai balcani provenienti dal Siberia!Abbondanti nevicate in previsione!"
Listen to me carefully,I shall say this only once

NK sve ce biti dobro

Upravo tako

odvratno, odvratnije, susnjezica  :03:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Al3k5aNd4R

a jel ovo u ponedeljak treba da nam bude 20 stepeni?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Djole

Quote from: Al3k5aNd4R on January 17, 2013, 15:33:33
a jel ovo u ponedeljak treba da nam bude 20 stepeni?
tako nekako ali ako bog da to traje samo 5-6 dana :D

Fraka

Klasicna jaka juzina, nista novo i cudno.. desava se cesto zimi.  O tome u prognozama...
Trenutno jugo fenira sve sem zabljaka.. Tamo lijepo pada snijeg i raste  pokrivac na -0.3

Vasilije

Kod mene snijeg na intervale jak, od sinoc 20-25cm novog.  Srednja visina odprilike 95cm.

Nikola

Snijeg poceo u Kninu,u Mostaru 4.5c.
Kisa danas opet ne prestaje,hladnije u odnosu na juce 5.9c.

Fraka

Mora bit hladnije, inverzija je danas.. trenutno dosta jako feniranje na primorju... preko 11 stepeni.. sad je najveci udar juga

sanjin

Miloš

A ja taman pomislih da je Bar kad vidjeh auto sa barskom registracijom.  :05:

Ojužilo i na Cetinju, porast temperature u zadnjih po' sata.

Stefan600

Uh, koliko ste ispisali od mog poslednjeg posta sinoc. Trebalo mi je vremena dok sve procitam.  :02:
Vidim, bilo je zanimljivo kod Madja.  :45: Vjerovatno je posao na posao, pa jedva cekam da se vrati da kaze je li padao danas snijeg.  :03:
I u Dg je hvalilo malo, mozda 1 stepen nize, da bude vlaznog snijega. Ali bice, prosarace makar jos jednom u ZB do kraja ove zimkse sezone.  :27: Izvinite za off.
ON:  U Pg nista zanimljivo trenutno. Umjerena kisa. Prije pola sata po AMS bilo 5.8'C
Februar 2012. :)

Nikola

Ocekivano da je na duze vrijeme snijeg presao u kisu u vecini gradova,na primorju duva jak jugo pa su T visoke,dok u ZB ravnici skoro da je tiho i T zbog jacih padavina je niza u odnosu na juce a i jutarnje su bile nize.

Slaba do umjerena kisa T 5.8c

Fraka

Slaba kisa u Bg. 6.1 stepen.

Vasilije

Ljudi kakav intezitet, sada ga skoro svuda ima 1m a mjestima i debelo preko. Suma popusta pod ovolikim teretom, a tek elektro mreza koja je uveliko ostecena. Ne smijem pomislit sta me ujutrju ceka ako ovako nastavi da pada! :36:

Djole

e blago tebi vasilije da je meni tako,jos kad ne stane struja ljepota :D tisina  :43:

Krivi

Vjetar u potpunosti stzao, kiša međutim ne staje. Čitav dan pada slabim intezitetom, bilo je kratkotrajnih pljuskova, ali ništa posebno. Na planinama snijeg pada koliko može. Užas od vremena.
GGMU!

mareeram

Transmat

Quote from: Djole on January 17, 2013, 17:37:49
e blago tebi vasilije da je meni tako,jos kad ne stane struja ljepota :D tisina  :43:
Ne vidim sta je tu blago??
Kao da je lako zivjeti gore..
Mislim da bi ti pobjegao posle 1 dana nazad za Pg, u toplu zgradu. 1 Km taxi 0.35 centi. A gore ne mozes da izadjes iz kuce. zatrpana vrata, struje nema, a snijeg pada sa krova, zatrpava sve strane kuće i prozore i vrata, i moras da cistis..

Gadno je stanje po sjeveru.. Dako stane ovo zlo od snijega na sjeveru.
A u Pg moze da padne jedno 2 metra da vidim kako bi prezivjeli mamini i tatini sinovi i kćerke.  :67:

Djole

Quote from: Transmat on January 17, 2013, 18:01:00
Mislim da bi ti pobjegao posle 1 dana nazad za Pg, u toplu zgradu. 1 Km taxi 0.35 centi. A gore ne mozes da izadjes iz kuce. zatrpana vrata, struje nema, a snijeg pada sa krova, zatrpava sve strane kuće i prozore i vrata, i moras da cistis..

A u Pg moze da padne jedno 2 metra da vidim kako bi prezivjeli mamini i tatini sinovi i kćerke.  :67:
pa iskreno onno u decembru kad je bio veliki snijeg bio sam u kolasinu dva dana mecava jaka  nema struje tisina nista ljepse za mene.Vjerovatno stanovnici to drugacije dozivljavaju :P

Nk

Sad sam sa Vucja, i danas odoh do gore, sad ga vec ima blizu 200cm i jos pride je dosta mokar onaj pravi idealni za skijaliste, onaj sto skripi pod nogama, mnogo je sabijen. Staza je ustampana i tvrda kao beton, a ratrak je propadao svega 30ak cm na neugazenom snijegu. Polomljeno je dosta stubova, slikao sam i betonski stub koji se slomio pod snijegom. Prije pola sata je dosla struja tako da ce i web camera brzo proraditi nadam se. Evo par slika od danas pa cu ostale postaviti na temi o snijegu.

snijeg do krova :)

do ujutro preko auta

2 krosnje potonule skroz

Vasilije

Quote from: Djole on January 17, 2013, 18:08:02
Quote from: Transmat on January 17, 2013, 18:01:00

pa iskreno onno u decembru kad je bio veliki snijeg bio sam u kolasinu dva dana mecava jaka  nema struje tisina nista ljepse za mene.Vjerovatno stanovnici to drugacije dozivljavaju :P

I ako ne zivim odje moram priznat da je lijepo meni dok malobrojnim stanovnicima zadaje muke.
Jedino ne znam kako cu se  vratit u PG.

Transmat

Naravno, razumjeli smo se, lijepo je poci par dana.. odmorit od svega. Ali zivjeti u snijeg zatvoren, to je vec nesto drugo.
E ne znam kako ces stici do Pg. Sacekaj da stane da pada, pa neke krplje i pjeske ako nije predaleko.