News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 17, 2010, 21:43:46

Previous topic - Next topic

Zvone

Ja čekam 18z za snijeg... :05:

A stavio sam ga zadnji put kad je bio manje izgledan, mislim da ću ga staviti i večeras.

Cirius

Milsim i ja da cu postaviti neku tankozu,  niske temp i oblacnost bi trebalo da sacuvaju sjutra sto god sleti u sljedecim terminima ..   valjda ..   

Miloš

Eh sad, nema prepisivanja. Ja sam samo rekao da ću staviti isto što i 90% takmičara, kad je snijeg u pitanju.  :62:

goga

nakon ove diskusije Miloše i 99%  :63:

Cirius

Admine, mogu li poslati sad prognozu,  pa ako stignem prije ponoci  (i ako bude potrebe)  da je korigujem, tj posaljem novu ?  Moram da zaglavim nedje,  a nisam siguran 'ocu li stici,  pa bih sad postavio ovu, uglavnom na osnovu 0 Z ..... ?

goga

ja poslala dosta sam mudrovala ... neću više čekat 18z ... šta bude .. biće  :60:

Miloš

Quote from: goga on October 26, 2010, 20:42:04
nakon ove diskusije Miloše i 99%  :63:

A nakon podatka za Žabljak od 22h, i 100%.  :08: Dobro, oko ostalih parametara nećemo naglas. 12Z već izašao kad su u pitanju modeli grubljih rezolucija, a u narednih pola sata će i oni malo finiji.

Transmat

ovo vas milos navodi :) a posle ce on da bude u onih 2 %,   obicno i ja budem u taj manji dio  :120:

MAGICIAN

Vjetar :06: Tmin :19: Tmax :02:

Uh, bit ce zanimljivo!

Rade

Poslata prognoza adminu! :)  :106:

Fraka

Uf, ja sam u zadnje samo letimicno bacao pogled na modele.... sad cu uvatit malo da mislim.. No 2 ispita polozena i cista 2 godina, idemo na 3. :) :114:

Miloš

Poslah i ja prognozu. Recimo da sam je sastavljao 10 puta duže nego onu od prije nedjelju dana. Ali to ne mora ništa da znači.
Najmanje sam razmišljao oko padavina i snijega, sve ostalo sam prilično proučavao da bih sastavio konačnu prognozu.
Jedva čekam da vidim ostale prognoze. Ipak se nadam da moja neće toliko odudarati od ostalih kao prethodna, makar ću "mirnije spavati".  :62:

Shody

Imam osjecaj da cu u ovom kolu, s bodovima uc u minus :H . Sto god duze sastavljam prognozu, vise falijem :D

Rade

Ja bih volio da sam vladika, da me svi u ruku ljube

dikile

I ja sam je upravo poslao. Ni malo jednostavan zadatak..

Admin

Poslanu prognozu uvijek možete izmijeniti do ponoći. Naravno, dešava se da ispravka bude loša.  :07:

Madjo

Cirius

Gabesz20

Evo poslao i ja! Moze se slobodno reci da je ovaj put mnogo mnogo tezi zadatak! No bice kako bude neki bodovi ce se valjda pokupiti! Mnogo srece svima :48:

Admin

Na petnaestak minuta prije ponoći imamo 31 prognozu.

Madjo

Quote from: Gabesz20 on October 26, 2010, 23:42:25
Evo poslao i ja! Moze se slobodno reci da je ovaj put mnogo mnogo tezi zadatak!

Slažem se  :109:

Srećno, prvo mene pa onda svima drugima   :67:

Transmat

evo i ja poslao. Jeste Admine, poranio sam malo  :11:

Miloš

Quote from: Admin on October 26, 2010, 23:49:53
Na petnaestak minuta prije ponoći imamo 31 prognozu.

Prethodno kolo:

Quote from: Admin on October 19, 2010, 23:48:05
Do 15 minuta prije ponoći prognoze je poslalo 30 takmičara.

Quote from: Admin on October 20, 2010, 00:16:27
Vjerovali ili ne svi takmičari su poslali prognoze. Očekujte ih na forumu za desetak minuta!

:03:

Jocko

I ja sam upravo polsao prognozu.
Sastavljao sam je nekih pola sata    :51:
Biće bolje ovaj put, nadam se.

Transmat

Dje si ti bre Joco, kuco stara!  :119:
E pa svaka cast kad si je sastavio za pola sata.. ja sam bas masu vremena ostavio ovaj put.