News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 17, 2010, 21:43:46

Previous topic - Next topic

Admin

Na ovom topicu se možete požaliti na težinu zadatka, pohvaliti svoju prognozom, kuditi živu u termometru što se ne podiže još za 0.1. Naravno, možete i navijati, posustale ohrabrivati, one koji se previše uzdignu spuštati na zemlju.

Miloš

Na prethodna tri takmičenja prvo kolo je bilo jedno od lakših (možda i najlakše u ciklusu). Nadao sam se da će i ove godine uvertira biti takva, ali izgleda da nismo te sreće. Biće jako težak prvi zadatak, biće  :07: :07: :07:.

Fraka

haha i ja mislim da ce bit haos.. Eo ja sam i prosli cetvrtak (za sebe ono) bio jedva u plusu sa bodovima.. +1 hahah

Madjo

:11: Daleko od toga, bio si odličan...druga je stvar kad omanu modeli za količinu padavina kao i za termin istih,logično je da će i temperatura bit drugačija nego što očekuješ.Ipak si bio u plus, većina takmičara bi bila u minus da se tražio prošli četvrtak. :27:
Dragi forumaši, gosn Fraka je pokuša da da prognozu za prošli četvrtak, i vjerovali ili ne prognozirao je Tmin od 7.1 a u četvrtak ujutro je izmjereno u Žabljak 7 °C !  :52: :109: E sad vi viđite sa kim imate posla  :104:

MAGICIAN

Cestitam to je bila dobra prognoza!! :72: Ja moram priznati da sam bio u minusu!  :26:

Mada kad pocne takmicenje svi mi pomalo pocnemo da kalkulisemo i da se "pokrivamo" i onda i to utce i na preciznost prognoze! :78:
U svakom slucaju, kako sad izgleda u cetvrtak ce biti "veselo"! :11:

Transmat

Ja samo znam da se ovaj put necu takmiciti sa istim ambicijama, kako zbog toga sto nemam vremena, tako zbog nekih drugih stvari o kojim ne bih sad ovdje..
Ali svakako bice interensantno druziti se, diskutovati i iscekivati rezultate cetvrkom..

Fraka

Hahah bogami me Madjo nafalio previse  :08: Prosli cetvrtak me Kolasin nagrdio sa onih 16 stepeni.. A ovaj ce bit svaki parametar zeznut.. bas mnogo, no bitno je da se mi takmicimo heheh :106:

Miloš

Jedino što je dobro je da nam makar padavine u Baru i Podgorici neće biti problem, sve ostalo će biti zeznuto...

Cirius

Quote from: Miloš on October 18, 2010, 22:11:13
Jedino što je dobro je da nam makar padavine u Baru i Podgorici neće biti problem, sve ostalo će biti zeznuto...
yep ...  stvarno su kameni neki parametri za precizirat',  vjetar u Kolasinu npr ima potencijal da oduva mnoga ocekivanja    :07:   kako rece Dusan veceras,  brzo primicanje AC od 1030 mb sa zapada posle ovog ciklona nije cesta pojava ..   nista dok ne izadju izlazi sjutra.

Madjo

Od noćas je novina što Wrf ne daje toliko jako zahlađenje za četvrtak koliko se crtalo juče...priklonio se malo nmm-u ...ili će da zaladi tokom dana...što znači da bi u Kolašin dnevna temperatura bila tek za malo veća no jutarnja...ako se ispuni ovo što se očekuje-nešto jači vjetar...onda bi i u Pg trebalo bit vjetra....što znam...sjutra je konačna riječ, sa srećom ljudi   :77:

Miloš

Sastavih orijentacionu prognozu. Neće biti lako, ali nije ni naročito težak zadatak. Kada bi se uzeo neki prosjek sa prethodnih takmičenja, ovo bi bio zadatak prosječne težine. U ovakvim situacijama makar nije mnogo teško prognozirati minimalnu temperaturu. Malo me brinu i padavine, koje ponekad okasne sa prestankom na jugu. Vjerovatno će sve biti jasnije nakon večerašnjih izlaza.

goga

imal kakva web kamera na stanici Žabljak da vidim ima li što snijega  :101:

jer piše da su na linku http://www.meteo.co.me/misc.php?text=37&sektor=1 podaci pogrešni ...

Vjestica

Nema snijega ni na jednoj od stanica,barem za sad  :104:

Fraka

E sad, oce li u cetvrtak u 6 bit.. pitanje je..

goga

pa bumo vidli ... uskoro :22: :59:

ja poslala ... pa sad šta bu bu  :02:

Rade

Ja nisam još - ali bum ! :)

dikile

Rade

Ima posla oko ovoga :) Ja sam malo prije uzeo da računam, mislio sam brže će ali je baš zanimljivo, nadam se da ću imat sreće :)

Boce

Poslao  :03:
Interesantno kolo za početak!

Gabesz20

Rade

Poslao prognozu adminu na pm, nadam se da sam ispoštovao proceduru! :)

Fraka

Poslah mu i ja.. nisam zadovoljan, no kako bude..   :63:

Cirius

Ode.  Kako se Admin zabavlja nocas .....     :67:

goga

ja poslala na mail ... valjda ne šteka večeras :78: