News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Miloš

U Baru se sjeveroistočni vjetar smiruje sredinom dana, čak i kada modeli to ne vide. A ovoga puta vide u prosjeku 3-4m/s slabiji vjetar sredinom dana nego ujutru. Ali ne vjerujem da će ispod 3m/s. Biće to u zbiru 7-8m/s, taman kako svima odgovara.

Inače, Žabljak je uhvatio najveći zalet sa temperaturom, iako nema sunca. Prema aktuelnim izlazima modela, jako su male šanse da i na pola sata probije sunce na Žabljaku, tako da će se tamo zaustaviti ispod -2°C sigurno.
Bar i Cetinje mogu dosta visoko, ali nikad se ne zna. Bar valjda neće preko 14.3°C, Cetinje preko 8.0°C.

Dejo

Stanje u 9h:

BAR  9.6
CET  -0.2   :22:
ZAB  -4.3
Vjetar (Br+Ct+Zb) 13

Boce

AMS Žabljak beleži 0.1mm padavine nešto pre 9h

Jocko

Uhh, dobro je - pridružujem se ekipi koja startuje sa 2 poena.  :05:
Nadam se da će i osmatrač na Žabljaku zabeležiti makar tih 0.1mm, mada džabe mi i tu bod...kad na Baru evidentno žestoko kiksam.  :07: Ajd neću dobiti bod, nego da ne dobijem negativni...

dikile

Ide za sada sve po planu, jos da je stvarno i tih 0.1mm pai bice super.

Miloš

Ne mogu da vjerujem da je moralo da padne 0.1mm na Žabljaku. Moralo je...  :17:
Temperature u 10h:
Bar 10.3°C
Cetinje 3.9°C
Žabljak -4.0°C
Vjetar 14m/s

Temperature prema očekivanjima, ali vjetar, ne znam kad misli da se smiruje.

Jocko

Vetar u Baru stvarno iznenađujuć. Nadam se da zbirna neće biti iznad 9 u 13h.

skener

Je li potvr]en podatak da je palo tih 0.1 mm na Zb?

Miloš

Biće potvrđen tek u synopu u 13h. Vjetar u Baru se konačno smiruje, ali na Žabljaku i na Cetinju pojačava. Cetinje zabušava sa temperaturom, a Žabljak ode previsoko.
Evo kakvo je stanje u 11h:
Bar 11.4°C
Cetinje 5.0°C
Žabljak -3.4°C
vjetar 13m/s

Bio sam optimista danas, ali kao i prethodnom kolu situacija se ne razvija kako sam očekivao, tako bi bilo dobro da i u ovom kolu izvučem 6 poena.

dikile

Meni za sada svi maksimalci odgovaraju, Bar mi odgovara do 13.5C, Cetinje do 8C, Žabljak do -1C i vetar je u igri posto mi odgovara sve od 7-13

Gabesz20

Mene bas interesuje sta ce biti sa tim padavinama u Zabljak, jel palo tih 0.1mm, to ce se izgleda videti u synopu u 13h

Dejo

Stanje u 12h:

BAR  11.5
CET  5.6
ZAB  -3.4
Vjetar (Br+Ct+Zb) 13

Miloš

Fali mi još 2m/s slabiji vjetar. Cetinje ima jači vjetar od očekivanja. Temperature sam ubo, osim ako na Žabljaku ne ugrije sunce do 15h.
Vjetar od 5m/s na Cetinju, pa toliko vjetar tamo nisam ni očekivao u krajnjoj varijanti. Bar i Žabljak su tu u okviru očekivanja. Da ako padne na Cetinju do 3m/s.

Transmat

Oće da me bači Bar sa T-max. treba mi 12 C ali nikako da oslabi vjetar..   Cetinje zakočilo zbog zapadnog vjetra...  ali već sam ušao u taj opseg, sa 5,5 C.  Vjetar dako oslabi za još makar 1m/s

dikile

Ja mislim da necu imati problema ni sa vetrom ni sa maksimalcima. jedino jos da vidimo Žabljak da li ima tih 0.1mm. Bice ovo odlicno kolo za mene.

Fraka

Jos jednom na 2 grada padam za 0.1  :11: 11 puta do sad  :107:

Dejo

Stanje u 13h:

BAR  12.0  0
CET  6.2   0
ZAB  -3.4  1
Vjetar (Br+Ct+Zb) 15
Tmin -5.8
Snz 66

Mađo

Znači, padavina na Žabljak nema  :23: 
Eto Transmatu 12 u Bar  :109:

Krivi

Au, što je s vjetrom ovđena! Pi, na vjetar imam  -1, sve u svemu loše kolo, makar padavine, snijeg, i tmax na žb pogodih, ovo ostalo ništa.
GGMU!

Dejo

Moja greška, ima Žabljak 0.1mm

sale pn

Sta je sad sa ovim Zabljakom, zar ne moze za jos 0.1 da poraste temperatura jer mi toliko jos treba za uzimanje boda. :75:
A i vetar je bas poludeo. :29:

Transmat

jeste, Žabljak ima kod 1.
Bravo Magician na hrabrosti da igras 1 , dosta rizicno ali se isplatilo.. Ufatih Bar..  Malo sreće Mađo :63: .. Cak i vjetar ispade bas kako mi odgovara.. 
Cirus 7
Magician 7
Transmat 7
Miha cb 7

To je ono sto sam pratio Top 14 takmicara koji su blizu u generalnom plasmanu..
Ne znam ima li ko 8 poena od ostatka takmicara?

Pozdrav sa +25 C koliko mjerim ovdje kod mene u plasteniku, donio lap top i pratim i druzim se sa biljkama  :63:

sale pn

Ups, izvinite moja greska, mislio sam da je 4.4 nisam lepo video i izracunao sam pogresno, inace imam poen za Tmax na Zabljaku.

Miloš

Dobih negativni poena na vjetar.  :75: Ne mogu da vjerujem koliko sam loše odigrao ovo kolo... I dalje ne mogu da vjerujem da je vjetar danas bio jači za punih 5m/s nego juče.
Kad god sam puno očekivao, ispalo je najgore. Čestitke svima što su uboli 8 i 9 poena! :47:

Dejo

Pomilovala te sreća Trans, sad si ubedljivi lider, sa verovatno 2 boda prednosti, slede dve 44-ice i stotine 43 i 42  :11:

Devetki nema, a ja sam odbrojao 2 osmice  :109:  :109: