News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2012.

Started by Nikola, November 27, 2012, 12:27:15

Previous topic - Next topic

Mađo

Znači, dolaziš u Kotor da čekaš smak svijeta.  :11:

sanjin

Po ovom EC-u, novu godinu bi docekali sa temperaturama od 15 stepeni. Kao da zivimo na Fidziju.  :67:

Sky007

Quote from: Mađo on December 20, 2012, 10:55:52
Dobrodošao nam, Sky007  :47: Prvi post a već Gfs-ova karta i komentar ...  :109: :109:  :122:
Hvala,bolje vas našli  :105: tu sam da se družimo,vremena ću uvek ću naći za vas  :122: . Od ponedeljka kako stoje stvari ide topliji period..

mirko

Quote from: sanjin on December 20, 2012, 13:43:09
Po ovom EC-u, novu godinu bi docekali sa temperaturama od 15 stepeni. Kao da zivimo na Fidziju.  :67:
Zasto kao na Fidziju, zna ovdje dobro da otopli bar za pg govorim. Znam dva  Bozica prije sedam, osam godina temperatura je bila oko 20,21 stepen i duvao je neki nevjerovatno topli sjever. Sjecam se tada je duze vremena u januaru bila neobicno visoka temperatura. :53: Znam da sam se cudio tome i ocekivao neko zahladjenje, ali nista od njega nije bilo. Tako da sto se mene tice mene vise nista ne iznenadjuje   :72:

Transmat

Quote from: mirko on December 20, 2012, 15:09:58
Znam dva  Bozica prije sedam, osam godina temperatura je bila oko 20,21 stepen i duvao je neki nevjerovatno topli sjever.
Sjecam se toga jer sam sa drugarima planinario , pjeske iz Martinića do u Kopiljle.

SnowHunter

Decembarske brojke ekstremnih i srednjih temperatura po danima za Podgoricu i Bar za čitav period meteo osmatranja 1949-2012:

Стенли

Vala cu cekat sjutra pahulje ako bude T2m dobra, a trebalo bi da oce.  Eto takoc.   :112:

scepo

Dzoni

Cirius

Danas u 12:12 počinje zima,  ali uprkos tome pred nama je topliji period,  uglavnom suv, sa padavinama sredinom sedmice.  Topla advekcija po visini će u ponedjeljak biti veoma izražena  (Kazan će, naravno, kasniti ...)  pa se očekuju i dosta visoke Tmax za ovo doba godine. 
Biće to dobar dan za kićenje nekih stabala, ograda itd. na otvorenom,  za nas kojima je unutrašnje dijete još zdravo i veselo      :122:

demijan

sjajan prikaz SH  :47:  :109:  :109:

Danilovgrad

Quote from: Стенли on December 21, 2012, 00:18:53
Vala cu cekat sjutra pahulje ako bude T2m dobra, a trebalo bi da oce.  Eto takoc.   :112:
Isto!  :112:

Mađo

Malo snijega bi moglo panut noćas kod mene.
Zebu mi noge...  :11:

mareeram

Pa ajde ucini nesto, u Sibiru je 'ladnije no ikad, salji 'vamo!  :11: :99:

bole

Quote from: Mađo on December 21, 2012, 13:24:29

tek u februaru Madjo rece jedna zena vidovita  :11:

mareeram

Quote from: Mađo on December 21, 2012, 13:24:29

:05: :05: :05: :05: :05:

hahahhaha, najjachi lik ubedljivo!! :109: :102:

SnowHunter

Ode ovo i do 14°C na 850hPa  :104: :104: :104:

Biće zanimljivi maksimalci naredne nedjelje... izgleda da neće faliti rekorda.  :78:

Стенли

Bice i malo kise sredinom naredne nedjelje..

Nikšićanin

ima li ko procjenu šta će se zbiti za novu godinu?  :28:

Transmat

Quote from: Nikšićanin on December 25, 2012, 10:07:37
ima li ko procjenu šta će se zbiti za novu godinu?  :28:
Kako gdje, ali u najviše slučajeva slušaće se neki narodnjaci i ispijati loši alkohol..  :67:

A što se tiče vremena, po sadašnjem materijalu, bilo bi stabilno.. bez padavina.

Nikšićanin

samo da ne ljuljne kiše kakve  :77: to pitam  :61:

petar

za vikend ponovo snijeg i snijezne mecave na sjeveru i povecanje snijeznog pokrivaca dok ce u podgorici i dalje temperatura biti ok 10 stepeni

skener

Da mi je znati dje si to vidio  :11:

Dzoni

Evo i ja pogledah zadnje izlaze reko da se nesto krucijalno nije promijenilo pa to napisa covjek. Medjutim nema za vikend nista. Na sjeveru jos samo u subotu ujutru moze biti provijavanja slabog snijega i nakon toga razvedravanje,nedelja suncana.

petar

Quote from: Dzoni on December 27, 2012, 00:27:26
Evo i ja pogledah zadnje izlaze reko da se nesto krucijalno nije promijenilo pa to napisa covjek. Medjutim nema za vikend nista. Na sjeveru jos samo u subotu ujutru moze biti provijavanja slabog snijega i nakon toga razvedravanje,nedelja suncana.
pa da mislo o sam petak i subota ujutru sad su to i potvrdlili izlazi