News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2012.

Started by Nikola, November 27, 2012, 12:27:15

Previous topic - Next topic

superwoman

Quote from: Bole-PG on December 10, 2012, 09:20:12 Ma to sve zavisi od situacije,sitnice ce odlucivati,kao prosli put.Snijega ce biti samo pitanje je kolko a to ce biti zavisno od pozicije ciklona

Jel'to sigurno?
Jao...samo nam snijeg treba...Nadam se da ce kisa! Volim ja snijeg nego se mora na posao a taksija nigdje, pa haosu u saobracaju....
Da sam dokona i sjedim kuci, uzivala bih...

Bole-PG

Quote from: superwoman on December 10, 2012, 09:47:57
Quote from: Bole-PG on December 10, 2012, 09:20:12 Ma to sve zavisi od situacije,sitnice ce odlucivati,kao prosli put.Snijega ce biti samo pitanje je kolko a to ce biti zavisno od pozicije ciklona

Jel'to sigurno?
Jao...samo nam snijeg treba...Nadam se da ce kisa! Volim ja snijeg nego se mora na posao a taksija nigdje, pa haosu u saobracaju....
Au dje nam to rece,a svi oce snijeg.Nego nije to tema za ovo
On:Jel li se update ovi nasi modeli u 11h?
Podgorice grade moj!!!

superwoman

Iako sam ekonomista, ucim od vas..i ja cekam svaki update!

Mađo

Quote from: superwoman on December 10, 2012, 09:47:57 Nadam se da ce kisa! Volim ja snijeg nego se mora na posao a taksija nigdje, pa haosu u saobracaju....

:45: Razumijem te potpuno. Ja svaki dan putujem po 50 km odolen-dótolen, i to po kakvome pútu, i već sam zabrinut do koje uré ću noćas ostat na posao.  :23:  :02:
Nego, mi sa foruma smo malo nenormalni. :110: Volimo snijeg,led i zló vrijeme.  :105:
A što se tiče vremena, ođe dobijaš uvjek najbolje informacije.

superwoman

Dnevno po par puta svratim....
Super ste!

aconi

Neka nas strefi centar ciklona i bice ljepota,jedno 15-20 cm nek se nadje  :121: onda opet dva hladna jutra ,al gledam gfs kaze jugo od petka i dosadna kisurina,mada je to daleko  :112:

Danilovgrad

http://lambda.meteoadriatic.net/images/gfs/06z/snowfall/snowfall_24.png

Uuufffff.... Danilovgrad trpacina! Utorak 06h. :79:

Kad mu uleti mraz dva jutra bez kastiga se nece topit'...  
Ako nas pogodi centar ciklona... ludilo! Jedno 20cm DGD..

Transmat

Quote from: aconi on December 10, 2012, 11:04:58 Neka nas strefi centar ciklona i bice ljepota,jedno 15-20 cm nek se nadje  :121: onda opet dva hladna jutra ,al gledam gfs kaze jugo od petka i dosadna kisurina,mada je to daleko  :112:
Centar ciklona nema nikakve veze sa količinom padavina..

superwoman

Toplije je vec napolje.... :06:...

mecava

Moze li pasti u BP 10 do 15 centi, ubjedljivo najgore prolazimo od gradova na sjeveru? :22:

Bole-PG

jesu li se sto bitno promijenili izlazi u 11h
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Gfs vidi blagi prodor juzine u toku noci... Doduse ne dovoljno za Pg, ali mozda dovoljno za Ulcinj da okisi na kratko...

prenka

Nesto mi nije logicna ova prognoza hmz-a za podgoricu i slabu kisu u prijepodnevnim casovima  :78: dje su to oni vidjeli? :05:  Mozda gfs?

Dzoni

Tokom noci,Fraka, nema trika, ali izjutra nije iskljuceno. Mada Ec-e daje debelo ladovinu za nase krajeve od -4 do max -1c po visini.

Mene samo brine ova istocna nota vjetra koja krece u terminima najjacih padavina a to po pravilu Pg uskrati kolicinu padavina zestoko. Vec se istresu padavine prije dolaska u ravnicu,tako da istocni vjetar organski ne podnosim. Nadam se da nece ipak biti toliko izrazen.

Milina je vidjeti 6h kolicinu padavina prema EC-u :

Nikola

Ma nista od vjetra,kako su Zagorka i Jelena  prosli bez vjetra,a karte su davale zbijene izobare,imali smo 1000mb na primorju i 1020mb na sjeveru,nama u Pg nema brige,u Ulcinj ce istocnjak standardno.

Nikola

Fraka

Nacrta hektolitre za Boku  :67:

Krivi

Lijepo je ovo viđeti na prognozu za primorce..

pri kiši i ispod 10 km. Umjereno do potpuno oblačno, tokom noći i u utorak prijepodne povremeno kiša, a u noćnim satima ponegdje su moguće i sniježne padavine. Jutarnja temperatura vazduha oko 3, najviša dnevna do 8 stepeni.
GGMU!

aconi

Quote from: Krivi on December 10, 2012, 16:59:50 Lijepo je ovo viđeti na prognozu za primorce..

pri kiši i ispod 10 km. Umjereno do potpuno oblačno, tokom noći i u utorak prijepodne povremeno kiša, a u noćnim satima ponegdje su moguće i sniježne padavine. Jutarnja temperatura vazduha oko 3, najviša dnevna do 8 stepeni.
veceras primorci imaju razlog da ostanu budni barem ce vidjet koju pahulju ,a mozda i duzi period susnjezice ,jer temp bas opada ,koliko je u baru sada ,ams kaze 6.7 .. ?

Krivi

6.4 po AMS, kod kecmija 5, ja više gledam ka kecmijevoj jer je stanica na pjenu od mora.
GGMU!

Nikola

Ec bolji za sjutra od jucerasnjeg,bice izgleda produzene padavine sjutra.

Nikšićanin

da malo iskočim iz teme Džemale....zna li ko šta se crta za vikend i naredne dane,oće li biti kakve akcije tada?

Krivi

Quote from: petar on December 10, 2012, 19:47:49 NI JA SE NE SLAZEM SA OVIMA IZ HMZCG ZA KISU PG CE IMATI SJUTRA DO 10 SATI SNIJEG POSLE JEDINO RAZVEDRAVANJE KISA TESKO

Petre, ne viči. Kao da ti život zavisi od toga da li će biti snijega ili neće. Opusti se, nemaš se oko čega nervirati.
GGMU!

Fraka

Rade

Kod nas je postalo toliko popularno praćenje vremena, kao da su svi piloti, a ne 99% ljudi visi na fejsbuku ili kladionici i totalno im je svejedno je li +30 stepeni ili 30 metara snijega.