News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2012.

Started by Nikola, November 27, 2012, 12:27:15

Previous topic - Next topic

Fraka

Nikola na ovu 3. sliku bajka se niposto ne zatvara, zato sto rumija drzi 0 iznad sebe, a snijeg ce nastavit da pici ihaha... samo sto ovo se naravno moze izmjeniti jos 1000 puta... vidjecemo

Fraka

Pogledajte ovaj jako zanimljivi izlaz srpskog Wrf Nmm  :52:

Stefan600

Posla mi ovo fraka prije na fb. Kako se obradovah, auu.  :11:  :03:
Februar 2012. :)

Nikola

Pratim cesto tu verziju Wrf-Nmm na RHMZS i to su greske to se cesto desava i u sred ljeta kad je AC.

Miloš

Nešto taj model pogrešno vidi orografiju. Kad god je crtao takav neobičan raspored padavina na primorskim planinama, ne da nije bilo padavina, nego ni oblaka. Ne znam što mu se to dešava... :02:

Mađo

Nikola

Gfs 18h otvara ski centar Ljubovic u subotu,sve bih dao da onako ostane no nismo mi te srece.

Fraka

Lako ti je za Ljubovic no i Trojicu  :67: :67:

petar

Quote from: nikolA on December 04, 2012, 23:13:31 Gfs 18h otvara ski centar Ljubovic u subotu,sve bih dao da onako ostane no nismo mi te srece.
Nikola kolike su sada sanse za snijeg u pg za vikend

Nikola

Quote from: petar on December 04, 2012, 23:26:37
Quote from: nikolA on December 04, 2012, 23:13:31 Gfs 18h otvara ski centar Ljubovic u subotu,sve bih dao da onako ostane no nismo mi te srece.
Jos male,sjutra i u cet ce se vise znati,ovdje odredjuju nijanse.

boka

Quote from: nikolA on December 04, 2012, 23:30:43

sve dok postoje sanse tu smo da se nadamo  :03:

petar

Quote from: boka on December 04, 2012, 23:35:18
Quote from: nikolA on December 04, 2012, 23:30:43

sve dok postoje sanse tu smo da se nadamo  :03:
Tako je Boka

scepo

Da li jos koji model osim EC-a vidi jako probijanje juzine za subotu :32:

Nikola

Ipak i Gfs vidi proboj juzine posle 9h ujutru u subotu,koji bi trajao do 17-18h u Pg ali opet bi presnijezilo i tako do nedelje ujutro.Trebalo bi da pane 2-3cm do prodora.

petar

skener

Da li jos neko vidi osim mene da EC za subotu crta minus na 850?  To bi znacilo snijeg u svim sjevernim i centralnim,pa i visim predjelima na jugu

sanjin

Kao sto rece Nikola, GFS vratio proboj juzine u subotu sredinom dana. Doduse, nije tako jaka kao iz nekih prethodnih izlaza, tako da sjeverni predjeli ne bi trebalo da imaju problema. A mozda ni Niksic, kao sinoc.

petar

Quote from: sanjin on December 05, 2012, 10:37:28 Kao sto rece Nikola, GFS vratio proboj juzine u subotu sredinom dana. Doduse, nije tako jaka kao iz nekih prethodnih izlaza, tako da sjeverni predjeli ne bi trebalo da imaju problema. A mozda ni Niksic, kao sinoc.
znaci podgorica bi imala kisu u subotu je li tako

Fraka

GFS opet crta slab prodor juzine, tj gotovo da ga nema... uf... detalji dijele Pg-Dg od zatrpavanja ili potopa...

Danilovgrad

Evo opet da se javim...  :05:
Kao M**** da budem ipak... Imace Danilovgrad snijeg u petak na subotu DG kao i u subotu, jer juzine nema po GFS.... Eto toliko od mene..  U petak ce biti zesci mraz u Danilovgradu ako se za PG prognozira -2, to je u DG -5... Ajde da vidimo i to!  :105:

petar

http://www.meteo.co.me/Pr/cgprognoza.gif    HMZCG daje sjutra u pg max. 9 a jutarnju 1. Nevjerovatno mislio sam da cemo ujutru bit u minusu i dace max. bit ok 6 ili 7 stepeni

Danilovgrad

Pa kod vas nije ni bio minus jos...  :78: Mada kod nas hoce... samo neka se razvedri dobro..  :122:

petar

Quote from: Danilovgrad on December 05, 2012, 11:47:10 Pa kod vas nije ni bio minus jos...  :78: Mada kod nas hoce... samo neka se razvedri dobro..  :122:
dobro brate 100 puta si to reka ako budete u minus bicete a ni to nece bit neki veliki minus

scepo

Cim HMZ ne daje nikakve sanse za Pg i Dg za vikend nemamo se cemu nadat :35: :82:

Fraka