News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

demijan

sad mi se cini lakšom gađat srijedu nego četvrtak  :78:

Dzoni

Nikola

Zivo me interesuje sto cete stavit na sifru padavine za cetvrtak.

Dzoni

Za Ulcinj se zna  :122:  a i za druga dva  :15:

Fraka

Стенли

Nikola

Fraka

Sto, mislis da nece ic  :103: I ledeni dan u Ulcinj  :114:

Dzoni

U Ulcinju ce biti i snijeznih padavina u cetvrtak  :02:

Miloš

Prošli put sam se zeznuo što sam padavine igrao bez napadača, sa previše pojačanom sredinom. Da sam malo bolje rasporedio igrače, uzeo bih 2 boda više. Zato se ovoga puta neću zeznuti i igraću provjerenu formaciju 4 4 2.  :08:
Za sada nema mjerljivih padavina u CG. Evo, za sve vas ću napisati nakon 19h visinu snijega na Žabljaku,

Miloš

16cm snijega na Žabljaku u 19h. Trenutno provijava snijeg na -3°C, danas nije bilo mjerljivih padavina.

skener

Poslao,vise nisam ni razmisljao puno,pa sta bude

Krivi

Kojem modelu vjerovati za padavine?
GGMU!

Transmat

Quote from: Krivi on December 04, 2012, 22:09:23 Kojem modelu vjerovati za padavine?
To je vjecita dilema..
Moras imati osjecaja kojem ces da povjerues u datom trenutku  :109:
Ja sad pocinjem da radim prognozu.

Fraka

Ako cete vjerovat iz komentara sam zakljucio da su ulcinj i zabljak u prognozi, a sad vidim i 3. grad, bas me nimalo nije zanimala prognoza kad je ovako zanimljivo stanje  :105:

demijan

poslao.imao sam problema malo sa slanjem.nadam se da je stigla prognoza.

:79:

Стенли

Ako mi vjerujete jos nisam gledao koja tri grada su u prognozi  :120:  Imam kad jos.  :120:

Mađo

Quote from: Stenli on December 04, 2012, 22:30:44 Ako mi vjerujete jos nisam gledao koja tri grada su u prognozi  :120:  Imam kad jos.  :120:

Danilovgrad, Plužine i Petnjica.  :11:

Miloš

Kojem god modelu da povjerujem, padavine su mi najmanji problem u ovom kolu. Nego, večerašnji razvoj situacije na Žabljaku mi prilično mijenja koncept prognoze koju sam htio da pošaljem. Znači, jedina dva parametra za koja još uvijek nemam predstavu šta da odigram su SnZ i Tmin.

Transmat

Quote from: Mađo on December 04, 2012, 22:32:12
Quote from: Stenli on December 04, 2012, 22:30:44 Ako mi vjerujete jos nisam gledao koja tri grada su u prognozi  :120:  Imam kad jos.  :120:

Danilovgrad, Plužine i Petnjica.  :11:
Gusinje, Tuzi, Petnjica..    :110:

Miloš

Ne bih izostavljao Plužine nipošto. Dodao bih još Vranjinu i Mateševo.  :45:

Mađo

Kolko se gođ mi zebavali, teké da imamo po jednu AMS u svako od tija mjestá.  :101:

Miloš

E da je sreće...  :101: Jedno 50-ak AMS i još 2 radara, đe bi nam bio kraj...  :80: Ako se ikad obogatim, ulažem sve pare u taj projekat.  :39:

prenka

Upravo tako milose pitanje sta ce biti sa snijeznim padavinama na zabljaku u toku noci a i sjutra

Miloš

Mene kod ovog kola muči jedan jedini parametar. A to je parametar koji se ne prognozira direktno, ali sve ostalo zavisi od njega... Šaljem za par minuta.