News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Transmat

Quote from: Dejo on November 29, 2012, 09:53:45 Do 9:30 po AMS

Bar 4.7mm
Pljevlja 0.8mm
Sve izvjesnije da će Bar preskocit u kategoriju 2.  A Pljevlja tesko do dvojke..

Mađo

Dug je dan, sve je moguće, posebno kada su u pitanje količine padavina.
Lično očekujem Cetinje preko 50 mm. Svako malo grmi. To je tu neđe :63:

Dejo

U 10h

BAR  15.8 (max: 17.0)
CET  9.6  (max: 10.4)
PLJ  8.6 (max 9.9)

Miloš

Uh, u Baru prošao dobar pljusak, jedva je ostao u kodu 1. Prema modelima, ne bi trebalo da bude još puno padavina dolje, ali dosta je još 0.4mm i ode Bar u sledeći kod, a ode i meni bod (eto pjesme niotkuda).  :77:
Pljevlja su oko 1mm, stabilan kod 1 za sad.

Temperature su izgleda završile sa rastom za danas, osim ako se ne razvedri. Vjetar je sve slabiji, jedva 9m/s.

skener

Vjetar jeste slabiji ,ali ako ne dobijemo podatke sa cetinja u 13h nece se bodovati. Na sjeveru T osjetno pada...zna li neko koliko je mm kise palo na CT od jutros?

Mađo

Kod mene grád i nevrijeme.Od jutros od 8h je palo već preko 10 mm,nadam se da je toliko bilo i u Cetinje ako ne i više.

Gabesz20

I dalje nemam srece, jutros mi pobeze t-min 0.2C, Baru treba mala kolicina padavina da prede u sifru 2...Sta reci nego :75:

Fraka

Kako mi je pobjeglo Cetinje, pi  :16: Zakasnila je kisa, a samim tim i T za mene neockivano otisla isuvise gore..

Miloš

U 11h bez bitnijih promjena. Temperature su i dalje u padu. Padavina u Baru nije bilo od onog pljuska, Pljevlja su oko 2mm.
Vjetar ponovo pojačao.
Cetinje ima neprekidnu umjerenu kišu, ali ne radi AMS i dalje.

Fraka

A sto se brzine vjetra tice, mnogi treba da se mole da ne bude struje, jer ce da prste minusi samo tako...

Стенли

Pa kako mene nekad sreca ne pogleda za Tmin, vazda mi ode za 0.1/ 0.2c

Miloš

Meni bi baš žao bilo da se ne boduje vjetar, jer ako računamo 2-3m/s na Cetinju, vjerovatno bih uzeo bod. Da ako proradi.

Fraka

Ista stvar, steta bi bilo.. Sve mi ovo za sad djeluje kao los tajming sto se mene tice. Nimalo srece za Ct, minuti su bili u pitanju...

Mađo

Kod mene od jutros oko 20 mm.  :62:

Miloš

U Pljevljima pojačala kiša, u Baru palo 5.0mm.  :75:

demijan

pljevlja napadaju dvojku... :05:

Transmat

Quote from: Mađo on November 29, 2012, 11:16:11 Kod mene od jutros oko 20 mm.  :62:
Onda je na Cetinje palo makar 30.
Zestoko sam kiksao danas....
Ali najzalije mi je za onih 9,9 u Pljevljima  :67:

A tek bi vjetar mogao da me utuče..

Mađo

Quote from: Transmat on November 29, 2012, 11:19:16 Onda je na Cetinje palo makar 30.

Mislim da nije,jedino ako je jutros rano bilo padavina.Zvao sam druga pošto je pasá grád kod mene,veli da nije bilo grada a ni kiše ništa posebno.Mada, to je subjektivni osjećaj Cetinjana i to zna da zavara   :11:

demijan

cetinjanima je do 50 l "ništa posebno"kiša  :27:

Shody

Quote from: Miloš on November 29, 2012, 11:17:54 U Pljevljima pojačala kiša, u Baru palo 5.0mm.  :75:

Pa dobro, i 5.0 mm je i dalje kod 1.  :78:       :102:
Pljevlja neće u kod 2 sigurno.

demijan

reklo bi se da u bar nece biti kise narednih par sati a mozda i do 19h...ako bude i ostane na  tačno 5,0  :71:  :71:

Fraka

Moram ovo sve da svalim na modele haha.. zaista sam ovo sto se sad desava ocekivao mnogo mnogo ranije...

Miloš

Sudeći po satelitskom snimku, neko vrijeme neće biti padavina. Čak bi moglo biti i sunčanih intervala.
Do 12h, Bar je na 5.0mm, Pljevlja na 4.2mm. Za Cetinje nemamo podatke, ali realno je za očekivati da je palo preko 15mm.
Tempearture su u blagom porastu, a vjetar je u zbiru u Baru i Pljevljima samo 5m/s.

Ako ne proradi anemometar na Cetinju i vjetar se ne bude bodovao, biću sasvim zadovoljan sa 4-5 bodova u ovom kolu.

Стенли

Bar 5.0mm   :05:  Jel to kod 1?

Fraka

Ne no 2  :11:
Barem nedje da me malo sreca posluzi danas  :75:

Uh ajde molim te da proradi anemometar, tu bi mogo malo nadoknadit sto sam izgubio ovamo.. pi..