News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Admin

Sjutra ćemo, vjerujem, to srediti. Očekujem da će ih biti cijelog dana, iz sata u sat.

Miloš

Hvala na odgovoru!  :47: Šaljem prognozu za par minuta.

Admin

Do 23 sata prognozu je poslalo 20 takmičara.

prenka

Poslah prognozu posle toliko razmisljanja ,promatranja modela .na kraju odstupih od svih modela pa ojdoh na osjecaj  :11:   cini mi se vise se u zivotu nisam dvoumio ka nocas   :27:

Jocko

Povećava se broj, biće to ponovo preko 40.
Ja šaljem tamo pred ponoć  :77:

Dzoni

Quote from: Dzoni on November 27, 2012, 15:43:32 Bogami Milose, svasta ce ovdje biti, pomrsice ovo racune mnogima a posebno onima sto tipski prognoze salju... :83:

Da li su po tebi ove linije iza fronta linije nestabilnosti i koliko one mogu biti opasne ?  :122:

Precuta ti Milose ovo sto sam te pitao  :101:

dikile

Poslao sam dobitnu kombinaciju  :05:

Miloš

Tek sad vidjeh. Ne znam šta tačno predstavljaju te linije, ali u ovakvom kolu treba obratiti pažnju na sve, pa čak i na CAPE index.  :02:

demijan

sjajna neizvjesnost... :111:

poslao.

srećno  :67:

Fraka

Kolko konvektivnih padavina, ostati u plusu je uspjeh.

skener

Dugo sam se premisljao,a to obicno ne valja  :11: poslah prognozu i ako budem imao 4 boda bice puna kapa...srecno scima,trebace sreca  :03:

Gabesz20

Kolko je tesko, tolko ne vredi mnogo razmisljati o tome sta poslati...tu mislim na padavine. Sta reci nego srecno svima :48:

sale pn

Koliko je tesko i ukupno 0 boda su zlata vredna u ovom krugu. :05:

Poslao sam prognozu, srecno svima.

Veljonk

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Dado

kakvo ce ovo kolo da bude  :23: malo je reci srecno celjadi!  :11:

Miloš

Vidim ja šta ću da pjevam u četvrtak cijeli dan...  :27:

Ne pamtim kad sam se manje oslonio na modele, možda svega 60% ovoga puta, 20% na iskustvo, i 20% na osjećaj (ono, ako mi se posreći).
Jedva čekam da vidim ostale prognoze.  :72:

Fraka

Ista stvar kod mene... Ja sam jos jutros zamislio moju prognozu, a veceras sam oko 10 poceo da gledam modele, sve sam pogledao ali sam opet upisao tacno ono sto sam jutros zamislio.

Transmat

Uh namucilo me Cetinje...  
Glava me zabolje od naprezanja  :75:
Jednostavno , tesko mi je bilo da se odlucim izmedju osecaja i nekih naznaka po modelima..

ali ipak na kraju vecinom po osecaju odigrah, siguran sam da ce mi prognoza odudarati masu od vecine.

Mađo

Miloš

Isto tako Fraka, imao sam jutros u glavi prognozu koju sam sastavio samo što sam onako na preskoke pogledao modele. Večeras nakon jednosatnog gledanja modela, prognozu sam promijenio samo za djeliće stepena i jedan kod.

Transmat, ja mislim da u ovom kolu neće biti mnogo sličnih prognoza. To i jeste poenta. Ko u ovom kolu pobijedi, sigurno izbija u prva 2-3 mjesta u ciklusu (osim ako ne zaostaje 5-6 poena za prvima).

Srećno!  :105:

Transmat

Quote from: Miloš on November 28, 2012, 00:02:18 Isto tako Fraka, imao sam jutros u glavi prognozu koju sam sastavio samo što sam onako na preskoke pogledao modele. Večeras nakon jednosatnog gledanja modela, prognozu sam promijenio samo za djeliće stepena i jedan kod.

Transmat, ja mislim da u ovom kolu neće biti mnogo sličnih prognoza. To i jeste poenta. Ko u ovom kolu pobijedi, sigurno izbija u prva 2-3 mjesta u ciklusu (osim ako ne zaostaje 5-6 poena za prvima).

Srećno!  :105:

bice kao u stara dobra vremena  :109:

srecno!

Jocko

Poslao sam prognozu u poslednji čas, sa mnogo premišljanja, i nekim izmenama u zadnji čas, što bar do sada nije bilo dobro  :78:
Šta reći...puno sreće svima! Biće ovo koliko teško, toliko i zanimljivo kolo.

P.S

Takođe jedva čekam da vidim druge prognoze.

Стенли

Manta se manta,sad sa nekog slavlja.. sastavih i sad poslah za 2 min. Veliko izvinjenje sto nisam prije 00, nisam stigao a ni mogao nikako.. Pozdrav ljudi  :16:

Mađo

Ti svako malo na neke slave a  :120:  :116:

Shody

Miloš, nije zabavno kad imamo istu prognozu  :114:

:116: