News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Miloš

Uh, Mađo, ja ne bih bio toliko siguran da je Ulcinj dostigao maksimum, ja sam trenutno na grešci od 1.5°C.
Toliko sam pažnje u ovom kolu posvetio Pljevljima, da sam potpuno potcijenio primorsko sunce. :08:

Shody

Zasad imam 7 bodova.,, užas.... Ulcinj i Cetinje  :107:

skener

Quote from: Mađo on November 22, 2012, 13:10:56 Ako se ništa bitnije ne bi promijenilo, bilo bi 6 devetki.

No, da sačekamo Pljevlja, čini se da je Ulcinj dostigao maksimum,takođe i Cetinje.

Cetinje ga je svakako dostiglo,ugrijalo tih sat vremena i doslo do 16.8,promasih ga za 0.1

Miloš

Slažem se za Cetinje, ali Pljevlja mogu da zadrže blagi rast sve do 15h. Samo da se taj blagi rast ne pretvori u nagli ako ugrije sunce odnekud. :28:

Fraka

Eo AMS proradile opet.. Nista znacajno, samo Ulcinj malo poraso.. ali poce on dolje do 14 sigurno.. Ajde pljevlja, uzarite seeeee  :67:

Gabesz20

Pihh ova Pljevlja, ajmo da lozimo pod Pljevlja :14: :11: Ulcinj taman mi jos dobro

demijan

kose linije u sinopu su znacile da nema podataka iz nekog razoga.

meni pobježe,za sada, cet za 0,2 a ulc za 0,1.  :28:

Mađo

Quote from: demijan on November 22, 2012, 13:29:37
meni pobježe,za sada, cet za 0,2 a ulc za 0,1.  :28:

E malera  :16:  Neobjašnjiv je onaj nagli skok Cetinja....
Quote from: Gabesz20 on November 22, 2012, 13:28:16
Pihh ova Pljevlja, ajmo da lozimo pod Pljevlja :14: :11:

Vidim u tabeli da ti fali samo 0.1° da izbjegneš negativan bod.

Transmat

Ko je raspoložan za jedan roštilj u Pljevljima  :11: Nešto sam ogladnio.
Ma razbiće se inverzija.. mora makar do 11 otići...  
Nego, Pitanje je oće li nas koji smo racunali Ulcinj do 21 zestoko prevarit ovo sunce... evu u 13:10 i dalje stoji na 21 C vjerujem da nece vise gore ici..  

Imali smo srece sa cetinjem... moglo je na 18 da gura..

Mađo

Quote from: Transmat on November 22, 2012, 13:34:03 Imali smo srece sa cetinjem... moglo je na 18 da gura..

:32:  U Cetinje je bio samo taj jedan nagli skok temperature ...

Fraka

Pljevlja rastu lagano, ali kasno je za visoke temperature... steta, lutrija  :77:

prenka

Stvarno cetinje me dobro odradilo  :75:  zna li ko u kojem vremenskom intervalu je zabiljezen maksimalac na cetinju ?   :32:   ulcinj stagnira zadnjih pola sata dok pljevlja rastu lagano .potreban mi je jos 0.1 c za bod u pljevljima . sa cetinjem i ulcinjom sam se pomirio  :82:

Dejo

Bura

Meni je pobjegla samo Tmin, ostalo za sada ide sve kako treba...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Transmat

bice za dlaku u Ulcinju..  A vidim da u Baru opada..
Pljevlja ce rasti do 15 časova temp.

Dejo

Pljevlja ide na 9.8

Ulcinj ide na 21.3

Boce

Za*e*a me Ulcinj u poslednjim minutama samo tako, pa se opraštam od devetke.

Dejo

Ulcinj greška 1.5, Cetinje greška 1.5, ajmo Pljevlja na 10.2 za grešku 1.5  :114:

Mađo

Za sada maksimalci izgledaju ovako:

Ulcinj 21.3° (u 14h)
Cetinje 16.8° (u 12h)
Pljevlja 9.8° (u 14h)

Fraka

Haha dejo ima sansu da uzme max sa gotovo svim maximalnim greskama  :111:
Sampion  :109: sak i Tmin 1.4  :102:

Mađo

Dzoni

E sprdnje sto cine Ulcinj i Pljevlja...

Padoh na Ulcinj za 0,3c i Pljevlja za 0,2c, kakav baksuz treba biti pa to ubosti...

Fraka

Samo kad se sjetim prosle godine, neko ce se sjetit kola kad je cetinje drzalo maglu, ja sam poso -1 jer je u 18:50 osmatrac izmjerio 3 stepena a onda je u 19 AMS pokazala 4 stepena vise... bukvalno zadnji minut je pukla inverzija, ali me osmatrac zaebo  :71: Mislim da nisam bio jedini.. mislim da je mozda i Stenli bio sa mnom u istom kosu..

Dzoni

Pljevlja  9,9 c

Ulcinj 21,2 c

Miloš

Pobježe mi Ulcinj za pola stepena, znao sam da neću moći baš sve da pogodim. Ali eto, makar sam dobro predvidio situaciju za Pljevlja, to mi je bio cilj u ovom kolu.
Ostaje da vidimo još konačne Tmax u 15h, mada ne vjerujem da se mogu razlikovati od trenutnih. Možda još Pljevlja izguraju kojih 0.1°C i to je to, onda ode sunce.