News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Fraka

Uh kakvo kolo  :23: nista prije 23:55 od slanja  :11:

Krivi

Malo se izlupah, ali nije toliko lose.. Srecno svima!
GGMU!

Bura

Poslato, bice sta bude. Sve u svemu, zanimljivo kolo.  :114: Srecno svima!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

sale pn

Povecao je padavine za cetvrtak.
Ala mi samo one jedu dzigericu i jos uvek ne znam sta da posaljem. :32:

Zelim puno srece svima.

Shody

Zbrljah i ja nešto!

Sretno svima !  :116:

Jocko

Bogami sam ovaj put nalupao, ispade kolo teže nego što sam pre neki dan očekivao.
Srećno svima! Ja vam sigurno neću biti konkurencija u vrhu  :99:

Miloš

Poslah i ja. Na osnovu svega što su crtali modeli, trudio sam se da odigram bez puno rizika, da što manje poena izgubim (ako je tako nešto uopšte i moguće). Nije još uvijek došao dio takmičenja kad se isplati rizikovati.
Sjutra ujutru ću pogledati ostale prognoze, laka vam noć svijema!  :39:

Cirius

Kolo se zakomplikovalo sa posljednjim izlazima ...  a ja sam do 23:25 radio za Ulcinj umjesto Bara     :07:  
Za očekivati su šarenije prognoze ovog puta     :114:

Fraka

Mene upravo i najvise kopka Bar  :103:

Cirius

Quote from: Fraka on November 13, 2012, 23:40:44 Mene upravo i najvise kopka Bar  :103:

Miriše neki istočnjak tamo,  mada ...  dug je dan     :77:    Ja mislim da sam na Kolašin do sad izgubio najviše bodova,  čak više nego na Pljee.   Viđećemo kako će sad varljiva kotlina između Sinjajevine i Bjelasice da odigra    :67:

Gabesz20

Ja sam lose krenio da losije nisam ni mogo ove sezone, sta je tu je...Poslao sam prognozu bez nekih vecih razmisljanja!

Стенли

Poslah ,sa razmisljanjem od oko 20min. Srecno svima

Dejo

Srećno svima, ovakva kola donose prednost  :11:

Transmat

jedva sam se skoncetrisao da sastavim prognozu, gadno sam prehladjen, pa mi nije do prognoze.
Nije lako kolo.... ima vise scenarija sta se moze desiti.
Mozda sam se previse oslonio na poznavanje mikroklime ovih gradova, ali ipak, morao sam, jer sinopticka situacija nije skroz jasna..(jer moze poci u par smjerova)  mora se nesto prelomiti..  
Bice ovo kolo gdje ce mnogo nas kiksati na sitnice..  bice prosjek oko 4-5 poena  :112:

Admin

Takmičar Djuki77 je poslao prognozu za gradove iz prethodnog kola. Iako za njih nije ništa lakše dati prognozu nego za zadate, prognoza nije prihvaćena.  :16:
---
Vidim da je ispravku poslao prije objavljivanja ostalih prognoza, pa je ista uvrštena na spisak i važeća je.

Fraka

Nikola

Snijeg svi osim Zaka isto,Tmin skoro svi slicno(1 stepen razlike),vjetar tu i tamo slicno,Tmax podijeljeno a dosta sareno na padavine,izgleda da se ipak cekao novi Gfs.

prenka

Admine ne preostaje ti nista drugo no da zacinis ovo takmicenje prognozom zemljotresa:DD eo lob vec daje kvotu 7 za termin sjutra ujutro u 00:29 :))

Admin

Najmanja je kvota za Danilovgrad.
No nastavićemo diskusiju u kategoriji Ni opšte, ni posebno.

demijan

hehehe biće vrlo veselo u četvrtak  :111:

Miloš

Vjetar i Tmin su prilično ujednačeni kod većine takmičara. Kod temperatura ima dosta oscilacija, pogotovo kad je Bar u pitanju, ali i Nikšić.
A kod padavina sam primijetio sve moguće kombinacije sa nulama i jedinicama. Gledajući i današnje izlaze modela, mislim da će padavine biti čista lutrija i pravu kombinaciju će pogoditi oni koji budu imali malo više sreće od drugih.

RAMONES

Zašto niste poslali podsjetnik na e-mail za ovo kolo, ne možemo svi uz brojne obaveze držati i natjecanje na pameti...

Fraka

Nemam dobar osjecaj... mislim da sa zestoko zeznuo. vidjecemo

Transmat

Quote from: Fraka on November 14, 2012, 11:48:13 Nemam dobar osjecaj... mislim da sa zestoko zeznuo. vidjecemo
Da ne zurimo jos sa predpostavkama...
Ipak Fraka dans se ocekivalo da ce biti ovako, jer sjeverni vjetar dize temp u Baru i Niksicu..  a i vedro je..  
Sjutra mozda bude totalno drugacija sinopticka situacija.
Nisam zadovoljan kako sam prognozoriao T-max u Baru a pogotovo Niksicu.