News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Nikola

Uzeh Tmax na Ulcinj,ali mislim da je Zb 0.1mm.
Jeli vjetar 14 ili 15.

skener

demijan

žab je sakupio automatikom jos 0,1 ; sada je tesko da i u synopu da ne bude 0,1

Fraka

Ma zabiljezice cus... nema sto, svaka cast za te dvije dvojke demijane...
Meni ostaje zal sto nisam igrao padavine u Ulcinj, samim tim i jos nizu T i jos jaci vjetar, no jbg, losa procjena  :77:

demijan

svima se dešavajuu promasaji za 0,1 t-re ...meni je to uvijek bila čar igre .i danas je  :03:  ulc za 0,1(padavine sam u zadnji tren odlučio da ne stavim tj. ukucao sam 0),žab za 0,4  :111:  promasio sam  visinu snijega danas a i dalje  mislim da je raspon od 10 cm veliki za bod.to bi se moglo smanjiti,poostriti kriterij, na 8 cm ili 6  :03:

Fraka

Ne mislim ja Demijane bogami... Evo i ovo sto se crtalo relativno malo padavina pa je odnjelo vecini bodove.. Zamisli da je bilo 40 mm snijega.. ko bi to pogodio?

demijan

pa zanimljivije je kad je malo teže .zar se to ne traži?   :03:  

Miloš

Ode još jedan poen većini takmičara, kao šlag na tortu za ovakvo kolo, skupilo je 0.4mm na Žabljaku po AMS. Ovako izgleda dobitna kombinacija za danas:

ULC  7.3  1
NIK  2.5  0
ZAB  -4.0  1
Vjetar (Ul+Nk+Zb) 15
Tmin -6.7
SnZ  29

Nikšić je jedini grad kod kog je većina takmičara dobila poen i na temperaturu i padavine. :48:

Nikola

Svaka cast IvanZD i Transmat  :109:
Bravo i za bronzu,Cirius-a  :59:
Pohvale i za pobjednike u ovom kolu  :45:

Nastavlja se borba u sledecem ciklusu.

demijan

bravo transmat i ivanzd!!   :109: :109: čestitke svima!  :109:  jos jedan sjajan dan   :111:

Dzoni

Pa nije uzeo u ovom ciklusu samo @Cirius bronzu vec i moja malenkost i kolega @magician. Dijelimo skupa broznu.

No dobro mi se ne ljutimo kad nas neko izostavi namjerno  :15:  :109:

Miloš

Lijepo je vidjeti stare šampione ponovo na vrhu tabele, bravo momci!  :111:
Svaka čast i Džoniju, Ciriusu i MAGICIAN-u na fenomenalnom rezultatu!  :109:

Ovo kolo je ozbiljan kandidat za kolo sa najmanjom srednjom ocjenom na takmičenju. Meni lično je ovo najslabiji rezultat u prethodna tri takmičenja, ali šta da se radi. Na osnovu svega što se crtalo u utorak, u ovom kolu se nije ni moglo osvojiti preko 6 poena.

Nikola

:09: Stvarno nisam obratio paznju na njih dvojicu,nisam ni znao do sad da je Dzoni Maestral,naravno pohvale i za njih   :48:

Cirius

Čestitke za Transmata i Ivana !     :121:      :116:

Bronze će vrebati iz sjenke svoju priliku u drugom ciklusu    :103:     :122:    

:111:

Fraka

Cestitke svima, posebno najboljima.. ima jos dosta igre, 5 kola, zima sve jaca, bice zanimljivo  :105: 4 boda zaostatka je dosta, ali nisam nezadovoljan   :109:

Transmat

Cestitke danasnjim peticama..
Bilo je mnogo tesko kolo.

Najmilija mi je nagrada gajba niksickoga koju cu da stamanim sa Demijanom.  :116:

Cestitke za IvanaZd , šampion povratnik.
Nadam se da ce nam se pridruziti Strormbringer u finišu to je samo 4 poena.   :111:
Iskreno mi je zao iskusnih takmicara na danasnjem kiksu, ali losa sreca i kiks u kolu svakom se moze desiti.  

@Dzoni boy, nisam ni ja znao da si ti Maestral. Mogao si nam reci  :63:

Puno sreće u narednom ciklusu.. Jos ako nastavi ovako promenljivo vrijeme.   :114:

Edit: Umalo da zaboravim! SREĆAN RODJENDAN DEJO :112:

MAGICIAN

:109:  :109: Cestitke Transmatu  i Ivanu   :109:  :109:

Cika Coja

Srecni smo zbog osvojenog boda na teskom terenu. Cestitke protivnicima... Prvenstvo je dugo, ostala je jos citava polusezona... Da ne verujem u uspeh ne bih sada bio ovde... Navijacima bih porucio da budu strpljivi jer ovo mi je prvo takmicenje... :119:

Dejo

Čestitke svima u ovom kolu, vidim nema niko minus  :114:

Ja sam izgurao i ovo kolo nekako i trenutno sam na trećem mestu po broju bodova. Svakako da neću odustati u drugom ciklusu od ovog triler takmičenja  :109:

IvanZD

Hvala svima i čestitke i ostatku ekipe!

U drugom poluvremenu očekujemo da nam se priključi Stormbringer pa da tabela opet nalikuje starim danima, kako i spada  :11:

Jocko

Osvojih 3 poena - nije loše, šta drugo da kažem. Nisam zadovoljan, kao i većina.  :02:
Čestitke svima koji su danas bili uopšte pozitivni, a naročito današnjim pobednicima.  :109:

zack

Čestitke IvanZD-u i Transmatu na pobjedi u prvom ciklusu, bili su sjajni  :45:.Čestitke naravno i ostalim učesnicima na druženju i takmičarskom duhu  :121:.Ovo kolo je bilo puno iznenađenja a u krajnjem se to vidi po rezultatima.Veliki pozdrav za ljudinu Admina :38:.

Bura

Cestitke svima, posebno pobjednicima kola. Svaka cast momci, samo tako nastavite  :45: :45:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mađo

Svaka čast pobjednicima ovog kola a posebno pobjednicima ciklusa.  :47:  :116:

Dzoni

@ transmat & @nikola

Mislio sam da znate...

Hvala svima koji su uputili cestitke a ja koristim priliku da cestitam prvoplasiranim momcima koji,tek sad vidjeh(promaklo mi je ,sorry),imaju isti broj poena (@IvanZd & @Transmat) ! Bravo !  :45:
Sto znaci @ciriuse da smo mi ipak unaprijedjeni u srebrnjake  :114:  :111:

Inace kod istog broja bodova (raspitah se kod admina) poredjani smo po dinamici prijavljivanja za takmicenje a ne prema nekom parametru vezanom sa samo takmicenje, osim kod Tmin gdje se racuna najmanji procenat greske.

Hvala i svim kolegama koji ucestvuju u takmicenju i ovaj nas hobby cini sveukupno zanimljivijim pa i za sire mase !