News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Fraka

Fraka

To bi bilo to, nadao sam se, ali trt. IvanZD pobjednik kola...  :47: a zajedno sa Transmatom i ciklusa  :116:

prenka

Polako padaju temperature u niksicu gdje je sada 2.1c i na zabljaku -4.9c  .ulcinj stoji na 7.3

Shody

Uhvatio -3 boda...
Ulcinj tmax, vjetar i tmin  :06:

Fraka

Zivcira me Ulcinjska AMS.. eo je na 7.5 ali synop vazda pokaze nesto manju T...

Transmat

Moze Ulcinj još gore, ali evo stitu oblaci tako da nista.. Meni bi trebalo 8,5 C , ali to je nemoguce.
Kakav horor od kola, ali zadovoljan sam  :67:

Fraka

Eto, 7.3 zvanicna u Ulcinj  :77:

Transmat

Quote from: Fraka on December 06, 2012, 14:11:33 Eto, 7.3 zvanicna u Ulcinj  :77:
Da gotovo je za danas..
Ja sad moram do provincije..
Nisam računao koliko ko ima poena, ali vidim da je bilo žestokih kikseva..
Ivan ima sjajan rezultat, ne znam ima li jos ko 6. Ja bih imao 5 poena.

:116:

Krivi

Prelijepo kolo za mene. Promašio sam i snijeg, i padavine UL, i Tmax ŽB (osim ako se neko čudo ne desi), Tmax UL (Isro kao i sa ŽB), na vjetar ću dobiti -2, kao i Tmin, eto jedino se izvlačim na padavine u NK i ŽB, ia Tmax NK.
GGMU!

skener

Po mom racunanju IvanZD je pobjednik kola,a oni transmat i ciklusa sa 35 poena...ukoliko ne bude jos padavina

Cestitam  :109:   inace niko nece imati 34 poena po ovim podacima

Fraka

Mene zafrko Ulcinj za 6 ponata...ako naravno Niksic ne poraste jos,  ne bi me cudilo, ovo moram da platim dobro sto sam imao srece na Tmin  :11: :107:

Admin

Oćemo li i iduće kolo u četvrtak ili da biramo neki teži dan?   :120:

IvanZD

Hvala na preuranjenim čestitkama, još nije vrijeme za slavlje jer bi Ulcinj mogao otići još gore s temperaturom!

demijan

Jocko

Jeste se raspisali, nenormalno  :114:
Auuu, totalni kiks na vetru...stavio 6, ono 15.

Očaj kolo. Na Tmin imam -1, sneg 1, padavine čini mi se 2, vetar -1, Tmax sva trio poena...i njih sam najbolje odigrao.
Dakle danas svega 4 boda. To me verovatno stavlja na sredinu tabele (da, da, lažna nada...)  :11:

Miloš

4 poena u ovakvom kolu i nisu tako loš rezultat. Jedino što sam još mogao da pogodim je Tmax na Žabljaku, bez potrebe sam udario previsoku i falilo mi je 0.5°C.
Vjetar, Tmin i padavine u Ulcinju su već bili neka viša sila.

Transmat, IvanZD!  :109:

Jocko

^^ A ne može svako takmičenje biti isto...no, ja mislim da si ti itekako u igri za osvajanje neke od nagrada. Možda nisi odigrao kako ti umeš, ali su rezultati itekako zavidni.  :63:
Čestitke Ivanu i Transmatu  :109:

Dzoni

Quote from: Admin on December 06, 2012, 13:23:42 To je brojka koju mi je rekao i dežurni osmatrač. U Ulcinju, za sad, 4.5 litara.
---
Uh, kako bih se "prosuo" da sam u ovom kolu morao da se takmičim.  :05:

Ja ti jemac  :05:  :76:  Na Ulcinj T max i padavine, pricah ja za Ulcinj no ne poslusah svoj "njuh".  Vjetar niko nije fakticki mogao predvidjet da ce biti ovako jak, modeli to nisu vidjeli. Moglo je biti iznenadjenje sa Ul vjetrom (nenormalnim ka' i uvijek) ali ne preko 10-11 zbirno u nekoj najcrnjoj varijanti.

Dzoni

Quote from: Cirius on December 06, 2012, 13:29:12 Vjetar je u Ulcinju u 13:00 h, po ams, bio 8,4 m/s,  u Nikšiću 4,5 m/s a na Žabljaku 1,3 m/s.   Možemo li da prihvatimo te podatke ?   Šire se glasine da je synop hakovan i kompromitovan ...    :103:

Pa sto je konacno sa vjetrom, jel 14m/s ?

Fraka

Ma ne, uvjek se synop uzima...

demijan

žabljak je po automatskoj skupio 0,1 pre 20ak minuta   :79:

Fraka

Dejo

demijan

ne znam da li žab daje u synopu padavine po automatskoj ili kišomjeru;tako da to ne mora biti u synopu ako je po kišomjeru

Dzoni

Tako je,mislim da ga nece biti u synopu.