News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Oktobar 2010

Started by Vjestica, September 28, 2010, 10:42:21

Previous topic - Next topic

snesko belic

22:43 i na zabljaku vec pada jak snijeg,neka nam je sa srecom ovaj snijeg!!! :)  :79:

Dzoni

Stefane i Snesko, ovo je za "aktuelno vrijeme" a ne za "prognoza vremena"...

Stefan600

Ma... Odem na pogresan topic slucajno. Zbunim se. Oproscavajte' :72:
Februar 2012. :)

Stefan600

Evo sad se nazire porast tmax do Ponedeljka a mozda i dalje s tim sto ce jutarnja biti u padu, a od subote i ona u porastu.  :52:  :101: Sprdnja.  :107:

sanjin

Kad se ocekuje naredno jace zahladjenje?

Madjo

Narednih dana toplije, a od početka novembra ponovo je moguća kiša i južina.

Fraka

Madjo

Објасни нам карту.... pardon( Shift+Alt Shift+Alt) da vrnem na latinicu  :72: :103:

vanja

fraka najdalje si otisao....ja sam trazio neki izlaz  isto  al na nista nisam nailazio...temperature do 20 skoro ...ovo je tek sad izaslo ja mislim  :75:
pustam bradu do tad da bih se pokrio tada sa njom ha ha ha haa :75:

Stefan600

Stefan600

Mislio sam na ovo pitanje sto je postawio sanjin  :102:

Stefan600

A sta govori ovaj izlaz?  :120:

Fraka

Kako se mijenja izlaz haha.. to sam postavio samo da vidim koja ce razlika bit u 2 dana.. jedan dan se prognozira -12 po visini a drugi 8.. fenomenalno.

Vjestica

Quote from: Fraka on October 28, 2010, 18:27:24
Kako se mijenja izlaz haha.. to sam postavio samo da vidim koja ce razlika bit u 2 dana.. jedan dan se prognozira -12 po visini a drugi 8.. fenomenalno.

A znacajno se promijene nekad i na 4-5 dana a ne na 15  :83:

Fraka

Ne, ali stvarno me fascinira, zasto bas stalno takve prognoze idu... eo sad za 7-8. novembra snijeg do otranta... hahaha

Vjestica

A reka bih ti da znam :) ,to i mene cudi kako se promijeni sve u dva izlaza sa 10 na -10,al to je daleko..Malo to ko i uzima mnogo u obzir,nego ajde,ja uvijek gledam.

ehtelion

a sigurno tada program racuna mnogo slobodnih varijabli, kako se vremenski prostor suzava neke varijable postaju sigurnije.

Fraka

Ma znam ja to sve.. :83: samo me nervira kako te variable uvjek daju snijeg do kipra hahah

Madjo

Kakvo će bit vrijeme  u neđelju ?  :55:

Rade

Oće li bit snijega u PG?

Madjo

Quote from: Rade on October 29, 2010, 01:04:59
Oće li bit snijega u PG?
Ja mislim da oće, gleda sam na neki strani sajt da će bit snijega 6. novembra u Pg.  :67:
To je dobar provjeren sajt.  :15: Ovi naši neznaju ništa.

Transmat

A najbolje da ne znate sami  :76:

Sunčano , oko 18 stepeni..

Fraka

Poslace nas admin u onu stvar.. na svaki topic smo off  :06:
Bice suncano i lijepo, haha

Transmat

Quote from: Madjo on October 29, 2010, 01:09:37
Quote from: Rade on October 29, 2010, 01:04:59
Oće li bit snijega u PG?
Ja mislim da oće, gleda sam na neki strani sajt da će bit snijega 6. novembra u Pg.  :67:
To je dobar provjeren sajt.  :15: Ovi naši neznaju ništa.

Mađo, daj mi taj sajt na privatnu poruku, ne širi dalje... da ih rasturamo na takmičenje  :05: .
Dosta mi je bre ovih naših šarlatana..

Dzoni

I ja sad vidjeh snijeg moguc u PG oko 6-7 novembra...  :79: