News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Meteo slike-razno

Started by Madjo, December 25, 2009, 19:29:26

Previous topic - Next topic

Miloš

Quote from: kecmi on February 20, 2011, 17:51:24
Ih prosto mi je toplo oko srca kad vidim bilo gdje moj grad Bar...........  :03:
I Milose, koja je ovo rijeka, Rikavac ili Vruca rijeka?

I ja sam ti lokal-patriota!  :08: Ovo je Rikavac, Vruća rijeka je sa druge strane onog brda iznad Starog Bara, a spajaju se tamo blizu Primorke.

Miloš

Evo, da vi malo dočaram slikama današnju atmosferu iz Beograda. Najveći snijeg ove zime, zvanično 28cm snijega, nezvanično 30-35cm.

Pogled kroz prozor jutros:

Ispred zgrade:

Zatrpani automobili:

Prvo nezvanično improvizovano mjerenje snijega, oko 30cm. :)

Rado bih sjeo na onu klupu, ali reko bolje da čuvam bubrege:

Na ovom zidiću iz nekog razloga blizu pola metra:

Studenski park:

Za kraj jedna malo neobična od večeras, ledenica od metar i kusur još uvijek visi sa ove bandere. Biće veoma opasno ako padne.  :23:

sanjin

Divota...odlicne slike  :04:

Cirius

Stvarno vrh,  BG i mnogi kontinentalni krajevi dobili dzek pot od Snezane ..   kod nas malo duvao vjetar   hahah ..

Transmat

Koja razlika Bg I CG-jug. Ovamo je pravo proljece, pici sunce, milina! A tamo pomet i brdo snijega..

Miloš

Što se mene tiče, ovaj ciklon je stvarno zaslužio ime koji smo mu dali ovdje na forumu. A vjerujem da bi se većina ljudi u sjevernoj Srbiji, istočnoj Bosni i istočnoj Slavoniji složili sa mnom. Znam da su snjegoljupci u Crnoj Gori razočarani, ali takvi su cikloni, vazduh u njima se okreće. A sve što se okreće, baš kao i ono kolo sreće, nije nikad baš u potpunosti predvidivo. :122:

Madjo

Danas popodne sam malo planinario-bolje rečeno silazio pa se penjá  :13: Bio sam na zaravan Praćište iznad Kotora i Frakinih Špiljara  :21: Sišá sam za uru sa Žanjeva dola a vratio se za po ure  :05: Uvjek mi lakše pane uspon no nizbrdica. Sa Praćišta se pruža fenomenalan pogled na stari grad Kotor.  :81: Inače, staze su markirane a put kroz gostu borovu šumu prema Krscu je poneđe toliko širok da bi komotno mogá terenac odit- to su probijali Austrougari.Žičaru koju smo imali prije 100 godina je pokretá motor koji je stoja na Praćište.
Dan i nije bio dobar za slikavanje-bila je tanka oblačnost,više štete no koristi  :31: Dolje je od popodne puvala dobra bura i bilo je prilično ladno.

Zaravan Praćište, to jest dio.

Pogled u pravcu Krsca.

Ambis kanjona Škurde.

Kotor.

Špiljari.

Još bliže.

I na kraju

Miloš

Super slike Mađo!  :109:

Cirius

:105:    prelijepo Madjoni,  i prema moru i prema planini ..

Simke

:45: Madjo odlicne slike

niksicki

Malo slika iz nekoliko zadnjih mjeseci sa moga sela  :08:
decembar

takodje decembar

januar

februar

kraj marta

april

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Simke

Dobra slika Aco,prikazan jedan Cb sa tacno istaknutim prevojima,u pozadini kisa i munja(Medun,Kuci)

Al3k5aNd4R

Evo jos jedna.. ova je mislim slikana dan ranije, na slici je selo Komani kod Podgorice

Simke

Quote from: Al3k5aNd4R on July 02, 2011, 00:26:45 Evo jos jedna.. ova je mislim slikana dan ranije, na slici je selo Komani kod Podgorice

sanjin

Ево слика из плавско-гусињског краја.

sanjin

Јеловица на Бјеласици, Беране

Пут за Бјеласицу

Катун Шишка, иза брежуљка Шишко језеро, вис испред-Жубер

Шишка,иза шумарка је катун Бубуловац-Суводо,пут према селу Лубнице,Беране

Шишко језеро из правца Жубера

Равни изнад језера,десно пут према Сватовском гробљу

Шишка

Криви до,Бјеласица

sanjin

Dolina Grebaje, Gusinje  :04:

sanjin

Quote from: Miloš on February 25, 2011, 20:37:36 Za kraj jedna malo neobična od večeras, ledenica od metar i kusur još uvijek visi sa ove bandere. Biće veoma opasno ako padne.  :23:

Ovo su ledenice (Berane je u pitanju):

:08:

Cirius

Pogled prema Kučima iz Podgorice prekjuče :

Al3k5aNd4R

Ne znam jesam li neke od ovih vec stavljao:

ova je mala jer je iz frejma izvucena

ova je mala jer je bila loseg kvaliteta

i za kraj jedna stara moja..

ne mogu vise prckat po fejsu

ps. osim jedne iz novog sada, sve ostale su iz crne gore