News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Cirius

Kako bih volio da prođemo u finale i dobijemo šansu da vratimo Norvežankama za onaj olimpijski randevu ...      

Miloš

Te Norvežanke su opasne, mislim da koje god od ovih "naših" prođu nemaju velike šanse. Jedino da se udruže nekako protiv njih.  :121:

Transmat

Kao Švajcarac koji živi u Crnoj Gori, mogu vam reći da sam razočaran uslovima u Areni. Ovo naravno nema veze sa politikom.
Evo sam ugasio ton i gledam.Inače ne gledam pink Tv I Grand show a ne idem ni u guču, pa rukometna utakmica me nece nagovoriti da slušam tu nazovi muziku. Od moravca pa do marša na drinu.  Sve jedno ko će pobijediti, mada eto, volio bih da Crnogorke pobijede, ipak zivim ovdje.

vanja

Ne igramo odbranu kako umijemo...evo drugo poluvrijeme ce sad. Dako uradimo nesto

Стенли

uopste se ne razumijes u zenski rukomet Milose..nije ti to meteorologija brate moj, pusti se sporta..  Ocajno je odbrana igrana, ima jos pola sata igre, vjerujem da ce sve doci na svoje, Kaca previse forsira sut..

Mađo

Quote from: Стенли on December 15, 2012, 17:44:41 uopste se ne razumijes u zenski rukomet Milose..nije ti to meteorologija brate moj, pusti se sporta..

Pa što?  :32: Razumije taman kolko i ti ili neko treći.
Ja koji se ne razumijem u ništa prognoziram da će Norvežanke odrijet ko gođ da prođe.  :21:

Стенли

Zato sto ne zna 2 igracice Norveske, a kamoli trenera ili neku igracicu sa klupe.

Mađo

Kao da nema oči da vidi kako igraju.   :32:

demijan

i meni je kao transmatu ton ugašen a vangelis(voices) se slusa i lagano gledam ... vidim,gusto će biti  :67:

Miloš

Priznajem Stenli da se ne razumijem, ali eto odgledao sam kako su danas igrale protiv Mađarske i kako su igrale u finalu OI protiv naših i kažem na osnovu toga. Nadam se da griješim. I mislim da nema potrebe da mi se obraćaš tako.  :46:

Transmat

Quote from: demijan on December 15, 2012, 17:51:46 i meni je kao transmatu ton ugašen a vangelis(voices) se slusa i lagano gledam ... vidim,gusto će biti  :67:

:109:  :109:  :109:

vanja

Kako teska utakmica. Nevjerovatno.
Bez Popovicke cemo tesko protiv Norvezanki

Nikola

:116: FINALE!! BRAVO DJEVOJKE!  :109:

vanja

I bez majde(slucajno je izostavih) s norvezanima tesko. Ali sigurno ce utakmica biti odlicna!

Стенли

Srbija - Crna Gora 26:27

vanja

Стенли

:119:        :114:        :102:        :102:        :102:

Mađo

Srebro je sigurno !  :105:

Krivi

GGMU!

Miloš

Svaka čast đevojkama, a i devojkama!  :109:

Transmat

Zadnji put sam ovako bio srecan kad je Pantani pobijedio na Tur de france. Ili Valentino Rosi prva titula 500 cc, Ili Goran Ivanišević Wimbledon. To su mi najmiliji sportisti svih vremena. U stvari zaboravio sam Primož Peterku  :105:

Bravo Lavice  :43:

vanja

Meni je jedno vrijeme bila vrlo.interesantna pojava slovenackog skakaca Matjaž Debeljak
koji je na Planici skocio i ubio rekord u najduzem skoku....no sam na mob pa ne mogu precizno sada o tome  :102: :102:

Admin

Objektivno, Crna Gora ima bolju reprezentaciju i bilo bi veliko iznenađenje da ovu utakmicu nismo dobili.  
Ja sam utakmicu gledao na njemačkoj TV. Uglavnom pribjegavam tome da ne bih počeo da navijam protiv komentatora.
---
Što se muzike tiče, meni bi smiješno, čak i odvratno bilo da u duelu reprezentacija Srbije i Crne Gore slušam Pink Floyd, The Who,...
Nadam se da ću na nekom meču slične težine koji se bude igrao u Crnoj Gori čuti "Kraj Cetinja selo malo" ili "Crna Goro zemljo mila", a ne "Soldier of fortune".
---

Mađo

Quote from: Admin on December 15, 2012, 20:29:06 Ja sam utakmicu gledao na njemačkoj TV. Uglavnom pribjegavam tome da ne bih počeo da navijam protiv komentatora.

Pa, bio je Šofro i oni drugi,čini mi se da su bili vrlo korektni.Mi bolje nemamo komentatore... a da smo unajmili Emila ??

Admin

Ne znam, nisam ih slušao. Nisam htio da rizikujem.
Ne jednom mi se desilo da me neobjektivnost komentatora natjera da tokom utakmice uhvatim sebe kako počinjem da mijenjam stranu. Dešavalo mi se čak i da se protiv Partizana okrećem zbog tamo nekog Strajnića ili kako se već preziva.

---
V