News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Krivi

Zasto RTCG ne prenosi nocas Ligu Sampiona??
GGMU!

MeteoLaik

Ima na Arenu 1 PSG-Dinamo (K)

Fraka

Obalio me Real za 30 iljada dinarah, nesto manje od 300 evraah. puuuu

Krivi

Znam za Arenu, ali nemam dje da gledam Real, internet mi je spor za live stream... Ni RTS, ni HRT ni Rai, niko ne prenosi osim Arene. Ima na Arenu 3 Real, al se to placa..
GGMU!

vanja

Quote from: Krivi on September 18, 2012, 20:52:01 Zasto RTCG ne prenosi nocas Ligu Sampiona??

mislio sam i ja da ce rtcg prenositi ali izgleda da nisu kupili prava na prenos a ona su veoma skupa...ono sto su prenosili od prosle sezone to je rade vojvodic donio iz IN tv-a...ne znam dal je rtcg uzeo ligu evrope ili i nju nisu kupili

Стенли

QuoteEvo nocas ovako. Kvota 12.

Metz   1
Dortmund   1
Blackburn   3+
Real Madrid 3+
PSG   3+

Metz   2:0
Dortmund   1:0
Blackburn   2:1
Real Madrid   3:2
PSG   4:1

:105:

Madjo

Fraka

Brao majstore!  :109:

Vidi meni tiket
Malaga 1-1
PSg 1-1
Arsenal pp2+
porto 2-2
real pp 1 (dje ga nadjoh  :76:)

Dado

Quote from: Fraka on September 18, 2012, 23:45:10 Brao majstore!  :109:

Vidi meni tiket
Malaga 1-1
PSg 1-1
Arsenal pp2+
porto 2-2
real pp 1 (dje ga nadjoh  :76:)

dosta realno kolo a i ja ni za zvaku ne dobih..e pa nacekacemo se za sledece  :82:

Krivi

Ne, ne RTCG je kupio pravo da prenosi utakmice LS, ali valjda samo srijedom ili tako nesto. Kao udruzeno prenose s Arenom Sport. Isto je i u Srbiji, RTS nije prenosio danas nista, ali zato sjutra prenosi Juve, te mislim i nasi..

Inace, konacno dobih neki cenat od kladionice:
Monpelje - Arsenal 2
Blakpul - Midlsbro 1
PSG - Dinamo 1
Dinamo Z - Porto 2

Jes da je samo 12 eura za ulozenih eur, al konacno sam probio maler...
GGMU!

vanja

Quote from: Krivi on September 19, 2012, 00:48:10 Ne, ne RTCG je kupio pravo da prenosi utakmice LS, ali valjda samo srijedom ili tako nesto. Kao udruzeno prenose s Arenom Sport. Isto je i u Srbiji, RTS nije prenosio danas nista, ali zato sjutra prenosi Juve, te mislim i nasi..
...

ihh koja je to onda kombinacija jer rts je kupio arenu a  kustudic sportski novinar je radio na areni jedno vrijeme (ako ne radi jos)
inace arena sve prenosi

prenka

Ma nema maler sam stvarno nece me para   :75: dva kola zaredom gdje je doslo sve zivo ja uvijek nadjem nekog uljeza na tiket da stavim  :05:  neka sto me nece na kladionici no me nece ni plata mrcno zaradjena   lele :99:  blokiran racun firme  :107:

Madjo

Quote from: prenka on September 19, 2012, 01:18:22  neka sto me nece na kladionici no me nece ni plata mrcno zaradjena   lele :99:  blokiran racun firme

:02: E bogami to je muká  :46:  :19:  Računaš barem na svoje dva dinara pošteno zarađena...  :56:

Fraka

Padoh na mancester za ravno iljadu eura  :82:

prenka

Dodje barsa na jedvite jade ,i meni u slamaricu 980 eka . Vala Vilja je zasluzio da mu platim pice  :67:

Fraka

Da ti i odje cestitam  :116:
Stvarno je bilo kolo za pare.. ja sam na 2 tiketa na jednu pao.. sto ces  :83: Milo mi je sto je Barsa dobila barem to  :60:

Madjo

S kakvijem se vi ciframa gađete  :22:  :22:

Prenka, sretne pare !!  :109: Časti sudiju, da nije njega bilo...  :02:

prenka

Hvala vi momci  :47:  Vala je i on zasluzio to pice  :67: Djoma Kad nema plate moramo se snalaziti po kladionica  :46:

Fraka

Takvo kolo bilo Madjoni.. svi favoriti (sem mancestera  :76:) dobili...
Sudija je pomogo ali malo bi koji klub dao 2 gola u zadnjih 5 minuta..

Madjo

Quote from: prenka on September 30, 2012, 01:02:01 Djoma Kad nema plate moramo se snalaziti po kladionica  :46:

Ada normalno, evo i ja sam dva kola povezao te odigrah nekoliko tiketa. No, uvjek iskopam neki Hofenhajm ili Austriju :07: tako da ne mogu ni te 60 eura dobit.  :30:

Źato śutra gađem limit.Dva iz regionalne njemačke lige po 7+ uz i jedan perlaz iz jedan u dva.  :07: :07:

Krivi

Vratila se kosarka sinoc u Moracu, nazalost ne na najbolji nacin. Buducnost izgubila od Cedevite 78:74, ali ovaj rezultat je ipak za pohvalu jer Cedevita vazi za jednog od favorita za osvajanje ABA lige.
GGMU!

Krivi

BATE - Bajern 3:1.. :52:
GGMU!

Cirius

Pujol je sredio ruku u jednom od  najružnijih padova koje sam vidio u fuzbalu do sad    :54:    skroz iz ramena,  kako teška scena za viđet' ...     :82:

Krivi

Greote za Pujola..
GGMU!

vanja

buducnost u 6 gostuje igokeji koja je u pripremama tukla i partizan i cedevitu....bice veoma tesko