News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Prognoze,pitanja i odgovori

Started by Banjo, August 24, 2010, 15:22:28

Previous topic - Next topic

Vasilije

Ja mislim da ce biti moguce da bude vise padavina nego sto modeli daju, tako je bilo u ovim situacijama za snijeg u zadnje tri godine koliko me pamcenje sluzi..

lav

Znaci ,u toku noci vlazan snijeg u Podgorici?Jel tako Nikola?

Nikola

Sve ce zavisiti od T,ne bi trebalo.

Nikola

Mađo

Quote from: cetinje1 on February 09, 2013, 14:07:33
hoce sada padavine biti neprekidne do jutra?

Padaće povremeno,slabijeg inteziteta, sve do kasno večeras kada bi trebalo da se inteziviraju padavine.

cetinje1

zar ce padavine prestati vec poslije ponoci?

Cirius

Quote from: cetinje1 on February 09, 2013, 14:41:01
zar ce padavine prestati vec poslije ponoci?

Značajnije padavine, da ...  u drugom dijelu noći i śutra tokom dana se crtaju neke tankoze od padavina,  što ne zavrjeđuje naš hiper-intenzivni monitoring         :67:     :25:

Miloš

petar

oko koko sati bi trebale da pocnu padavine, i da li mozemo imat do sjutra popodne 15-20 cm snijega

Mađo

Quote from: Miloš on February 09, 2013, 15:11:09
Kad će snijeg???  :32:
:102:
A ono vele da će náćas.

@Petre, od kad mrkne.
Modeli ne daju nikakvu mogućnost za tolike sniježne padavine u PG kolike bi ti htio.  :120:

Miloš

Petre, moja procjena ti je 5-10cm do sjutra ujutru u PG. Sve preko toga bi mi bilo veće iznenađenje, nego da bude ispod 5cm.

Stefan600

Istog misljenja sam i ja Milose. Mozda nekih 5cm ovdje u Zagoric bude. U drugim djelovima grada 7-8cm, i to je to..
Februar 2012. :)

petar

Quote from: Miloš on February 09, 2013, 15:22:40
Petre, moja procjena ti je 5-10cm do sjutra ujutru u PG. Sve preko toga bi mi bilo veće iznenađenje, nego da bude ispod 5cm.
Pa ljudi i sjutra u prvom dijelu dana bice snijega u Podgorici isto

prenka

Quote from: petar on February 09, 2013, 15:32:40
Quote from: Miloš on February 09, 2013, 15:22:40
Pa ljudi i sjutra u prvom dijelu dana bice snijega u Podgorici isto
pero opusti se malo ,kad krene snijeg izadji mako vani nekih sat ,dva dosta ce ti biti snijega do iduce godine vjeruj mi.

winter

Bice sjutra snijega u pg ali sve ce to bit male padavine tako da preko 10 cm tesko  :78:

Dzoni

Ma mozda ga bude samo kao jutros - 1cm a moze odemo i na 20cm. Modeli su fulali dosta sinoc,pa i danas prijepodne,trebalo je tu po njima biti vise padavina,e sad il ce nastavit u tom ritmu ili ce nam istovarit duplu porciju nocas  :109:  :120:

Bole-PG

Quote from: Dzoni on February 09, 2013, 16:03:06
Ma mozda ga bude samo kao jutros - 1cm a moze odemo i na 20cm. Modeli su fulali dosta sinoc,pa i danas prijepodne,trebalo je tu po njima biti vise padavina,e sad il ce nastavit u tom ritmu ili ce nam istovarit duplu porciju nocas  :109:  :120:
Uopste me ne iznenadjuje da su fulali,masu puta se desilo a pogotovo sad gdje su mijenjali izlazi svaki put.Sjetimo se takodje i Jelene kad je najavljivana za drugu noc solidna porcija a palo je malo samo zato sto je prvu noc tako ispadalo da niko nije mislio da moze tolko a ni pola vjerovatno
Podgorice grade moj!!!

Nikšićanin

ima li ko da mi kaže,oće li u moj grad iduće neđelje biti kiše,ili ipak izdržavamo sa snijegom? s obzirom da smo 620m nadmorske..  :78:

Bole-PG

Quote from: Nikšićanin on February 09, 2013, 16:56:33
ima li ko da mi kaže,oće li u moj grad iduće neđelje biti kiše,ili ipak izdržavamo sa snijegom? s obzirom da smo 620m nadmorske..  :78:
kisa
Podgorice grade moj!!!

Стенли

Citaj malo , pise se i o tome dosta.  Bice snijega u Nk od narednog ciklona u pocetku padavina, ali bice i kise kasnije jer probija jugovina.

Stefan600

Posle ovog naleta, u Pg ne treba ocekivati vise padavina?
Februar 2012. :)

Стенли

Kad bi vjerovali modelima moze bit jos padavina nekih, a gledajuci setelitski snimak sumnjam da moze ista posle 21h.

cetinje1

Do kad ct moze izdrzati u utorak i da li poslije kise moze biti snijega u utorak i sr?

Fraka

Nece mnogo izdrzat Cetinje.. mozda par sati, a onda ce usut kisurina zestoka.. ne dajem previse sansi da opet presnijezi u srijedu, ali nije nemoguce.

cetinje1

Madjo, do kad ocekujes snijeg u ct?