News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze,pitanja i odgovori

Started by Banjo, August 24, 2010, 15:22:28

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Quote from: Krivi on May 03, 2017, 15:39:01
Oće li biti značajne kiše od nedjelje do utorka u južnim i centralnim krajevima CG? Hvala.
Nista posebno,u nedelju kisa,dok bi pon i ut mogli bit suvi il sa malo padavina.

Krivi

Oće li biti snijega po planinama oko Bara u nedjelju ujutru? Posebno na Sutormanu?
GGMU!

Niksic 3

Sve zavisi oce li jako probiti hladnoca i da li ce biti padavina.Sutorman nije nesto visok,vise su sanse da nece pasti,nzm to je neka moja prepostavka,ti bi to trebo bolje znati od mene :03:

Dzoni

Koliko me sjecanje sluzi vrh Sutormana je zeru ispod 1200mnv sto nije malo...za ocekivati je da presnijezi prolaskom fronta, hoce li obijeliti i koliko, zavisi naravno od preostale kolicine padavina.

Bura

Quote from: Dzoni on December 09, 2017, 17:41:23
Koliko me sjecanje sluzi vrh Sutormana je zeru ispod 1200mnv sto nije malo...za ocekivati je da presnijezi prolaskom fronta, hoce li obijeliti i koliko, zavisi naravno od preostale kolicine padavina.

Jeste, Sutorman je visok 1185 mnv. Međutim, puta ima samo do 800 mnv, tako da se Barani neće mnogo usrećit.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Poledica

Izgleda da je za nas cijela sl sedmica granicna?

Dzoni

Ako mislis na snijeg u Nk narednih 5-6dana, na osnovu modela, vece su sanse za kisu u totalu, nazalost.

Poledica

Znaci toliko je lose stanje.Daj boze a dodje do pozitivnih promjena  :76:

Ickovic iz Vlade

Ikakvih šansi za snijeg u Pg ?

vanja

situacija u trecoj dekadi januara obecava. pratimo razvoj modela. mada je to jos daleko pa ce biti sigurno odredjenih promjena.ako bude nesto interesantno ne brini neko ce odmah napisati.

Ickovic iz Vlade

Quote from: vanja on January 13, 2018, 08:57:43
situacija u trecoj dekadi januara obecava. pratimo razvoj modela. mada je to jos daleko pa ce biti sigurno odredjenih promjena.ako bude nesto interesantno ne brini neko ce odmah napisati.
A đe to će narodno veselje bit

Poledica

Mozemo li ocekivati u Nk snijeg u subotu vece i nedelju i pokrivac?

Dado

Poledica

Mozemo li ocekivati ista snijega sledecih dana?

Niksic 3

Quote from: Poledica on January 29, 2018, 10:31:00
Mozemo li ocekivati ista snijega sledecih dana?
Tesko ista da cemo vidjet.Izgleda da cemo imat oblinu kisu pocetkom sledece nedelje.

Miloš BP

Gledam neke modele,za vjetar. EC. Daje zestok vjetar citavoj CG. Za BP treceg februara davaju i 90km/h. Hoce li bas toliki vjetar da bude ovamo??
Only black and white

Poledica

Nista zanimljivo ni za nas sledece nedelje za sada?

Poledica

Po yr no bice neki ciklon zaniljiv sledeci vikend?

Niksic 3

Sve ispala do ispale,jedva cekam ljeto.

Južina

Niksic 3

Vruce ljeto se nekako podnese,a kisno nikako.Pregrdno je kad ljeti stalno padaju kise,bar ja tako mislim.Idealno ljeto je ono kad imamo normalne temp,u toplijim periodima da ne prelazi 33-34C,i da imamo jedno 5 pravih ljetnih pljuskova u mjesec,po 20-30mm.

Dzoni

Vjerujem te, Boga mi  :122:
To je moguce u Niksicu a kod nas je to misaona imenica !!!

EagleS

Ali makar za to što trpimo ljeti imamo stvarno lijepe zime   :20:  :110:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Niksic 3

Quote from: Dzoni on February 04, 2018, 16:25:13
Vjerujem te, Boga mi  :122:
To je moguce u Niksicu a kod nas je to misaona imenica !!!
Bas sad gledam ove ljetne padavine.Kako je bio lijep summer kiler avgusta 11 2002.Evo padavina za taj dan:
Niksic 81mm
Zabljak 61mm
Pljevlja 11mm
Kolasin 8mm
Bar 4mm
Golubovci 1mm
Podgorica 1mm
Jul 2002 je bio susan u Podgorici,a najkisnije je bilo u Niksic.
Niksic 102mm
Pljevlja 91mm
Kolasin 79mm
Zabljak 71mm
Bar 53mm(zacudujuce dobro :109:)
Ulcinj 44mm
Golubovci 37mm
Podgorica 26mm
Avgust 2002 je opet bio najksiniji u Niksicu :81:
Niksic 171mm
Ulcinj 122mm
Zabljak 94mm