News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze,pitanja i odgovori

Started by Banjo, August 24, 2010, 15:22:28

Previous topic - Next topic

Czv Nk

Никола ако може питање,ако остану овакви услови према моделима да ли би у НК било снијега,имало?Хвала ти унапријед на одг.

mihael

Quote from: nikolA on December 27, 2015, 23:43:59
Quote from: mihael on December 27, 2015, 23:38:56
Hoce li biti koliko jaka bura u noci 31/01?
Treba davatromet fotografisem u Tivtu
Ne ocekuje se jaci vjetar,posebno ne u Tivtu.

Hvalaaa

dacone

Moze li mi neko reci ocekuje li se kisa u nedelju u podgorici,posto sam vidio po nekim modelima da ce biti kise,ali nisam bas najstrucniji,pa ako moze neko da mi kaze?hvala unaprijed

mijo

Bit ce kise u podgorici u nedelju. Pozdrav

aquamarin

Odavno nema pitanja i odgovora, sve se svelo na aktuelno vrijeme i mjesec, pa da malo testiramo :)
za period utorak-petak, 03.-06.Januar 2017, za područje u zaleđu Rumije, nmv oko 760 m,
kakve su šanse za susnježicu i snijeg?

sanjin

Niksic 3

Odje smo odlicno prosli ,sad me zanima mozemo li dobit opet finu porciju mislim 10cm+

Ickovic iz Vlade

Snijeg u Podgorici u skorije vrijeme?

Dzoni

U narednim danima nema izgleda.

bastadur

Kad će popuštat' ova studa u PG? Prežitka je meni krv za ovo. :)

Nikola

Quote from: bastadur on January 07, 2017, 20:16:10
Od ponedeljka bi dnena trebala da uđe u plus a ispod 4-5c biće i narednih 7 dana.

Niksic 3

Quote from: bastadur on January 07, 2017, 20:16:10
Nece jos 3-4 dana :)

Bodin86

može li neko od iskusnijih članova da mi kaže kakvo se vrijeme očekuje za područje Hajle ovaj vikend? unaprijed hvala.

Fraka

U subotu bi trebalo da bude meko sa snijegom od 1000m pa navise... moze past 20 cm ili jace, zavisi od visine.
Nedjelja bi trebala bit suva, eventualno provijavanje.. bez znacaja

Bodin86

Niksic 3

U nedelju navece snijeg i u ponedeljak do popodneva.

Niksic 3

Pricajte vi sta god ocete,vidjet cete sjutra Nk pod dobrim pokrivacem,bit ce i kise.Znam ja reljef i klimu NK.
Sta se ovo sprema sledec sedmice ludnica?

Fraka

Mislim da niko nije rekao da nece  biti snijega u Niksic? Pitanje je bilo oce li i kad probit juzina.. Je li se to sa sobom svadjas?  :11:

Niksic 3

Quote from: Fraka on January 12, 2017, 15:02:42
Mislim da niko nije rekao da nece  biti snijega u Niksic? Pitanje je bilo oce li i kad probit juzina.. Je li se to sa sobom svadjas?  :11:
Evo malo prepucavam sa sobom. :120:
A ima forumasa koji kazu da ce bit malo snijeg pa potop.
Ja davam sad 12cm+ :61:

Dzoni

Quote from: Niksic 3 on January 12, 2017, 15:06:31
Quote from: Fraka on January 12, 2017, 15:02:42
Evo malo prepucavam sa sobom. :120:
A ima forumasa koji kazu da ce bit malo snijeg pa potop.
Ja davam sad 12cm+ :61:

"Davaj, davaj", ludo burazeru, ludo  :109:

pejotata

Gadjaj ga iz velike serije u malu. Tj. ne, u orfanelu ga cekaj, iz 32 daje 20.  Treba otvorit online kladionicu ovdje.
:07: :07: :07:

Transmat

Quote from: Niksic 3 on January 12, 2017, 15:00:20
Znam ja reljef i klimu NK.

Knjigu u ruke i nauci i ostatak reljefa Cg, da ti ne daje Nikola opet jedinicu  :120: :120:

Niksic 3

Quote from: Transmat on January 12, 2017, 19:08:14
Quote from: Niksic 3 on January 12, 2017, 15:00:20
Znam ja reljef i klimu NK.

Knjigu u ruke i nauci i ostatak reljefa Cg, da ti ne daje Nikola opet jedinicu  :120: :120:
:120: :120: :120:

Transmat

Brvo, trpis salu na svoj racun!  :45:  Dobar si! takvi nam trebaju na forum!  dobrodosao jos jednom !!  :109:

Krivi

Oće li biti značajne kiše od nedjelje do utorka u južnim i centralnim krajevima CG? Hvala.
GGMU!