News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

Stefan600

Snijeg ce zatrpat danas u Pg i DG... Promijenice ovo modeli dovece pa ce u Pg padat snijeg cijeli dan!!  :119:  :110:  :111:
Februar 2012. :)

Južina

Danilovgrad

Južina

WRF je noćas kod mene na iskušenju, on crta padavine dok ih NMM ne vidi.

Cirius

Za nekoliko sati Podgorica će biti sva pod bijelim ćebetom       :121:         :79:      bruka,  evo me happy kao dijete neko ...        :07:       :121:          :43:

edit -   i onaj efekat kad pada snijeg,  a sve je tiho i prigušeno ....

Bura

Quote from: cirus on February 01, 2012, 13:18:14 Za nekoliko sati Podgorica će biti sva pod bijelim ćebetom           bruka,  evo me happy kao dijete neko ...        :07:       :121:          :43:

A Bar? MSM kad pocinju padavine?   :121:  :04:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Vjerovatno malo prije nas Kecmi,  ali ne može ti niko bez radara reći precizno kad počinju padavine,  mi ponekad to nagađamo malo preko modela,  a malo iz iskustva,  ali to je lutrija.   Ja znam npr da su padavine u Podgorici gotovo uvjek malo intenzivnije i kreću malo ranije kad su sa zapada nego što modeli najave.  

Bura

Quote from: cirus on February 01, 2012, 13:23:59 Vjerovatno malo prije nas Kecmi,  ali ne može ti niko bez radara reći precizno kad počinju padavine,  mi ponekad to nagađamo malo preko modela,  a malo iz iskustva,  ali to je lutrija.   Ja znam npr da su padavine u Podgorici gotovo uvjek malo intenzivnije i kreću malo ranije kad su sa zapada nego što modeli najave.  

Hvala, meni je dovoljno i ovakvo nagadjanje, pogadjamo mi i bez radara. Mi smo munje......  :18:

Fraka

Mislim da za sat-2 krecu mrvicu jace padavine u Boku... U kotor proleprsa pokoja pahulja vas dan...

Madjo

Quote from: Fraka on February 01, 2012, 13:26:49 Mislim da za sat-2 krecu mrvicu jace padavine u Boku... U kotor proleprsa pokoja pahulja vas dan...

Neznam, AMS Kotor javlja +6°   :78:  Možda provijava u visočije djelove grada, a u sami grad teško.

Fraka

Moguce, u Skaljare gore... No iz dubrovnika sam gledao slike danas dje pada solidno na +6  :61:
Vrlo je moguce da od samog starta krene snijeg...

Cirius

Bilo bi tako dobro da se i Primorje priključi ovom sniježnom talasu ...   zapravo dobar dio i jeste izgleda,  još Bar da  'kapitulira'   i  ....      :79:        

edit -  tamo je T  2,7'C,  jedan intenzivni nalet padavina bi to mogao da snizi dovoljno,  ili je i to mjereno uz kišu ..   :78:

Bura

A sta je sa HN-om, nit je temp niska nit nista? Sta se desava sa njim u ovakvim situacijama?

Dok ono prije neki dan nisu zeznuli sa AMS mnogo je bolje bilo. Informacije su cesce stizale, sad 2-3 puta u satu.....

Cirius

Quote from: kecmi on February 01, 2012, 20:27:58 A sta je sa HN-om, nit je temp niska nit nista? Sta se desava sa njim u ovakvim situacijama?

Ne poznajem dobro mikroklimu HN-a.   Znam da on sa istoka nema kopno nego Boku,  što pretpostavljam nije najsrećnija kombinacija za ove slučajeve ...    možda bi bilo bolje da se kontinentalni,  hladni,  niži slojevi podvlače pod višim,  vlažnim strujama sa juga i jugozapada koje nose padavine.

Madjo

:105:  O Stefaneeeee, ...  :120:  
Jesi li sad srećan ?  :122:  

Uživajte Podgoričani,Danilovgrađani,....  :79:

Stefan600

Madjo

Tako i treba.  :45:

:116:  p.s kad sam vidio smetove snijega na mjesta đe ih nikad u životu nijesam vidio, što se veli na pjenu od mora, imao sam od sreće iščupat volan  :09:  :11:    :105:

Stefan600

Srece moje danas.Ne mogu to opisat. Kod vezirovog mosta, zastoj, najveci snijeg sto je pada danas je tad bio...Na oko rastao tad u tih 10-ak minuta!!!  :27:  :36:

Madjo

A sad ajde promijeni potpis, inače ću ti izbrisat nalog   :71:  :79:  :76:      :121:

Stefan600

U petak do pola dana ako bude padao, skidam kapu i micem ovo...Do tad nista. Cijelu zimu sam se nervirao...Mora jos! hahaha  :77: Salim se, maci cu posle...

bole

Madjo trebat ce mi ona lopta u petak, inspekcija ce me kaznit ako ne ocistim ispred radnje prilaz i trotuare  :67: :67: :121:

Transmat

Quote from: bole on February 01, 2012, 23:47:58 Madjo trebat ce mi ona lopta u petak, inspekcija ce me kaznit ako ne ocistim ispred radnje prilaz i trotuare  :67: :67: :121:
Bole, moze li kosarkaska?  :05:

bole

stekaju mi tipke na laptopu .zafaljujuci Lakiju mom malom , nista u kucu ne radi :)
on :   zna Madjo sto mu ja trazim  ....doci ces da mi pomognes zajedno da kidamo snijeg  :110:

Madjo