News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

Madjo

Uvjek su pouzdaniji 12z izlazi nego 0z.
To je zato što se ovi drugi rade po noći, kad se popjane ovi iz Readinga.  :11:

Bole-PG

Quote from: Madjo on January 31, 2012, 22:43:58 Uvjek su pouzdaniji 12z izlazi nego 0z.
To je zato što se ovi drugi rade po noći, kad se popjane ovi iz Readinga.  :11:
To mi je nesto poznato  :116:
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Februar 2012. :)

Stefan600

Ujutro opet ce se crtat zatrpavanje, vidjecete...Odoh lezat...Sjutra me nema naforum d 16:00h...Pozzzz
Februar 2012. :)

winter

Odo da spavam dako mi dodu u san sjutrasnje karte
Buce to trpacina  :79: :79: :79:   :33:

bole

Djoma  ako bude u petak kisurina cijeli dan u pg, donesi taj comp na ct da ti ga sredim, da ti ne koci na fb hahahha, a ako ne bude daces mi onu lopatu finu jel posteno??  :11:

Fraka

bole

Madjo

Quote from: bole on January 31, 2012, 23:42:52 Djoma  ako bude u petak kisurina cijeli dan u pg, donesi taj comp na ct da ti ga sredim, da ti ne koci na fb hahahha, a ako ne bude daces mi onu lopatu finu jel posteno??  :11:

Hahahaha.
Ajd vala da se kladimo.
Ja tebe lopatu veliku kvadratnu (e kako je teška da vi je znat, ali je prava za podgoričke 2-3 cm bljuzge  :11: neće vas ruke zaboljet ne bojte se  :11:) ako bude pada snijeg u Pg.

bole

ne treba mi zasnijeg, nego za plac  :11: :11: :11:
za snijeg imam ladju nivu sa kramponkama  :61:
al uslovi se moraju postovat da se registrujes na fb :)

Madjo

:34: Samo neka si mi zdravo što se tiče fejzbuka  :11:

Quote from: bole on February 01, 2012, 00:17:25 ne treba mi za snijeg, nego za plac  :11:

A što ćeš šnjom, oli da prašiš krtolu ?   :05:

bole

ne, merak mi je da ti je uzmem i da je ponesem doma  :08:     da sacekamo kisurinu u petak... reci mi samo koji operativni sistem imas da spremim cd-ove :)

boka

e odox i ja da lijegam ...mora se ufatit sjutra krug pg-nk-ko-ti-bd-ct-pg  xtio to ja ili ne  :33:

bole

boka imamo istu rutu samo sto je moja u cetvrtak i idem do hn pro` risna novijem putem   :11:

boka

Quote from: bole on February 01, 2012, 00:29:07 boka imamo istu rutu samo sto je moja u cetvrtak i idem do hn pro` risna novijem putem   :11:

jel oprema full  :122:

bit ce feste na grahovo a  :79:

Madjo

Quote from: bole on February 01, 2012, 00:24:58 ne, merak mi je da ti je uzmem i da je ponesem doma  :08:     da sacekamo kisurinu u petak... reci mi samo koji operativni sistem imas da spremim cd-ove :)

:11:  Imam ja rezervnu, još veću, plastičnu  :11:

Supermicro Motherboard X7DWN+
3.2GHz Quad-Core Intel Xeon (8-core)
64GB (16 x 4GB)
NVIDIA Quadro FX 5600 1.5GB
HDD 300GB

Operativni Linux  :08: :08:

bole

Madjo

Al neće... i njega je muka od toga ka mene   :20:

Šalio sam se za konfiguraciju, nemam ni približno tome.  :05:  Windows SP3, Athlon 2500 1Gb Ram  :21: Dosta.

Nego, želim da pane metar ipo snijeeegggaaaaaaa a !  :30:  :79:

bole

jel oprema full  :122:

[/quote]

bice, fotke da pucaju....al put odrzavaju dobro, inace najljepsi dio puta za mene u cijeloj cg....

Стенли

Ljudi imam neki osjecaj, da ce sjutra znacajno ukinut juzinu, da kise nece bit ni minuta, sve snijeg od sjutra do nedelje i ponedeljka.  :22:  :33:  :33:  :33:

Pazite dobro sta vam cika Stenli  :40: kaze.

boka

Quote from: bole on February 01, 2012, 00:42:28 jel oprema full  :122:

bice, fotke da pucaju....al put odrzavaju dobro, inace najljepsi dio puta za mene u cijeloj cg....

Ubjedljivo !!!!

[/quote]

vanja

Quote from: Stenli on February 01, 2012, 00:46:01 Ljudi imam neki osjecaj, da ce sjutra znacajno ukinut juzinu, da kise nece bit ni minuta, sve snijeg od sjutra do nedelje i ponedeljka.  

Pazite dobro sta vam cika Stenli  :40: kaze.

nema juzine mogu da se kladim a onda trpacina....sanke zamjenjuju auta na ulicama...totalni kolaps saobracaja...vanredno stanje na jugu drzave a madjo neda nikome lopatu eeeeeeeeee  :07: e odoh sad da spavam.....a sad ozbiljno , dako se ujutro probudim sa dobrim vijestima kao i danas sto je bio slucaj kad je juzina nestala sa modela...moze juzina ali kao snijeg hehehe  :99:

prenka

Madjo

E odoh da spavam.  :39: :39:

Biće što bude.U najgorem slučaju imaćemo dva sniježna dana.  :62:  

bole

Mirno spavaj nano, sve je zakljucano....:)

vANJA nema price vise o lopati, moja je nameracio sam se ja na nju !! :08: