News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Stefan600

Ma mene boli uvo kolko ce donijet, nego sam se oslonio na karte koje je jutros postavljao Dzoni na kojima se vidjelo da ce bit padavina.

A to da su sanse za snijeg 0.01 posto, nemoj da te ko cuje  :67:
Februar 2012. :)

Stefan600

Gledam modele GFS na meteoadriatic i vidim da nece biti vrlo izrazenog vjetra kao sto ga vi najavljujete sa dolaskom fronta.. Pogledajte te karte.
Februar 2012. :)

winter

Ja samo znam da je D..... najavio slab snijg noc srijda na cetvrtak i cetvrtak prije podne tako da sto kasnije pocne vjetar to ce bit vise snijga ja ne kazem da ce bit po metra ali bice nesto malo ovo nije ka oni prosli frontovi koji su u Pg donosili kisu a onda razvedravanje ovaj put bi bio snijg od pocetka stim sto bi ubrzo po pocetku vjetra padavine oslabile i stale  :122:
Edit: sjetite se samo price da ce snijg u Ulcinj koji je bio na 10stepeni pa nebi nista od toga  :62:
Tolko od mene videcemo nocas i sjutra modele sto bude ujutro to je to  :112:

Krivi

Oce li okrecat sjever sjutra kao sto je najavljeno??
GGMU!

Krivi

Micev ponovo na televiziji i prica o narednom periodu...
GGMU!

Dado

Quote from: Krivi on February 14, 2012, 18:10:12 Micev ponovo na televiziji i prica o narednom periodu...

sta je kazao ukratko posto nisam gledao?  :03:

Krivi

Quote from: Dado on February 14, 2012, 18:23:20
Quote from: Krivi on February 14, 2012, 18:10:12 Micev ponovo na televiziji i prica o narednom periodu...

sta je kazao ukratko posto nisam gledao?  :03:
Pa snijeg na sjeveru i u srednjoj regiji i kisa u cetvrtak,al slabo,onda u petak razvedravanje,u subotu i nedjelju blagi porast temperature,lijepo vrijeme,a onda kisa od ponedjeljka,samo na sjeveru snijeg..
GGMU!

winter

Krivi

Quote from: winter on February 14, 2012, 18:29:02 A za Pg konkretno ?
Nista nije rekao konkretno...bice price o tobe u sledecim periodu,za cetvrtak ocekuj sigurno snijeg..
GGMU!

Dado

kako ce od vikenda kisa da topi ovo cudo pi... :107:

Krivi

Quote from: Dado on February 14, 2012, 18:41:13 kako ce od vikenda kisa da topi ovo cudo pi... :107:
U niksic bi bilo dobro da ne pada kisa...a valjda nece..
GGMU!

Dado

i ja se nadam..ali ce ti to biti ono kao stalno kisa dok ne predje na sjever pa pola sata snijeg i to je to..daj Boze da grijesim jos je daleko to  :76:

a ladovine od vikenda po EC-u i GFS-u ni na vidiku   :22:

Nikola

EC ukinuo padavine sledece nedelje AC nad nama sto znaci bice inverzija u T a i snijeg ce se topiti tokom dana a mrznuti bez bez insolacije tako da ce biti dugotrajniji.

Od srijede kasno u vece snijeg u kontinentalnim mjestima vise padavina na primorju i jugu zemlje a od cetvrtka ujutru prestanak padavina i jak sjeverni vjetar.

scepo

Yr.No daje 23mm u obliku kise za Ponedeljak u Pg :31: :71:

Dzoni

I dalje ostajem pri prognozi padavina na nivou 2 - 5 mm za ZB ravnicu.

winter

YRNO vidi 6mm padavina za Podgoricu u obliku snijga  :79:

Krivi

Quote from: winter on February 14, 2012, 22:41:28 YRNO vidi 6mm padavina za Podgoricu u obliku snijga  :79:
Al prvo vidi kisu,pa onda snijeg...al to je ponekad bag od sajta,ne vjerujem mu ja nista
GGMU!

winter

Po zadnjrm GFS zima se drzi do ponedeljka popodne kad probija topliji vazduh ali ne drasticno kao sto je to bilo u proslim izlazima  :77:
Inace ovo je 12 dan sa snijznim pokrivacem u Podgorici i to vecim od 3cm sto je stvarno nevjerovatno  :105: a kako je krenulo ta cifra ce biti 17 dana sa snijznim pokrivacem vecim od 3 cm ako ne i vise  :62:

Dzoni

Quote from: Krivi on February 14, 2012, 22:43:24
Quote from: winter on February 14, 2012, 22:41:28 YRNO vidi 6mm padavina za Podgoricu u obliku snijga  :79:
Al prvo vidi kisu,pa onda snijeg...al to je ponekad bag od sajta,ne vjerujem mu ja nista

Ma kakva kisa sjutra vece moj prijatelju, ne postoji sansa za to. Daj boze da bude 4-5mm padavina, to bi znacilo 5-8cm snijega,sasvim lijepo !

scepo

Hmz:U ponedjeljak pretežno oblačno, u drugom dijelu dana i tokom noći mjestimično umjerene ili obilne padavine, u južnim predjelima kiša, a na sjeveru kiša i snijeg, tako da se očekuje u većem dijelu zemlje značjno topljenje sniježnog pokrivača.  :57:

Danilovgrad

Quote from: Dzoni on February 14, 2012, 22:17:54 I dalje ostajem pri prognozi padavina na nivou 2 - 5 mm za ZB ravnicu.
Dzoni i ja tako mislim! :109:

Dzoni

Kako bi ovo bilo lijepo !  Termin od pola noci veceras :

Do jutra bi bila poslastica :

Previse fino da bi se ostvarilo...  :79:

milos555

Kuku nama od ponedjeljka kako ce nam kisa jade zadat!  :107: :14: E za ovakvo stanje vec sada trebaju molitve!  :33:

Dzoni

Uzivaj veceras u ovih jos 10cm za Niksic a onda nek vam je bog upomoc od ponedeljka.

Jedina dobra stvar sto ce se hidroenergetska situacija poboljsati. Postoji opasnost da ce opet biti poplava u Zeti i oko Skadarskog jezera !

skener

Najavljene su umjerene ili obilne padavine u ponedjeljak krajem dana i tokom noci,ali ja mislim da ce one do utorka u podne prestati,tako da ne bi trebalo da izazovu bas tolike probleme...

I jeste da  sajt yr.no nije toliko pouzdan,ali daje mnogo manje kise nego u PG ili na Ct...