News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

winter

Ovo vrace nadu za novih 5cm u Pg sta mislite ? :79: :77:

Fraka

Po novom GFS gotovo sa padavinama za danas.. mozda nesto sitno samo. Mislim na Jug drzave

Dzoni

WRF/NMM  do 21h i onda kraj. Fakticki danas prica za zaborav mimo jutra,kao i juce. Manje od ocekivanog.

Stefan600

Ec jutros davao sansu za neke padavine, vidjecemo sto ce nocas izbaciti...

Molim * pomjerite ciklon malo put nas!
Februar 2012. :)

Stefan600

Cini mi se da je Ec pomjerio ciklon put nas!  :33:  :33:

Krivi

GGMU!

winter

Po ECMF zima do daljnjeg smo da uleti neki ciklon sto nije iskljuceno i eto opet u Pg snijg  :79: :79: :77:

Sad treba uzivat u ovom vremenu sto slijdi jer vec od srijde vece kako stoje stvari novi snijg u Zecko Bjelopavljickoj ravnici doduse slab,mijnjat ce se to do tad  e sad na bolje ili na gore videt cemo :11:

Bole-PG

Samo da pokrije ovu vodu(snijeg)....Nego valjalo bi da dodje jos jedan sibir,ovo je lose za nas visoka temperatura
Podgorice grade moj!!!

Dzoni

Nema od toga nista winter. Sjever se raspuvava i to ti je za nas suvina.

Stefan600

Quote from: Dzoni on February 12, 2012, 20:02:51 Nema od toga nista winter. Sjever se raspuvava i to ti je za nas suvina.
Potpuno si u pravu, ali dje ti vidis da ce u noci cetvrtak na petak biti pojacanog sjevernog vjetra?

Bice slabog do umjerenog vjetra tokom ovih nekoliko predstojecih dana sjeveroistocnog pravca, ali se nece znacajnije raspuvati...
Mada...Samim tim sto modeli ne daju veliki kolicine padavina za cetvrtak, vjerovatno nebi bilo nesto znacajno od ovoga...

Cekam znacajniju promjenu modela, i nadam se da ce se desiti ubrzo...

Krivi

Au covjece,vi zelite jos snijega u pg?Pa zar vam i ovo nije dosta?Bukvalno 5 snijeznih dana je bilo u pg ove zime,rekordno,a vi zelite jos?Nezahvalni ste. :67: :99:
GGMU!

Stefan600

Quote from: Krivi on February 12, 2012, 20:41:51 Au covjece,vi zelite jos snijega u pg?Pa zar vam i ovo nije dosta?Bukvalno 5 snijeznih dana je bilo u pg ove zime,rekordno,a vi zelite jos?Nezahvalni ste. :67: :99:

Ma kad je ovako pocelo da iskoristimo do kraja, kolko moze... haha

Krivi

Ajd jadan ocekuj ovakvo vrijeme isto sljedecih godina..al zato ce vi ljeta biti jos paklenija :13:
GGMU!

Stefan600

Mislim da jacaju ekstremi iz godine u godinu(pominjao sam to masu puta) i da cemo se naslusati obaranja rekorda i velikim snijegova, poplava i tempratura visokih,.

Miloš

EC i modeli boljih rezolucija sa ulaznim podacima EC-a nacrtaše još jedan talas padavina u drugom dijelu noći i sjutra prijepodne. GFS i njegova družina kažu da je gotovo sa padavinama. Dosta razlike u kratkom periodu.

Krivi

Quote from: Miloš on February 12, 2012, 20:46:58 EC i modeli boljih rezolucija sa ulaznim podacima EC-a nacrtaše još jedan talas padavina u drugom dijelu noći i sjutra prijepodne. GFS i njegova družina kažu da je gotovo sa padavinama. Dosta razlike u kratkom periodu.
Ovo drugo ce biti vjerovatnije..
GGMU!

winter

WRF daje slabe padavine tokom noci do ujutro  :77:

Dzoni

Quote from: Miloš on February 12, 2012, 20:46:58 EC i modeli boljih rezolucija sa ulaznim podacima EC-a nacrtaše još jedan talas padavina u drugom dijelu noći i sjutra prijepodne. GFS i njegova družina kažu da je gotovo sa padavinama. Dosta razlike u kratkom periodu.

Daje WRF i NMM solidan talas  negdje iznad Kolasina od ponoci a od 03h malo PG a znatno NK regiji do ujutru oko 9h.

Ostaje da se vidi oce li toga biit.

Kimi

Front u noći sreda na četvrtak će označiti kraj ove velike hladnoće.

Biće žestokih pljuskova snega uz grmljavinu ponegde.

Nakon toga jak severozapadni vetar sa Atlantika će ubrizgati još malo hladnoće u četvrtak,petak (i možda subotu) te će i dalje ipak temperature biti uglavnom malko ispod nule.

Od nedelje verovatno osetno toplije.

skener

Znaci poslednji hladni ciklon ove zime je ovaj sto do nas stize u srijedu vece...dako se malo pomjeri pa i on donese ozbiljnije padavine,ali i da ne bude tako nemamo se sta zaliti  :03:

Od vikenda toplije

winter

Zima je do pred kraj marta tako da se ne moze otpisat od nedelje toplije ali da je ovo kraj to sigurno nije  :77:

Danilovgrad

HMZ CG: U južnim i centralnim predjelima, slabog do umjerenog mraza, naročito u srijedu ujutru. Zbog toga upozoravamo javnost na području Podgorice i Danilovgrada, da pojava poledice i leda, može dodatno otežati kretanja stanovništva i dovesti do povređivanje.

Krivi

GGMU!

Fraka

Krivi

Quote from: Fraka on February 13, 2012, 13:38:22 to je bug od sajta
Ama znam,no sam stavio ovo jer je nevjerovatno
GGMU!