News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

sanjin

Kratko ce trajati to otpljenje,ukoliko ga vec u sljedecem izlazu ne pobrisu.

Nikola

Gfs u trecem izlazu potvrdjuje snijeg u petak,ali on zna to da izbrise sve dok ne udje u +96H.Padavine se i nece nesto pokazati do utorka ujutru kad prestaju,do 5cm novih ce biti.Veoma zanimljiv period nas ceka,to nam priredjuje AC koji iz sibirskih stepa trazi mjesto nad sjevernom Evropom i atlantikom i konstantno salje hladnocu.

sanjin

Кажем вам ја да без Русије нема посла.  :11:

Stefan600

Odlicni opisi predstojecih situacija od tebe Nikola u zadnje vrijeme! Za svaku si pohvalu!  :122:  :45:
Februar 2012. :)

prenka

Posto postujem sa tel.pa ne mogu vidjeti modele, Reci te mi ,kolike kolicine padavina da ocekujemo veceras u pg otprilike i kad se ocekuje pocetak.unaprijed zahwalan

Nikola

Hvala Stefane,trudim se da dam sto bolje od trenutnog materijala i znanja.

Padavine nocas pocinju posle 21H,do jutra nekih 3-5mm.

sanjin

А можда и 7-8мм као што црта НММ.  :122:

Dzoni

Quote from: sanjin on February 05, 2012, 17:30:22 Кажем вам ја да без Русије нема посла.  :11:

Tako je kolega  :109:

Krivi

Haahah,accuweather za ponedjeljak uvece najavljuje impresivnih 18.9 cm snijega u pg...
GGMU!

Nikola

Uh,kako losa Eta nocas ne daje padavine tek sjutra i to veoma slabe do utorka popodne ne preko 6L a jos daje pozitivnu do Pg od sjutra od 6 pa do 18H i jak istocni vjetar,da vidimo sad da je testiram.
Ec odlican vidi padavine od petka ili vikend naredni,vise o tome sjutra i utorak.
Cekacu nocas Nmm i Wrf da vidim ovu muku za nocas i sjutra,a po sat24 ima jace oblacnosti na Jadran koju jugo u vise slojeve gura prema nama  :32:

winter

Sad pogledah evo vecina modela daje padavine nocas i sjutra tokom dana slabe ali onda uvece jace pa sad ne znam  :78:
edit:Na rtvcg1 govori Br,,,,,Mi..... o vremenskim prilikama.

Poseydon

Nema ovdje nista za primorje i Podgoricu. :(

winter

Nebih bio bas tako siguran da Pg nece dobit nista od ovoga  :122:

Dzoni

APSOLUTNO NISTA, POBJEZE CIKLON OD NAS !

winter

Ti kazes nista a Mi..... kaze snijg jaci sjutra vece  i u utorak uz sjeverni vjetar pa sad ne znam kome da vjerujem  :75:

sanjin

Облачност иде на нас гледајући сателитску слику.

Stefan600

Znam da si oduvijek bio surovo realan Dzoni, ali u posljednje vrijeme to ponekad prelazi granicu. Ok je sve to, ali malo lakse ponekad...  :17: haha

Sve i da ne dobijemo pokrivac, snijeg kao pojava bi takoodje donio neku dozu radosti...  :122:

Dzoni

@sanjin, jedno je oblacnost a drugo polozaj ciklona i mogucnost tj kapacitet za neke iole znacajnije padavine.

@winter

Naravno da je na tebi da vjerujes kome zelis, na kraju ja sam amater a pomenuti gospodin profesionalac,jedino steta sto prije nego sto je to rekao na tv nije pogledao zadnje izlaze nekih modela. Mozda bi drugacije najavio,a mozda i nebi jer voli uvijek malo senzacije.

@stefane

Ako ti sto znaci,recicu ti vidjeces snijeg kao pojavu ali o grudvanju ne sanjaj  :83:

Nikola

Ja necu da prognoziram koliko moze cm novih biti ali 1cm novog snijega je siguran

Vasilije

Evo sad B. M. na zavrsetku emisije kaze pet-sub-ned ocekuje se pogorsanje vremena sa kisom i susnjezicom na primorju a u ostalim predjelima snijezne padavine!

Stefan600

Dzoni nemoj se samo sto u uvrijedit...Samo dadoh konstataciju da nemoras uvijek da 'nastupis' sa tako 'jakim' recenicama...  :63:

Rade

Nije se uvrijedio Džoni ali prećerujete sa nagađima pa prognoza liči na žutu štampu.

sanjin

Живио Б.М.  :11:

Од петка нас очекује  нови циклон који може донијети снијег у ПГ.  :116:

Stefan600

Quote from: Rade on February 05, 2012, 22:11:01 Nije se uvrijedio Džoni ali prećerujete sa nagađima pa prognoza liči na žutu štampu.

haha. O kakvim nagadjanjima pricas? Jesam li napisao ijedno nagadjanje. I ja sam svjestan da nam ovo ne moze donijeti neki znacajan pokrivac preko 2-3 sigurno, a bogami tesko i toliko  :02:

Nikola

@Rade ima nagadjanja kad je pitanje koliko cm ali nije nagadjanje hoce li biti pokrivaca ili ne to je prognoza.Ja nijesam jos rekao tacno ili priblizno koliko ce biti samo kazem prognozu bice pokrivaca,sto znaci min 1cm novog.

Ne treba jos uzet zdravo za gotovo pet-sub tek u utorak mozemo se intezivnije tim pozabaviti i naravno sjutra izlazi da potvrde