News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

winter

Najavljen snijg za Pg u Ponedeljak i utorak stim sto bi u utorak u drugom dijlu dana prestao e sad da pada ovoliko  a dase ne ufati makar 5cm tesko :78:

Dado

cini mi se da modeli ne daju neke znacajnije padavine za nk u pon vece i u utorak, pogotovo ako bude jak sjeverni vjetar  :46:

Nikola

Najbolje prolaze istocni i juzni predjeli kad je ovakav polozaj ciklona u pitanju,nocas posle Nmm,Eta i Wrf cemo znat priblizne jacine padavina.Ec 12Z dobar.

winter

Znaci Pg ce proc dobro e sad vazno je da ima snijga a visina se nikad ne moze tacno znat ali mi se cini da ce Pg proc bolje od niksica :72:

Južina

Po mom mišljenju od ovoga će najviše profitirati Rožaje, e sad kako oni doživljavaju profitiranje

Nikola

Tesko winter jer u Nk i manje padavina ce donijeti vise snijega jer ce T2m biti u minus,a jos kad ga na ovaj stari nasuce to im je do marta zagarantovan.

winter

Ali i mi cemo dobit jedno 5do 10cm sto nije lose :11:

Dado

kad vidim za koliku su nama izmakli reokrdi sve mi je malo  :25:

Danilovgrad

Sve u svemu ja sam zadovoljan sto se ove zime tice... Podgorica i Danilovgrad su bili blokirani... Od sjutra vece snijeg! Bice to dosta padavina... 15mm... Na ovaj stari ce se svaka naloziti...  :105: :105: :105:

Miloš

Cetinje i Nikšić su jedina dva grada u Crnoj Gori u kojima se ovaj ciklon po snijegu nikako ne može porediti sa onim čuvenim iz 2005. U ostalim gradovima je makar bio približan ili nadmašio taj ciklon.

Naredni ciklon, Igor, će donijeti novo veselje. Ovoga puta u Srbiji možda i više snijega od Zagorke. U CG znatno manje.

Dado

oce veselje ali nece nadmasiti 2005.  :03:

Nikola

Nocas oblacno sjutra ako bude sunca ice T i preko 8C.Od pocetka do kraja bice oko 10mm padavina od toga 2-3mm susnjezice ostalo snijeg i to na T od 0-2C tako da oko  7mm na toj T mogu donijeti najvise 7cm(naravno ne treba uzet zdravo za gotovo kolicinu padavina),jer centar ciklona je juzno od Ulcinja tako da tu moze biti mnogo vise.

Kimi

Nije to tako lose kao sto izgleda   :03: Jedno 45mm u dubokom minusu,sta je to  :122:
 :120:

Južina

Ovo nešto slično ( što se tiče rasporeda padavina ) kao nakon onog fronta od prije 10 dana.

Krivi

Accuweather za ponedjeljak uvece u Bar najavljuje 4.4 cm snijega...ima li tu kakve istine
GGMU!

Bura

I u ponedelja a i citav utorak. Sto se tice njegove istinitosti Accu je americki sajt, samim tim dobar je za ameriku al za nase prostore nije bas :40:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

Ja za Pg necu nista da pricam. Mislim da ovo nije bas neka sansa za nas. Naravno, hvala ovoj zimi sto mi je podarila odlican osjecaj 2 dana, sto sam se donekle razelio snijega. Ali ipak, volio bih opet da napada, to bi super bilo!  :79:

Ec da je istu situaciju u zadnja 4 izlaza, potpuno istu kolicinu padavina, temperature, sve. Bice mozda nesto od ovoga...
Februar 2012. :)

Krivi

Znaci ima sanse za primorje u pon i uto??Mislim da je vjetar idealan..
GGMU!

Bura

Quote from: Krivi on February 04, 2012, 21:36:28 Znaci ima sanse za primorje u pon i uto??Mislim da je vjetar idealan..

Ima ima, od ovakvih ciklona, koji imaju ovakav polozaj, primorje dobija snijeg, tacnije jugoistok ( Bar i Ulcinj ), vjetar ide na ruku, bojim se samo zbog temperature i da ne okrene na sjeverac a moguce je :23:

Krivi

Nece,ne bi trebalo valjda...a sjecas se da je februara 2009,ono kad je pada snijeg ovjdena bio jak sjever,napolje je bila prava mecava...te ima i sanse da pada kad je i sjever
GGMU!

Bura

Quote from: Krivi on February 04, 2012, 21:42:22 Nece,ne bi trebalo valjda...a sjecas se da je februara 2009,ono kad je pada snijeg ovjdena bio jak sjever,napolje je bila prava mecava...te ima i sanse da pada kad je i sjever

Normalno, snijeg u Baru i pada kada duva sjever, svereoistok, istocnjak......

Krivi

Kolka ce bit T u pon i uto??
GGMU!

Bura

Quote from: Krivi on February 04, 2012, 21:45:03 Kolka ce bit T u pon i uto??

6-7-8 stepeni.... ma u utorak nema snijega ovamo.... Ponedeljak vece a última chanse

Krivi

Eo ovdje se vidi kako u pon u 21 i 00 stize neki hladan talas,i T je odlicna za snijeg!!http://www.meteo.co.me/modeli/NMM_1ecg/t2.php
GGMU!

snesko belic

Rekao jedan meteorolog na hrvatsku televiziju da balkansko pol. od 14 februara zahvata citiram ,,mozda cak jace zahladjenje,nego sta je ovo,,  :04: