News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Stefan600

Odlicna situacija za pokrivac od 5-10cm koji bi se zadrzao 2-3 dana!  :79:
Februar 2012. :)

michael

Quote from: stefan96 on February 03, 2012, 10:23:32 Odlicna situacija za pokrivac od 5-10cm koji bi se zadrzao 2-3 dana!  :79:

đe, u PG!?  :22: no way

Fraka

no way.. no way 5-10, yes way 15

Danilovgrad

Danilovgrad 20 cm  :11: :11: :11:
i ako koji jadi ostanu od 40cm ovog do ponedeljka, a mislim da hoce.

Nikola

Od sjutra posle 18H ponovo blagi minus preko cijele Cg padavina ima do ponoci ili jos +1-2H.U NK i na Ct ce ponovo da okrene na snijeg a kod nas sko bude preko 3C nema sanse.U nedelju suvo.U ponedeljak oblacno sredinom dana snijeg u kontinentalnim predjelima slab do umjeren.Padace do utorka ujutu kad padavine prestaju.

coolerlive

Rožaje---pada li pada, malo popusti ova smrzlina sa ovim snijegom, ovo ako nastavi  :79:  :110: metar i po' NAM NE GINE :120:

michael

Quote from: coolerlive on February 03, 2012, 11:52:24 Rožaje---pada li pada, malo popusti ova smrzlina sa ovim snijegom, ovo ako nastavi  :79:  :110: metar i po' NAM NE GINE :120:

reko ja prije dva dana, tek će vam gradonačelnik sad vanredno stanje proglašavati...imaćete snijega na izvoz  :79:

nije uobičajeno jak snijeg na -13,14,15... liše planina. ispravite me ako griješim.
kad sam govorio da zima nije loša nagrdiše me neki... a uđe u istoriju  :109:

winter

Bice sjutra zanimljivo za pratit ostaje da se nadamo u novi snijg za Ponedeljak nova sansa da se dhvati 10-15cm misim ako bude ovako da ce u u torak bit oko 17-19cm
Ovo sto smo dobili niko nije ocekivao a kako sad stoje stvari bice jos  :120:

coolerlive

Quotereko ja prije dva dana, tek će vam gradonačelnik sad vanredno stanje proglašavati...imaćete snijega na izvoz  :79:
nije uobičajeno jak snijeg na -13,14,15... liše planina. ispravite me ako griješim.
kad sam govorio da zima nije loša nagrdiše me neki... a uđe u istoriju  :109:

zimu imamo i to dobru , vanredno stanje, ma neka ga proglašavaju šta da se radi.......a nećemo žalit za snijegom ove godine, šteta ne otvoriše se staze za skijanje pa da baš uživamo u zimi  :79:

Стенли

Nikola, evo ocekivanih padavina za ponedeljak.

Temperatura po visini ne bi dolazila u pitanje snijega za ravnicu.

Zato bi nam samo sjeverni vjetar mogao biti problem.   :32:   :32:

Nego... Mijenjace se to jos, mozda i ispari, mozda i bude mnogo vise padavina. Vidjecemo. :77:

coolerlive

već duže vremena pratim prognoze odavde i uglavnom naredna 2-4 dana pogađaju,,,,,,,
http://www.weather2umbrella.com/en/vremenska-prognoza-rozaje/eta/11/3166760/4/meteogram
po ovome snijega će bit :)  :79:

Krivi

GGMU!

Stefan600

Fraka

Da moze bit i visee od 5-10 cm.. ec daje lijepu poziciju

Stefan600

Pa ne znam, po ovome, nebih rekao. Ali svakako preko 5cm po EC-u, svakako!. SInoc je isto crtao potpuno. Jutros dodao jos 1-2mm padavina.  :79:

winter

Rece Br.....Mi.... da ce do 10 biti iziuzetno hladno u nedelju prije podne bice slabih snijznih padavina dok ce u ponedeljak i utorak bit snijga u cijloj Cg uglavnom slabog od srijde stabilizacija ali idalje ekstremno niske temperature pa ce kontinentalni dio Crne Gore biti okovan ledenim temperaturama :72:

Stefan600

Da, to su njegove rijeci...

Krivi

Nisam gleda prognozu,to misli i za primorje u pon i uto??
GGMU!

Fraka

Crometeo Krivi, tamo ces naci nevjerovatne slike.. jako kvalitetan forum, daleko najaktivniji na balkanu sa mnogo izuzetnih fotografa  :105:
Inace u Sibeniku je -5 i mecava  :07: :07:

Nikola

U pon-uto u Pg ako se ovo sve istopi bice novog oko 15cm, tako da to bi bila bolja godina od 2005. za pamcenje.Cudno mi je sto Eta crta ponovni blagi minus u Cg sjutra od 06H.

scepo

Bogomi ako bude sjeverac nemamo sto trazit :32: :75:

Fraka

Sto ste zapeli sa sjevercem, ovo sto se crta nije hladni front i NW vjetar nego ista stvar kao sto je sad. Ciklon koji dolazi uz postojanu hladnocu i uz NE vjetar donosi snijeg. Pratite malo. Ne znam sto sve spada u taj opseg "sjeverac" ovo sto je bilo sad sa snijegom sigurno nije duvalo s juga.

scepo

Ok :122:Vidi li taj ciklon i Gfs :32:

Fraka

Vidi ga, ali vidi jako slabe padavine za jug.. sto mi je cudno...