News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Južina

WRF kod mene crta preko 80 mm padavine tj. suvog snijega.Haos bi nastao.

skener

Sjutra ujutro kad vidimo sve nove izlaze mozemo pricati o petku,a za subotu cemo izgleda morati cekati petak

winter

Prema novom Ec juzina bi brobila u Pg u petak uvece i subotu dabi krajem dana u subotu vece ponovo poceo snijg
Mi,,,,, rece da ce tokom petka padt i susnjezica u Pg :78:

Stefan600

Pa to ti je to...Tokom jutra  snijeg koji ce kasnije preci u kisu...  :112:
Februar 2012. :)

Južina

EC čini mi se daje jaču južinu nego sinoć :56: :57: :12:

winter

Cinimi se bolji za petak ali gori za subotu  :107:

Stefan600

Vala vama u Bijelo Polje nebi skodilo jedno tusiranje dobro od kise.. Ma ajde, cijele zime od Decembra pada snijeg covjece, zar vam nije dosta?

Ali opet shvatam, nikad nije dosta...  :21:
Februar 2012. :)

Južina

Tako ti je to, ne možemo i  jare i pare.

skener

Po EC bice PG na granici sjutra ja mislim,a sto se tice subote to se nece znati do sjutra...vidjecemo i GFS,da li se i dalje toliko razlikuju kao juce

U ovoj situaciji ne mozemo se samo osloniti na jedan model,tj na EC

Južina

niksicki

Не могу замислит како ће ова киша да направи сра.е овуда  :75:

skener

Quote from: niksicki on February 02, 2012, 07:59:16 Не могу замислит како ће ова киша да направи сра.е овуда  :75:

Ne boj se za NK,mislim da nema sanse da tamo predje u kisu

lav

Pa mozda ne predje ni u Pg  :03:

michael

Quote from: lav on February 02, 2012, 08:13:53 Pa mozda ne predje ni u Pg  :03:

ne nikako neće. gumene čizme i kišobrani... na zalost. i ovako je temp oko 0, znači malo južine, a biće je - eto susnjžice-kiše

winter

Do 12h nece prelazit u susnjezicu i kisu a posle ne znam do tad jak snijg
Ovo je bolje nego 2005  :79: :77:

Vasilije

To nikako ne moze biti bolje od 2005 ali dok ocima mojim ne vidim kisu nista ne znam jer ostaje jos varijanti vjetar,planine itd....

sanjin

Padace snijeg minimum do petka ujutru. Vjerovatno i do petka popodne. Dovoljno.

Djole

A kako dovoljno sanjine? onda ce vas da se radtopi. bolje da nista ne pada nego kisa :p

Vasilije

Do 12-13h sigurno pa posle uz boziju pomoc mada nesto imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao kod Dragice da planine i vjetar izregulisu situaciju koliko toliko mada subota 00h je kraj price o snijegu. Evo i Mic** sad kaze na Vijesti ostacemo pod uticajem hladnoce do 10. za sjutra nije smio nista sigurno da kaze bez bice padavina sjutra i preksjutra!

skener

Quote from: Vasilije on February 02, 2012, 09:05:02 Do 12-13h sigurno pa posle uz boziju pomoc mada nesto imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao kod Dragice da planine i vjetar izregulisu situaciju koliko toliko mada subota 00h je kraj price o snijegu. Evo i Mic** sad kaze na Vijesti ostacemo pod uticajem hladnoce do 10. za sjutra nije smio nista sigurno da kaze bez bice padavina sjutra i preksjutra!

Rekao je ranije,oko 8,da se u petak i subotu samo u najnizim predjelima na jugu ocekuju kisa i susnjezica,u ostalim krajevima snijeg

sanjin

Quote from: skener on February 02, 2012, 09:21:04
Quote from: Vasilije on February 02, 2012, 09:05:02 Do 12-13h sigurno pa posle uz boziju pomoc mada nesto imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao kod Dragice da planine i vjetar izregulisu situaciju koliko toliko mada subota 00h je kraj price o snijegu. Evo i Mic** sad kaze na Vijesti ostacemo pod uticajem hladnoce do 10. za sjutra nije smio nista sigurno da kaze bez bice padavina sjutra i preksjutra!

Rekao je ranije,oko 8,da se u petak i subotu samo u najnizim predjelima na jugu ocekuju kisa i susnjezica,u ostalim krajevima snijeg

Pa mi smo najnizi krajevi. :54:

Bole-PG

Kakvo je stanje za nocas sa padavinama,kad ce talas?
Podgorice grade moj!!!

skener

Quote from: Bole-PG on February 02, 2012, 09:29:55 Kakvo je stanje za nocas sa padavinama,kad ce talas?

Pa trebalo bi od ponoci da budu intenzivnije,mada ce i ranije poceti

Vasilije

Nije uopste davao preciznu prognozu za sjutra samo je rekao bice padavina! Nadam se da ce oni nocas reci poslednju rijec mada se ja nadam da ima sansi do popdneva PG. sjutra!

Bole-PG

Quote from: skener on February 02, 2012, 09:32:27
Quote from: Bole-PG on February 02, 2012, 09:29:55 Kakvo je stanje za nocas sa padavinama,kad ce talas?

Pa trebalo bi od ponoci da budu intenzivnije,mada ce i ranije poceti
Znaci nema ka sinoc jakog snijega oko 7 nego tek oko 12 krecu
Podgorice grade moj!!!