News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Dado

nesto vise vjerujem Adminu tj prognozi sa tv vijesti  :05:

Madjo

Da, a koliko vas razumijem Admin je vjerovatno prognozu uradio na osnovu bolova u skočnom zglobu a ne po prognostičkom materijalu.  :120:

Danilovgrad

Meni je prognoza sa TV Vijesti predobra... samo mislim na onaj meteogram za 3 dana... Snijeg i samo snijeg! :)

bole

Danilovgradski reci mi nesto iskreno....Koliko ocekujes snijega u tvom gradu u naredna tri dana?? Visinu pokrivaca ____cm?   :59:

Danilovgrad

Не знам јеси ли ироничан....али... ја очекујем нпр само оно што каже НММ.. а он укупно даје око 37 мм... Па колико то може бити? 40цм...

sanjin

Madjo

Quote from: Danilovgrad on February 01, 2012, 00:43:15 Не знам јеси ли ироничан....али... ја очекујем нпр само оно што каже НММ.. а он укупно даје око 37 мм... Па колико то може бити? 40цм...

Quote from: sanjin on February 01, 2012, 00:45:40 I vise od toga...

:23:  Teško.
Bi kad bi sve odjednom palo, to jest dobar tempo bez prestanka, i da je temperatura makar oko nule a vjerovatno će bit perioda kad će ići u plusu.

Moja procjena ~ 20-25 cm.

Danilovgrad

Дакле, одмах почну са пљувањем... Ја само гледам оно што се црта и по томе и гледам.... нека је и 1мм 1цм.... то је 37цм.

bole

Nisam ironican oprosti sto te pitah ....da ne offujemo dalje.

Danilovgrad

Quote from: Madjo on February 01, 2012, 00:47:43
Quote from: Danilovgrad on February 01, 2012, 00:43:15 Не знам јеси ли ироничан....али... ја очекујем нпр само оно што каже НММ.. а он укупно даје око 37 мм... Па колико то може бити? 40цм...

:23:  Teško.
Bi kad bi sve odjednom palo, to jest dobar tempo bez prestanka, i da je temperatura makar oko nule a vjerovatno će bit perioda kad će ići u plusu.

Moja procjena ~ 20-25 cm.
Мађо, дио падавина је вече сриједа на четвртак а у том периоду по нмм је -1 или -2... Узми то у обзир.  :122: :122: :122:

Madjo

Naravno Dg-ski.  :122:

To je samo moje mišljenje.

Nezahvalno je prognozirati količinu kiše a kamoli visinu snijega.  :22:

Danilovgrad

Da je nastavio petak sa snijegom  :12: bilo bi 60....  :12:

bole

i dalje mislim da taj prodor juzine nece biti toliko izrzen...u petak ali ajd.......da vidimo

Danilovgrad

Quote from: bole on February 01, 2012, 00:57:24 i dalje mislim da taj prodor juzine nece biti toliko izrzen...u petak ali ajd.......da vidimo
Надам се!  :121:

Dzoni

Auuu glava me je zaboljela dok sam procitao 10 strana od kad sam zadnji put prije par sati bio u ovoj temi.

Desila se vrtoglava promjena vidim pa sam bas razocaran,nadam se u boga jedino da ce ujutru izlazi vratiti nadu da nece biti ovako jake juzine i da moze do petka u noc da pici snijeg, onda bi mi bilo puno srce. Ovako padace dan,dan i po i onda za 3h sve kisa da istopi da vam pravo kazem ja bih potpisao ako tako mora da ne pada !

sanjin

Quote from: Dzoni on February 01, 2012, 01:02:40 Auuu glava me je zaboljela dok sam procitao 10 strana od kad sam zadnji put prije par sati bio u ovoj temi.

Desila se vrtoglava promjena vidim pa sam bas razocaran,nadam se u boga jedino da ce ujutru izlazi vratiti nadu da nece biti ovako jake juzine i da moze do petka u noc da pici snijeg, onda bi mi bilo puno srce. Ovako padace dan,dan i po i onda za 3h sve kisa da istopi da vam pravo kazem ja bih potpisao ako tako mora da ne pada !
Pa jeste... sad sam o tome pricao sa cirusom...Sta nam znaci da padne 30cm do petka a onda ulije 100 litara kise i sve ode u zaborav. Bolje je da padne i manje al' da se zadrzi duze nego ovako....U svakom slucaju,nada poslednja umire ...ocekujemo da ce sjutra modeli promijeniti pricu.
A i da ne promijene,ne treba zaboraviti da su se vise puta prosuli ove godine,tako da...

Cirius

Naravno da tu nije ništa gotovo još,  to je jedan loš run nakon nekoliko odličnih,  može ga promijeniti isto kao što ga je sad promijenio    :79:      To je fina rezolucija,   neće ostati isto za  +72 h  jer se mijenja redovno i za + 12 h.  Kako lagano idemo iz euforije u depresiju     :122:     prvo uživati u snijegu tokom srijede i četvrtka,   a viđećemo što donosi misteriozni  ''drugi talas''       :121:

Danilovgrad

Quote from: sanjin on February 01, 2012, 01:05:38
Quote from: Dzoni on February 01, 2012, 01:02:40 Auuu glava me je zaboljela dok sam procitao 10 strana od kad sam zadnji put prije par sati bio u ovoj temi.

Pa jeste... sad sam o tome pricao sa cirusom...Sta nam znaci da padne 30cm do petka a onda ulije 100 litara kise i sve ode u zaborav. Bolje je da padne i manje al' da se zadrzi duze nego ovako....U svakom slucaju,nada poslednja umire ...ocekujemo da ce sjutra modeli promijeniti pricu.
A i da ne promijene,ne treba zaboraviti da su se vise puta prosuli ove godine,tako da...
E ne znam... Uzivajmo 2 dana... Sjutra vece bajka...  :79: :79: :79:

bole

I ja velim.....to jos prije 15 stranica ispisanih, da ispostujemo prdstojeca dva dana :)

Danilovgrad

Quote from: bole on February 01, 2012, 01:12:10 I ja velim.....to jos prije 15 stranica ispisanih, da ispostujemo prdstojeca dva dana :)
Bajkaa.... trpacina 2 dana... Ma ja sam zelio u decembru samo susnjezicu a sada sam povecao apetite pa me predstojecih30 cm ne zadovoljavaju... Pih kao prasad smo... dosta nam je zaredom 2 dana... to je rijetkost! Zahvaljujem se ciklonima na 1 i 2 februaru!

Dzoni

Bogu Danilovgradski,ne ciklonima, oni su stvoreni  :122:

Fraka

Nasli ste dje cete o Bogu haha, nekate de!  :67:

Sjutra ujutro je po meni zadnja sansa za bilo kakvu promjenu... zato se to mora dobro ispratit!

bole

edit prispalo mi se :  Sad lagano se svi saltamo put teme aktuelno vrijeme .... :72:     :11:

Dzoni

Quote from: Fraka on February 01, 2012, 01:25:28 Nasli ste dje cete o Bogu haha, nekate de!  :67:

Sjutra ujutro je po meni zadnja sansa za bilo kakvu promjenu... zato se to mora dobro ispratit!

Neka de Fraka, nije to tema nego digresija  :109:

Zadnja fora za petak su sjutrasnji izlazi, a bogami ako sjutra ujutru ne bude promjena na bolje ne vjerujem ni da ce ih bit !  :80:

sanjin

Quote from: Fraka on February 01, 2012, 01:25:28 Sjutra ujutro je po meni zadnja sansa za bilo kakvu promjenu... zato se to mora dobro ispratit!
Шта има да се прати добро? Погледамо излазе неколико минута и то је то....