News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

sanjin

Jes...ja sad vidjeh da je azurirano. Pi,u petak juzina probija! :35: Ali ne traje dugo. :83:

Admin

Možete li mi reći gdje vi vidite te nove ECMWF izlaze?
Ja naime imam pristup njihovom oficijelnom materijalu i tamo još uvijek nema izlaza na osnovu podataka od 12 UTC.

Vasilije

Mislim da po ovome Podgorica nebi trebalo da bude ugrozena u petak! :79: :32:

prenka

Bole-PG

Meni je cini mi se oko -2 u pg ako ovaj ipad dobro ublizava
Podgorice grade moj!!!

skener

Quote from: prenka on January 31, 2012, 19:45:44
Quote from: sanjin on January 31, 2012, 19:42:29 http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=72&mode=0&map=0&type=0&archive=0
po ovoj karti sanjine nulo po visini je cak 20 km dalje od primorja :76:

I sve da dodje do primorja mislim da nema sanse da stigne do pg...pricam na osnovu ovih karata

sanjin

Izmedju 0 i -2.  S obzirom na to da se radi o gruborezolucijskom modelu,meni je ovo previse. Ovaj klin topline nam se opasno priblizava.

snesko belic

Evo video sa vecerasnjeg dnevnika na tv Vijesti.

prenka

Quote from: sanjin on January 31, 2012, 19:54:24 Izmedju 0 i -2.  S obzirom na to da se radi o gruborezolucijskom modelu,meni je ovo previse. Ovaj klin topline nam se opasno priblizava.
dobro si rekao radi se gruborezolucijskom modelu,isto tako moze i da ga povuce nazad za malo ...vecerasnji nmm bi mogao da da preciznije vidjenje ove situacije

Bole-PG

Da a i ne zna kako nas kazan drzi T
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Ako probije jugo, to drzanje kazana ce znacit +2,3 sata u odnosu na primorje... sto nije neka razlika ako uspe kisa....

sanjin

Quote from: Bole-PG on January 31, 2012, 19:58:56 Da a i ne zna kako nas kazan drzi T
Nema veze to. Radi se o temperaturi po visini. Ako gore probije onda temp. u prizemlju ne znaci nista.  :02:

Bole-PG

Ok za gore,vidim da je tamo minus na EC nego cekamo nmm
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Prvo da mi vidimo kako ovo vidi nas dobri yr.no... a onda NMM

sanjin

Quote from: Fraka on January 31, 2012, 20:01:48 Prvo da mi vidimo kako ovo vidi nas dobri yr.no... a onda NMM
Ada...yr.no ce nacrtat kisurinu za petak.On uzima podatke EC-a.Nista neobicno.

sanjin

Petak 34 mm padavina,od toga nekih 13 mm kise.  yr.no Subota katastrofa.

Stefan600

Yr.no podbacio... Ec se po ovome potpuno priklonio GFS-u... U petak juzina probija i drzi se i tokom subote tako da bi sav snijeg bio otopljen u Podgorici koji bi pao...

Nista izgleda od grudvanja u petak..
Februar 2012. :)

Bole-PG

Umanjio znatno padavine za srijedu cetvrtak
Podgorice grade moj!!!

winter

Pa ne znam sad mijnjace to do petka sigurno jjos je petak pod znakom pitanja sve je moguce mada tesko da u petak probije ovakva juzina  :78:

skener

Ja mu uopste ne vjerujem,sacekacemo vecerasnji nmm

sanjin

Ja predlazem da se vise ne nerviramo za petak i ne gledamo modele nego da se pripremimo za ovu bajku sto nam se sprema u naredna dva dana. A za petak o tom-potom.  :62:

Južina

Dzoni

Quote from: niksicki on January 31, 2012, 19:14:18 Ево најави админ снијег,а и рече да навија за КИШУ у петак  
Да ли мислите да он више може вршити функцију админа на овоме форуму?  :120: Мој вам је предлог да ако се одржи снијег у петак,да га сачекате испред метереолошке станице и добро нагрудвате!  

Slazem se, trebalo bi ga sacekati ispred televizije i dobro ga izgrudvati, ili ako bude kisa doci s kisobranima  :76: :102: :109: