News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

Hahahahahahah!!!!!!!!!! Meni je M**** kralj! KOKTEL! A, jasno se vidi na meteo karti sudar ili mimolilazenje sibirskog i vlaznog ciklona! uuuu.. Kakva zaninmljiva METEO  nedeljaaa...  DANILOVGRAD 40 cm!!!

winter

Mislim da bi trebali da organizujemo skijanje na goricu  :05:
Nema juzine do subote ako je bude i tad  :119:

Fraka

Ja se ne bih bas radovao previse.

scepo

Necemo valjda ponovo izvisit :31:

skener

Mislim da ce pg u cetvrtak sigurno vidjeti snijeg,za dalje nisam siguran,,,

winter

Za sad nema mjesta pesimizmu ne vidim razlog za to mada smo izvisili mnogo puta ali ovo sad je vec ozbiljno odavno se nije crtalo ovako nesto  :04:

Nikola

Valja prvo ispratit srijedu vece i cetvrtak.Srijeda vece snijeg u vecini drzave,cetvrtak slabe padavine krajem dana jaci snijeg.Petak ujutru snijeg koji ce povremeno prelaziti u susnjezicu i kisu eto prognoze

skener

Nikola,ta prognoza je za pg?

Nikola

skener

Pa to je nesto sto je najizvjesnije  :02: a kako bi prosli NK i CT,bi li tamo prelazilo u kisu sta mislite?

scepo

I opet ce najvise padavina biti u obliku kisee :75:

winter

Pitanje je bili preslo u kisu i u Pg a za NK i Ct nema brige  :62:

Стенли

Ako probije po visini ,kisa ce i na Cetinju i u Niksicu, naravno i kod Madja. Vidjecemo nocas nmm i wrf, zapadna Crna Gora bi mogla proc mnogo mnogo dobro.

Nikola

Podgorica petak 05:30H ,Stari aerodrum

nemozemo sad nagadjat oceli li kisa ili nece bice sto bude,snijeg je zagarantovan,e sad ocemo jos kao ovo na slici,e ne moze  :77:

Fraka

kako bi se bacao iz ove zgrade na bombu

Bole-PG

Podgorice grade moj!!!

Shody

Quote from: stefan96 on January 29, 2012, 19:25:43 Nebih bas bio siguran...U centru je ciklon na 120h 1005 mb...Duboko je to...Ali iznad nas je 1015(mozda manje), ne znam sto bi to moglo znacit...

Apsolutno ništa nema veze dubina ciklone, obično takve plitke ciklone i iznenade sa puno oborinama, ali i sa izuzetno slabim vjetrom (mali je gradijent).

Madjo

Quote from: Shody on January 29, 2012, 19:54:29 Apsolutno ništa nema veze dubina ciklone, obično takve plitke ciklone i iznenade sa puno oborinama, ali i sa izuzetno slabim vjetrom (mali je gradijent).

Nama odgovaraju plitki cikloni, stim da su što bliže, kako bi bilo što više padavina.

Novi Ecmwf nije loš.  :77:

skener

Quote from: Stenli on January 29, 2012, 19:49:27 Ako probije po visini ,kisa ce i na Cetinju i u Niksicu, naravno i kod Madja. Vidjecemo nocas nmm i wrf, zapadna Crna Gora bi mogla proc mnogo mnogo dobro.

Sto bi znacilo da ce Nk svakako dobro proci,zar ne?

Bole-PG

Nije precizno reci nije los,jer mi ne znamo sta za tebe znaci nije los,za mene je ovo odlicno daje PG odlicne sanse za snijeg i nama dugo ocekivani pokrivac
Podgorice grade moj!!!

Madjo

Quote from: Bole-PG on January 29, 2012, 20:04:16 Nije precizno reci nije los,jer mi ne znamo sta za tebe znaci nije los,za mene je ovo odlicno daje PG odlicne sanse za snijeg i nama dugo ocekivani pokrivac

:67:  Zato sam rekao da nebih bio pogrešno shvaćen - nije loše.

Fraka

E sto ne zivim na sjeverni no na juzni jadran  :76:
kakva trpaona tamo, a pusiona ovamo aooog

winter

Kako god nas u Pg ceka ne mali snijg koji moze prec u kisu tokom petka da bi uvece presnijzilo ponovo
Pogledajte samo yrno :bez komentara  :75:

skener

Quote from: Fraka on January 29, 2012, 20:08:23 E sto ne zivim na sjeverni no na juzni jadran  :76:
kakva trpaona tamo, a pusiona ovamo aooog

Ili sto ja ne zivim  na ZB nego u PG   :11:

Madjo

Evo kako Ec vidi prodor topline po visini u tom najkritičnijem terminu  :81:

Ako se produbi ciklon za nekih 5-10 mb, a ostane na sličnoj poziciji, nula po visini će uteć daleko u kopno...  :16: