News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Стенли

bole

sto bi ovo kao da smo se dogovarali...... :102:

Fraka

Dobar izlaz daleko se cuje  :67:

scepo

Kolko li je tacan taj model :32:

prenka

Udjoh weceras na forum i ostadoh zabezeknut kad widjeh prognoze.slazem se sa  forumasima da sacekamo makar ponedeljak ,da ne prawimo odmah euforiju...inace jedwa cekam danilovgradskog da se  glasne,a i njegovu prognozu o centimetrima:)

Dzoni

Ovo sad po zadnjim izlazima jos bolje, vise snijega,vece kolicine padavina. Nestvarno da bi se moglo dogoditi nama u PG !

Fraka

Ljudi ovo sto je nacrao EC je preslo svaku mjeru, to je nemoguce i nee]ce se ostvarit. Glupo je vjerovat u ovo

dijana

Pustite da se nadamo ljudi, ni takvih situacija nemamo cesto  :122:. Daj Boze da se ostvari  :105:, pozzz.

skener

Ovo sto je Dzoni izbacio djeluje nestvarno,ali meni je Ulcinj privukao paznju,pogledajte samo tu kolicinu snijega 3 i 4 februara  :11: nestvarno i nemoguce

http://www.yr.no/place/Montenegro/Ulcinj/Ulcinj~3188516/long.html

Miloš

Ja sve čekam kad će EC da ukine sve ovo što se do sada crtalo i da postepeno promijeni priču, a on samo pojačava ovaj haos. Znam da su šanse minimalne da se tako nešto ostvari, ali ovdje se crta metar snijega u Baru:

A tek da ne pominjem da se u Beogradu crta preko pola metra snijega na temperaturama ispod -10°C. Evo šta bi bilo kad bi bilo... Nastao bi nezapamćen kolaps u gradu, jer poznato je da na temperaturama ispod -7°C so (NaCl) više ne može da topi snijeg, a ispod -10°C čak ni ostale supstance koje koriste. Čistači jednostavno ne bi stižali da očiste toliki snijeg. Kako sve ovo nestvarno zvuči...  :39:

bole

Nerealno skroz bolje da ne komentarisemo ovo jos danas i sjutra :)

Miloš

Nerealno jeste, ali i da se neka 5 puta ublaženija varijanta dogodi u stvarnosti, mislim da bi svi bili srećni i zadovoljni. Jer teško je da nakon ovakvih izlaza modeli skroz okrenu priču na neku južinu ili izbrišu ciklon. U pitanju je vremenski period od manje od 120h do početka promijene vremena.

bole

hhehe kakvi je los MIII   :121: :121:  znam da smo se svi po mallo u ovo ~ufurali~  ali termin +72 to se broji  :120:

prenka

Au modeli nastawljaju  pricu,ko zna sta ce im ga biti...nista sto se tice owoga od mene do ponedeljka ujutro

Južina

Ovo je san snova, na već postojeći snijeg ovoliko suvog da padne.
2005 bi bila ništa naspram ovoga.

Madjo

Quote from: Miloš on January 28, 2012, 10:08:36 Nerealno jeste, ali i da se neka 5 puta ublaženija varijanta dogodi u stvarnosti, mislim da bi svi bili srećni i zadovoljni. Jer teško je da nakon ovakvih izlaza modeli skroz okrenu priču na neku južinu ili izbrišu ciklon. U pitanju je vremenski period od manje od 120h do početka promijene vremena.

:109:  To sam prvo pomislio, isto  :60:  Sve i da se desi najgori mogući scenario, a to je da ispari ciklon, ostaće veliki stud.

sanjin

Izgleda da nam se vraca 1929.  :67:

scepo

skener

Ja na svakom modelu vidim padavine,ali mozda grijesim...nek me ispravi neko ako je tako

winter

BIce vandredno stanje u Pg ako bude i pola ovoga ako se kojim slucajem desi ovako Cg ce da blokira kakav bi to kolaps u saobracaju bio  :11:

Madjo

Uh  :13:  Ne smijem ni pomisliti što bi moglo bit od ovoga.

Na primjer yr.no za moje selo daje ukupno nekih 60-tak mm padavina pri temperaturama ispod nule.  :02:  Dok na primjer za četvrtak i petak daje većinu padavina uz sjeverno strujanje (!?)   :23:  i maksimalne temperature od -9 do -7, što je i teoretski nemoguće... a Bože moj, moguće je svašta.  :48:  

Ipak mislim da će se padavine srezati, makar za četvrtak i petak, ne idu zajedno śeverni vjetar i 40 mm padavina zajedno, makar za južne krajeve.  :78:

Eto, pratićemo pa što bude.Šansa je tu.

Fraka

Metar snijega u Kotor.. hmmm realno potpuno  :107:
Navlakusa, previse sam se puta opeko i za 30 puta slabije izlaze... sto bi bilo na njeguse sto madjo veli... trebalo bi cekat maj da se izadje nedje haha

scepo

Ec se malo sprda sa nama ima nocas sve ovo da ukine :29:

Fraka

Samo da napomenem sto je EC uradio prije nekih par dana. Od hladnoce, minusa i solidnog snijega, dan prije dogadjaja je skoro ukinuo padavine i dao visoke temperature. I nije bio u pravu.

michael

u teoriji, teorija i praksa su jedno, u praksi - to su dvije različite stvari.
teoretski - imamo idealnu vremensku situaciju. praktično - imamo mačku u džaku. no, wtf, "obećanje ludom radovanje..."