News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Svijet

Started by Cirius, November 24, 2009, 12:24:18

Previous topic - Next topic

Fraka

Uvjek sam znao geografiju mnogo bolje od Nastavnice/profesorice   :82:
Slabo se tu moze ista naucit moj stefane  :22:

Stefan600

Madjo, ne ispravljam je, ja sve informacije zadrzavam u sebi.. Jel kad pogledash, kad je tolko glupa neka tako i ostane, a ja cu bit pametniji  :83: A ovo sto veli Fraka, ziva istina, sve sto smo do sad ucili znao sam i prije. Imam 5 lagano, a nisam knjige otvorio.  :120:
Februar 2012. :)

ehtelion

Quote from: stefan96 on November 26, 2010, 23:52:41
Madjo, ne ispravljam je, ja sve informacije zadrzavam u sebi.. Jel kad pogledash, kad je tolko glupa neka tako i ostane, a ja cu bit pametniji  :83: A ovo sto veli Fraka, ziva istina, sve sto smo do sad ucili znao sam i prije. Imam 5 lagano, a nisam knjige otvorio.  :120:

nista bez da ti HMZCG plati skolovanje i posalje te na fax:) perspektivan si:) (sala mala)

SnowHunter

Quote from: stefan96 on November 26, 2010, 23:52:41
Madjo, ne ispravljam je, ja sve informacije zadrzavam u sebi.. Jel kad pogledash, kad je tolko glupa neka tako i ostane, a ja cu bit pametniji  :83:

Bravo Stefane, 14 godina a već mudro zboriš!  :109: Kod nas se kaže ''Triput promisli prije nego što nešto kažeš'',  dok stariji i pametniji Kinezi kažu ''Triput promisli prije nego što ništa ne kažeš''  :11: Bolje da prećutiš, ne valja dirati u sujetu nastavnika, pogotovo dok još nemaš dovoljno znanja (tek ćeš ga steći :45:) da joj oponiraš. Ćutanje je zlato, ne kaže se uzalud. Uostalom, nikad ne možeš reći onoliko pametnih stvari, koliko gluposti možeš prećutati.  :03:

Stefan600

haha  :67: Ziva istina  :03:
Februar 2012. :)

Fraka

Kakva je zima stegla Evropski dio Rusije.. Ja mislim da ni oni ne pamte ovakvo novembarsko vrijeme. Primjera radi u Arhangelsk je trenutna temperatura nerealnih -24 stepena.. u 2 popodne  :52:

Vjestica

Quote from: Fraka on November 28, 2010, 12:39:11
u Arhangelsk je trenutna temperatura nerealnih -24 stepena.. u 2 popodne  :52:

E to su zime,da ti se pljuvacka u ustima zaledi.Al dobro,isto je ljepse ovako,cekat i molit snijeg,zanimljivije je.
Vidim i u Britaniju su dosta niske temperature,sa obilnim snijeznim padavinama.Najhladnije u posljednjih 17 godina,sto se tice novembra.

sanjin

Ево у Чешкој и Пољској се неки смрзнули од хладноће  :29:

sanjin

sanjin

Fraka

To je mozda minus, ali onih -13 je zabrinjavajuce.. ja ne znam kad sam zadnji put vidio toplije od -40 u decembru u citavoj sakha republici

sanjin

Pa mora "malo" da otopli kad snijeg pada.

Fraka

tamo snijezi i na -50  :28:

sanjin

Onda to moze znaciti da se hladna masa iz Sibira krece prema nama  :83:

sanjin

vanja

Cirius

Pocinje sitna kisa,  a sa njom i poslednja ofanziva Biserke.  Sljedecih 15-ak sati ce biti napeto u mnogim mjestima ..

Madjo

:05: I to u temi "Svijet" stavljaš  :75:  :67:

vanja

hahahaha gotov je  :116: :99:

Madjo

Cirius

:102:   greska,  vidjeh samo u cosku da je  "aktuelno vrijeme" i nisam obratio paznju ...   ovaj snijeg sa londonskog parkinga me usecerio     :07:

sanjin

Quote from: Madjo on December 03, 2010, 02:27:26
:05: I to u temi "Svijet" stavljaš  :75:  :67:
Stvarno ciruse,kako si mogao?  :83:

sanjin