News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Shody

Hehe greška je.
Synop kaže 3.4, i mene je šokiralo  :120:

dikile

Ma to mene neko zeza , bas mi je trebalo 4.6C

Fraka

I meni... a sasvim je moguce da je doslo do porasta sad.. ako jeste odjavicu se iz takmicenja.

goga

Fraka i Miloše :11:

igraju vam se sa živcima ... sigurno je adminovo maslo  :116:

Bura

Evo u 18:50h u Pljevljima 0.1mm .

Salim se  :05:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Moguće je ljudi, probio jugo u Pljevljima, u 19h je prema AMS 4.6°C! Šta tek sad reći, koju tek sad posluku porat'? Za 10 minuta će biti vjerovatno 6°C... Ovo takmičenje je igra na sreću.

Shody

Pljevlja su službeno 3.4°C u 19h.

Sada bi bilo baza da okrene jugo, padne 0.1mm kiše i digne temperaturu na 6°C  :11:

Dejo

Miloš

Pljevlja 5.8°C! Ima li neko način da me ubijedi da ne odustanem od takmičenja?  :03:

Shody

PLJEVLJA     05.01.2012   19:20     5.8

ahahahahahahahahahhhahaaahahahahahaaaahahahahha  :05: :05:

Miloš

Ko se zadnji smije...  :06: Ja se smijem od muke.  :05:

Bura

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 19:23:29 Moguće je ljudi, probio jugo u Pljevljima, u 19h je prema AMS 4.6°C! Šta tek sad reći, koju tek sad posluku porat'? Za 10 minuta će biti vjerovatno 6°C... Ovo takmičenje je igra na sreću.

Tu poruku posalji onima koji vide a ne cuju a slusaju,  :102:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Ma makse.. osvojio bi kolo..

Miloš

Ja i dalje ne vjerujem. Još samo da Admin presudi hoćemo li uvažiti u 19h 3.4°C ili 4.6°C.
3.4 je bilo u 10 do 19h, a 4.6 u 19h. Mada, ako ćemo po pravilima takmičenja, uzima se ovih 3.4°C.

Dejo

Naravno da su validni podaci u synopu, a ne AMS koja je sad nešto pošašavila  :15:

Shody

Ja sam za 3.4.

Prošli put je zvao za oborine u Nikšiću, nije vjerovao AMS-u.

goga

A ovo ko da je sam hičkok pisao ...

a šta reč ... :121:

nemoj ići Miloše taman smo Katarinu nagovorili a sad bi ti ... nagovorićemo Admina da ti ne stavlja Pljevlja više  :62:

Admin

Naravno, validan je synop izvještaj!

Nikola

Ma nemoguce je to za 10 min 1.2C 3.4C se racuna

znaci racuna se 4.6C  :07: e sad stvarno sta reci?koju poslugu porat,kome?

Dejo

Quote from: goga on January 05, 2012, 19:34:31 nemoj ići Miloše taman smo Katarinu nagovorili a sad bi ti ... nagovorićemo Admina da ti ne stavlja Pljevlja više  :62:

Ne verujem kako se Miloš stalno muči sa Pljevljima, tolike godine i ništa nije naučio  :10:

Za Miloša jedno kolo da prognozira sredu, četvrtak i petak Pljevlje  :114:

Fraka

Racuna se synop naravno, nema tu dileme. Ali itekako je moguce, probilo jugo tacno kad nije trebalo..
Jako glupo, ali tako je kako je. Cak je toliko glupo da se ne mogu ni nervirat.

Miloš

U prethodnim kolima možda nisam imao sreće, ali u ovom kolu je malo reći "nedostatak sreće". Eto, da je jugo poranio u Pljevljima samo 20 minuta imao bih bod, a ovako imam -1.
Naravno da u ovom takmičenju na rezultat utiču i faktor reće i znanje, ali kad faktor sreće ovoliko nadjača znanje, i takmičenje gubi smisao...
Ja uopšte ne smatram da sam danas loše prognozirao Tmax za Pljevlja, na kraju će i biti oko 7°C.
A ni ja Fraka nemam više snage da se nerviram, vjerovatno ću du sledećeg kola promijeniti mišljenje.

Shody

Miloš imam taktiku za tebe.

Idući put kad budu Pljevlja, odigraj suprotno od onoga što misliš. Nema problema  :64:

Shody

Čestitke pobjednicima !!!  :116:

U ukupnom poretku sam 2. Katarina bježi 2 boda  :114:

Miloš

Pljevlja 6.3°C.  :26: Ma ne znam više, bolje da ništa ne pišem.

Čestitke svima što su imali sreće danas!  :03: