News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Shody

Pljevlja opet rastu  3.1°C

Pljušti kiša u Cetinju  :76:

Miloš

Evo na Cetinju jače kiše i 8mm. Još da tu pređe u kod 2... Ovo mi na kraju ispade najgore kolo od početka takmičenja. A sve je bilo počelo onako kako sam se nadao. A onda glupi jugo, probije tamo gdje ne treba, a tamo gdje treba ne probije.

Fraka

A da bi uso u kod 2 mora da ima svakih 10 min po 1 mm.. a to tesko

Shody

Ali Fraka to je Cetinje  :11:

Nikola

Cetinje trenutno 8.5mm tesko da ce do 19H preko 15.1mm bez ako bude pljustalo u sve sesnaes,krecu padavine skoro u svim predjelima sem na krajnjem N NW

dikile

Quote from: Fraka on January 05, 2012, 17:57:03 A da bi uso u kod 2 mora da ima svakih 10 min po 1 mm.. a to tesko

Pa Ceteinje je vec u kodu 2, mozda mislite na kod 3 preko 15mm

Fraka

Admin

Malo je off, ali nije zgoreg takmičarima van Crne Gore reći da se kaže na Cetinju i na Žabljaku, a za ostala mjesta u ...

Miloš

Naravno, na kod 3 smo mislili. Ali ipak je stala kiša prema synopu. Pljevlja imaju rast od 0.8°C u poslednjem satu. Još toliko mi treba da izbjegnem negativan bod. Da li da vjerujem u čudo?  :02:

Nikola

Tesko Milose volio bih ali evo i Nk se muci do 4C a jugo siba

Svaka cast vama koji ste stavili Pv 0 pp,to sam i ja stavio pa prepravih reko posto me preproslo kolo obalio za 0.1 da stavim 1  :45:

Shody

Ja bih rekao da je to to što se ovog kola tiče.

Cirius

Uključujem se tek pred kraj,  šteta,  bio je tako lud dan  (i još uvjek je) ...   A viđeh odma' i da mi je utekao bod na Cetinje,  baš je podgrijalo danas tamo    :31:    

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 18:09:43 Pljevlja imaju rast od 0.8°C u poslednjem satu. Još toliko mi treba da izbjegnem negativan bod. Da li da vjerujem u čudo?  :02:

Naravno ...   to je dolina u kojoj i fotoni usporavaju,  pa čovjek kad se osvrne na izlasku može viđet' sebe kako još tumara po Pljevljima.  
Da li ste znali da je film   Gorile u magli  sniman zapravo u okolini Termoelektrane ?  

Miloš

Da nije teško, ne bih rekao "čudo". Činjenica je da bi probijanje juga za par minuta diglo temperaturu barem za stepen, ali ako nije probio do sad, vjerovatno ni neće do nekog narednog ciklona. Po svemu sudeći, ovo su današnji konačni podaci:

BAR  13.3  1
CET 8.0 2
PLJE 3.7  0
Vjetar (Br+Ct+Pv) 8
Tmin -3.1
SnZ  37

Ovako, dok sam na brzinu pogledao ostale prognoze, čini mi se da nema nijedna devetka, ali ima dosta osmica i sedmica. Neki favoriti su kiksali, pa će se situacija u vrhu skroz zakomplikovati. Katarina je do prethodnog kola djelovala nedostižno, a sad će Shody tu biti samo na 2 boda. Ne treba ni nas ostale otpisati u potpunosti.

Shody

Quote from: cirus on January 05, 2012, 18:17:02 Uključujem se tek pred kraj,  šteta,  bio je tako lud dan  (i još uvjek je) ...   A viđeh odma' i da mi je utekao bod na Cetinje,  baš je podgrijalo danas tamo    :31:    

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 18:09:43 Pljevlja imaju rast od 0.8°C u poslednjem satu. Još toliko mi treba da izbjegnem negativan bod. Da li da vjerujem u čudo?  :02:

Naravno ...   to je dolina u kojoj i fotoni usporavaju,  pa čovjek kad se osvrne na izlasku može viđet' sebe kako još tumara po Pljevljima.  
Da li ste znali da je film   Gorile u magli  sniman zapravo u okolini Termoelektrane ?  

E legendo popravio si mi dan. Nisam se ovako nasmijao, od ne pamtim.  :11: :45: :116:

Miloš

Sad će cirus da dosluti nešto sa ovim fotonima.  :08: Pljevlja 3.5°C. Na kraju će biti 4.0°C da bih samo ja dobio negativan bod.  :119:
Nema kraja ovom kolu.  :37:

Fraka

Kad je vec krenulo da grije neka ugrije do 4.5 pa da podignem pehar  :99:

Madjo

Sacekajte malo,sad ce pljusnut u Cetinje.

goga

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 18:26:05 Sad će cirus da dosluti nešto sa ovim fotonima.  :08: Pljevlja 3.5°C. Na kraju će biti 4.0°C da bih samo ja dobio negativan bod.  :119:
Nema kraja ovom kolu.  :37:

to ti je zato jer si ga odlučio detaljno pratiti   :05:

goga

Quote from: Madjo on January 05, 2012, 18:28:37 Sacekajte malo,sad ce pljusnut u Cetinje.

ma jel si se ti to već vratio sa posla  :11:

aj čekamo imaš još pol sata da nagovoriš tamo one na Cetinju da srede stvar

Edit ispravih se nakon što pročitah Adminov post ... Admine  i Mađo spada u one izvan CG :05:

Admin

Mađo je svjetski čovjek!

Nikola

U Pg pljusti kisa.Pv zavrsila bez padavina
Cestitam svima,posebno pobjednicima  :109:

Miloš

Završi se i ovo beskrajno kolo. Šta reći, koju posluku porat'? Šaljem poruku onima koji prognoziraju, a ne pogađaju.  :03:
Čestitke svima, pogotovo takmičarima koji su nadmudrili modele kad su Pljevlja u pitanju!  :45:
Čekamo Admina i konačne rezultate.

goga

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 19:08:14 Završi se i ovo beskrajno kolo. Šta reći, koju posluku porat'? Šaljem poruku onima koji prognoziraju, a ne pogađaju.  :03:
...

Šaljem poruku onima koji pogađaju a ne prognoziraju  :03:

Dejo

Mene uništi Cetinje danas, nula bodova  :16:  Novi grad za mene, dobro da nije negativa  :27:

Fraka

Sto je ovo Pljevlja 4.6  :29: :29: :29: