News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Fraka

Rasce rasce cetinje, ma sad pada haha

goga

Počeo je Miloš kukat saće Pljevlja u nebesa :79:

Miloš

Mene više brine što su tu padavine već na 4.2mm. A Pljevlja se zabetonirtala na 3.2°C, ne mogu da vjerujem da tu dobijam negativan bod. :75: Naročito nakon onih 3°C još u jutarnjim satima. Čekamo podatke od 13h.

Miloš

Stanje u 13h:
Bar 12.7°C
Cetinje 2.9°C, 6mm
Pljevlja 3.5°C

Vjetar 8m/s

U Baru počela kiša, biće to ubrzo mjerljive padavine. Ovo je dobar pljusak, ne bi valjalo da ovako nastavi.
Da ako ova Pljevlja ipak izguraju do 4°C, samo da ne dobijem negativni... :101:

Dok kucam ovu poruku, palo je preko 1mm.

Shody

Miloš

Pljevlja 3.7°C, ajde još samo malo... Na Cetinju se zaustavila kiša. U Baru je odokativno palo preko 3mm, ostaje nam nada da je pljusak promašio dio grada gdje je stanica.

Nikola

Ode vjetar,Ct jos 0.7C za bod,evo i Bar 1mm,kad ga igram pane tri puta vise,moze lako u 2

jos nema podataka za Bar moguce da je zaobislo stanicu  :58:

Fraka

Vise me nije ni briga za bodove, ocu da vidim rast u ovo Cetinje ili cu poc gore da sredim nesto.  :106:

Admin

Zbirna brzina vjetra u 12 UTC iznosila je 8 m/s. Uspješno su je prognozirala 32 takmičara.

Nikola

Quote from: Fraka on January 05, 2012, 13:19:10 Vise me nije ni briga za bodove, ocu da vidim rast u ovo Cetinje ili cu poc gore da sredim nesto.  :106:
Idem i ja sa 2 cokolade sa ljesnicima i 200g kafe  :120:

Fraka

Sto cine pljevlja.. rika  :58:

Miloš

Da su mi malo bliže Pljevlja, zaputio bih se put gore...  :107: A u Baru nemjerljive padavine, čudno ali istinito.  :02:
Odoh, ne mogu da se nerviram više...  :03:

Shody

Pljevlja nežele čut za rast, eto ih na 3.2°C  :11:

goga

Quote from: Miloš on January 05, 2012, 13:27:00 Da su mi malo bliže Pljevlja, zaputio bih se put gore...  :107: A u Baru nemjerljive padavine, čudno ali istinito.  :02:
Odoh, ne mogu da se nerviram više...  :03:

daj Miloše kad već ideš odi tam do stanice pa nali malo :03:

Madjo

Quote from: Shody on January 05, 2012, 13:28:01 Pljevlja nežele čut za rast, eto ih na 3.2°C  :11:

Mislim da moraju iskočit,pa da će to bit u pet minuta do sedam  :05:

E Cetinje već teže će skočit, ali mora jedan stepen.

goga

Quote from: Madjo on January 05, 2012, 13:32:18 E Cetinje već teže će skočit, ali mora jedan stepen.

Il nek skoči pošteno il nek neide nikamo :120:

Bura

Meni odgovaraju Pljevlja ovakva kakva jesu- za sad  :18:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Dako skoci Ct do 3.5 da izbjegnem zastidu...

goga

koliko ja vidim u Baru se nacrtalo nekih 1mm (sigurno je Miloš odšetao do kišomjera :05:)

Nikola

Ct jos 0.6 mi treba a mislio sam juce prekoracice 6.5

Madjo

Evo ga, raste Cetinje...  2.9°    :07: :07:    :11: :11:

Fraka

goga

Madjo

Zaštekala stanica  :83:   :10:

Nek neko napiše najviše terminske temperature za ova tri grada i koliko je palo kiše đe.
Ja moram na posao ... :82:  Nadam se da ću se brzo vratit.

goga

Quote from: Madjo on January 05, 2012, 13:48:49 ..Ja moram na posao ... :82:  Nadam se da ću se brzo vratit.

ihahha što ti je crnogorac ... ode radit u 2 popodne  :05:

ja sam od 7 u kancelariji ... valja izdržati još malo :11: