News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Novembar 2011.

Started by Madjo, October 29, 2011, 12:38:03

Previous topic - Next topic

Madjo

A đe si ti, što ne posla prognozu ?  :16:

Dzoni

E moj Madjo, popizdio sam zbog toga i sav se jedem...napisao sam tamo u komentarima, dosao sam doma u 22:30h poslije utakmice CG-Ceska i reko ajde da se naslonim da pogledam malo na tv Portugal-BiH , pa cu poslat prognozu,medjutim prevari me san,kad sam se trznuo bilo je 01h i kusur i bi sve kasno... :19:

Stefan600

Eh kad bi nas zakacila ona tamno plava boja na kartama. Eh, jedva cekam. Mada toga nema ni na vidiku.  :10:
Februar 2012. :)

Fraka

Zadnji izlaz GFS zaista uliva neku nadu..

Nikola

Ipak nista od kise,moguce su  veoma slabe padavine u utorak tokom dana.Od srijede ponovo jacanje AC i kao neka novina i Ec daje od petka prelazak AC na prostor VBritanije i mjesto za formiranje ciklona u mediteranu(to je na +196)

Fraka

GFS  :116: :116:
Odlican front se crta na 160 sati.. valjda se odrzi  :105:
Evo kako to izgleda nedje na 180 sati
  :101:

demijan

Stefan600

Ajmooooooooooooooooooo  :116:  :116: Kisiceee, cak sam te i ja zavolio, od kako te nema  :114:

Madjo

Noćašnji Ec je ne vidi, s tim što je vidio juče i prekjuče.
Nadam se da će je vratit.

Fraka

Ovo sto Ec daje, to je strahota...

Стенли

Sve vise podsjeca na 1984/85 godinu.

niksicki

Stenli,sta je bilo 84?Davno bijase,pa se slabo sjecam.

Nikola

Ipak nista jos znacajno,moguce da bude snijeznog pokrivaca na Zabljaku do cetvrtka.Modeli se ne slazu samo Gfs daje padavine,a EC daje manje zahladjenje od srijede.

niksicki

Стенли

Ovaj GFS zadnja 2-3 izlaza evo daje ubitacan pocetak Decambra..mislim da ga je ovaj put ubo..vidjecemo.. :79:

goran

Izgleda da se sprema nesto opasno brzih dana tacnije pocetkom decembra koliko ja vidim :79: :79: :79:

demijan

ne znam za pocetak decembra,daleko je,al' zadnja dekada novembra ce biti zanimljivija u odnosu na prve dve,sto i nije neki problem  :75:

Nikola

Modeli crtaju za kraj sledece nedelje zahladjenje i prvi snijeg na sjeveru.Ima jos do tada pa ce se izlazi mijenjati iz sata u sat,nadam se na bolje

Стенли

Ovo je stvarno prelijepo vidjet.  :101:

Stefan600

Nemoguce da ce se ovakvo vrijeme zadrzati do tad  :01:

Nikola

EC i GFS 00H slicni>suvo zahladjenje za vikend,ali nesto naslucuju na period posle 29-tog.
Sto mi je privuklo paznju narod sve cesce prica o vremenu,pr.kako je susa od aprila,pretvaramo se u Saharu,ovo je nezapamceno itd. a jedan starac iz mog sela kaze bice cuskije da padaju u decembru   :120:

demijan

da.jutros su prepolovljene kol. padavina iza srede ili ih cak i nece biti..i opet se dugo nakon toga ne vidi ozbiljnija promjena u smislu padavina ...
meni se na primer bas svidja ovaj scenarij
http://www.meteogiornale.it/mappe-modelli-meteo/gfs-europa?map=pioggia&click=li-0   :120:

Madjo

Od śutra popodne/veče smo pod uticajem ciklona Dženana. Nastaje u zapadnom Sredozemlju,slično kao prethodni ciklon.
Neće donijet neke spektakularne padavine ni neko zahlađenje ali svakako ga treba ispratit.  :45:

Fraka

Moglo bi tu bit lijepe kise...

Bura

Oko kad bi trebala kisa da pocne?
Bolje gram nafake no kilo mozga.