News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Planinarenje

Started by ehtelion, March 13, 2010, 15:04:31

Previous topic - Next topic

Madjo

Oooo,  güten tag Marko  :121:
Sto godina nek ti živi šćer.  :116:  :116:  :116:

ehtelion

fala ti dobri madjo, vazda ljudski i posteno od tebe! :)

Rade

Quote from: ehtelion on June 24, 2012, 14:15:15 da pocnem sa ovime:) Mozda bih i ja bio tamo ali sam dobio cerku sto je za mene najveci vrh koji se moze dostici

Čestitke Marko, pa sad pazi kuda ideš! :)

Madjo

vanja

hahahaha a ja nisam vidio da si ti postavio link  , reko zaboravio si il sta li vec :102: :102: :67:

Madjo

:67: :67: Još ti strelica stoji...  :11:  :75:

vanja

a znas sto je najace    :60:  sto ja na ovoj mojoj krntiji od kompa ne mogu video da gledam u posljednje vrijeme  :54:  :54:....mogu samo da pretpostavljam sta je na videu  :102: :102:

Madjo

:11: Nećeš vjerovat,nijesam ni ja gleda klip...  nemam brzine... :51: ..a okačio sam link zamisli   :07:    :102:
Kako smo ludi   :67:

Стенли

ehtelion

ja nemam zvuka, ali sam vidio da su napravili odlican posao i svaka im cast na radu i zalaganju.

Nikola

Transmat

Lijepo ste se proveli. Bravo.
Kako li izgleda laksa tura kad si ovu kategorisao kao "težu"  :60:
Mada,moram priznati da ne priželjkujem nista teze i duze ture, jer onda nema vremena za uzivanje.

Rade

Quote from: Transmat on September 25, 2012, 20:23:44 Lijepo ste se proveli. Bravo.
Kako li izgleda laksa tura kad si ovu kategorisao kao "težu"  :60:
Mada,moram priznati da ne priželjkujem nista teze i duze ture, jer onda nema vremena za uzivanje.

Teža je fizički, po sistemu koji koristim za ove ture na koje ide dosta ljudi, preko 1.000 metara visinske razlike je teža tura ;)

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

ehtelion

zar ovi "rendzeri" ne bi trebali da budu obuceni bar za prostu akciju spasavanja i pruzanja prve pomoci?! Inace, svaka cast spanjolkama na pribranosti.

EagleS

Quote from: ehtelion on October 06, 2012, 10:39:54 zar ovi "rendzeri" ne bi trebali da budu obuceni bar za prostu akciju spasavanja i pruzanja prve pomoci?! Inace, svaka cast spanjolkama na pribranosti.

naravno da bi trebali i da imaju opremu i da su obučeni, ali što ćeš, kod nas je sve naopako, spašavali su ih vatrogasci  :07:  
najsmješnije je što nisu znali broj policije i ostalih služba pa su prvo zvali prijateljicu u španiju

EagleS

ehtelion

Ovo ima u Enigmu sport u Hercegovackoj da se kupi, kosta 15 eura. Ne treba vam bolja stvar od ovoga za horizontalni led. Sad koliko je dobra za u planinu ne znam.

Rade

Za vikend smo bili na Bjelasici, 36 ljudi ukupno, izašli od Mojkovca do doma Džambas, juče ujutro nas 9 na Mučnicu. Vrijeme je bilo fenomenalno, skoro pa da se na more poslije toga pođe.