News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

MAGICIAN

:111: CESTITKE SVIMA A POSEBNO POBJEDNICIMA! :111:

goga

čestitke svima :116: ... bila sam na putu tak da nisam pratila i baš me ugodno iznenadio rezultat :03:

Rade

Ja sam skroz razočaran jer su me uništile Tmax, sve zato što sam u utorak rano slao prognozu i na brzinu pogledao, zapisao za 1.5 niže i onda ih digoh za svaki slučaj.

Madjo

Tako sam ja lanik slá prognozu izjutra  :07:  Ove godine neću vala pá da se neće slat...  :30: A sve zbog posla jer se ne zna kad će se završit.   :77:

Mada Rade, da si ih spuštio za stepen ipo isto nebi ufatio ponat  :78:

Madjo

Quote from: Shody on October 27, 2011, 23:41:00 Hvala svima !

Šodi, ti i takmičar Rakun ste imali najmanju ukupnu grešku pri prognozi Tmax, po 1.6.
Bravo.   :47:

Rade

Quote from: Madjo on October 28, 2011, 12:01:32 Tako sam ja lanik slá prognozu izjutra  :07:  Ove godine neću vala pá da se neće slat...  :30: A sve zbog posla jer se ne zna kad će se završit.   :77:

Mada Rade, da si ih spuštio za stepen ipo isto nebi ufatio ponat  :78:

Ali valjda ne bih negativne imao... No dobro sad... :) Slažem se s tobom, bolje ne poslat nego rano...

goga

Sad ulovih malo vremena pa išla proučavati ... bolje da nisam pobjego mi HN za 0,1 odnosno maksimalnih 9 bodova za isto toliko  :07:

Admin

Iako nema u spisku nagrada kardiolog Dr.Rabrenović mi je nekoliko puta napomenuo da takmičar koji najviše bude potrešen razultatima takmičenja  :19: ima besplatan kompletan kardiološki pregled.

goga

moš mi odma rezervirat termin :08:

i daj ajde spoji je sa onom nagradom u junu  :62:

Admin

Ako osvojiš onu nagradu u junu, ja preuzimam na sebe obavezu da obezbijedim ostalo.  

Fraka

Ja sam zadovoljan.. par decimala za HN i mogo sam imat maksimum.. ali kad sam sastavljao prognozu imao sam 2 opcije.. da stavim nizu temp i padavine ili visu bez.. tako da svakako ne bi uzeo 9 bodova.. Nadam se da ce sledeci zadatak bit tezi, mada kako sad stvari stoje.. tesko

Dzoni

Kako sada stvari stoje izgleda da ce i za cetvrtak biti slicna prognoza kao za proslo kolo... :78:

MAGICIAN

Admin

Dobro je što ni ovo drugo kolo neće biti previše teško. No, često se u tim lakim kolima stvori razlika koju poslije nije baš jednostavno sustići. Zato, vodite računa. Osim razmišljanja kolika će biti temperatura, razmislite i šta ne očekujete. Imajte na umu kolika je greška dozvoljena, a da se poen ipak zaradi.

Miloš

Nikad nisam volio ta naizgled laka kola. Uvijek ode poneki poen gdje ne bi smjelo. Cikloni su zakon, to je pravi izazov za prognoziranje.  :27:

MAGICIAN

Tacno tako Milose!  :19:

Nego, ne znam sto se ovo BUMBAR ucutao, nikako da ubode neki komentar!  :10:

Danas na Zabljaku Tmax 14 stepeni! :29:

Fraka

Evo i mene, kako je zavrsilo 1. kolo, tako sam lego u krevet, gripa me stegla, evo danas malo popustilo, pa da pogledam modele... Naizgled lako kolo, ali.. nije bas lako Tmax odredit..

Madjo

Bezveze...opet bez padavina.   :34:     :46:

Nikola

Danas sam zauzet evo sad poslah prognozu,ali nije na brzinu>SRECNO!!!

Madjo

Vjetar, snijeg, Tmin valjda većini neće bit problem, padavine, eto 6 ponata svakome.   :110:

goga

a znam ja neke kojima će minimalna biti problem hahhhhha

MAGICIAN

Ni ja nisam bas siguran da Tmin nece biti problem!   :32:

Cak sam i ubijedjen da ce se mnogi poprilicno iznenaditi!  :35:

Madjo

Quote from: MAGICIAN on November 01, 2011, 12:04:16 Ni ja nisam bas siguran da Tmin nece biti problem!   :32:

Cak sam i ubijedjen da ce se mnogi poprilicno iznenaditi!  :35:

Misliš - inverzija u Kolašin, Cetinje...?   :11:

Lukeni

Zna Goga :11: :110: :43:
Napredovao sam od prošle godine pa sad čak uspijen pogodit datum za kojeg treba slati prognozu
Doduše još sa gradovima nijesam načisto, pa par stotina kilometara vamo tamo neće valjda niko da zamjeri
Ovo je jedno divno druženje kad čoek nebi imao hiljadu drugih obaveza i kad bi mogo posvetit više pažnje i malo više i opuštenije uživati u njegovim čarima.
Al nauči se nešto a to je najvažnije. :121:
Cjeloživotno obrazovanje sad naplačuju a ovde je đaba
Tek sam danas pogledao rezultate i čestitam svima od prvog do zadnjeg na dobroj igri  :121:
Madjo Njegoša ti jel moguče kako da mi pošalješ link na nmm1e na oni tamo forum u PP
Evo se sjetih novog kola a to je za mene ravno pobjedi
Sretno svima a ponajviše meni

Madjo