News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Zanimljivi Linkovi

Started by vanja, March 10, 2010, 00:45:09

Previous topic - Next topic

Fraka

:29: :29:
Ne znam sto me vise impresioniralo, ova nenormalna voznja ili ova 2 ludaka od komentatora hahah  :58:

Veljonk

Ovo je ravnopravna borba

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Stefan600

Da vas pitam, je li moguce da neko ovako vozi bicikl...

Ja posle ovog zakljucujem, da ja iako vozim bicikl pojma nemam kako zaista izgleda voziti ga...
Februar 2012. :)

Стенли

I ja sam mislio za sabe da predobro vozim biciklo, da bas gazim. Sramota me kad gledam ovoga kralja!  :05:  Ee cega sve ima moj brate.  :33:

Stefan600

Fraka

Stefan600

Evo jos jedan od dokaza da je ovo trenutno jedan od najboljih vocala! Acapella, sto znaci bez inst., pa ko voli nek izvoli. Da cuje sto je glas.

Madjo

:67: A koliko si odslušao bendova i vokala te si donio ovakav zaključak ?  :60:

Stefan600

Dovoljno je odslusati ovaj jedan, i tebi preporucujem ovo da cujes.

Da vidis koje su ovo vise pri krestavom glasu, ne znam ko bi to izveo na ovako jak nacin...

Madjo

:67:  Evo ko može bolje  :76:

Stefan600

:102: Tesko. Poslusaj ti ovo 'Given up' acapella, pa da vidis ko sta moze, jer nisi slusao nego si odma stavio koment. A dosta sam poznatih bendova odslusao i niko nema onakvog vokala. Ali opet kazem 'relativno poznatih bendova' sto znaci da nisam vadio bendove neke ne znam ni ja okle, nego one koji su postigli nesto...

Madjo

Quote from: stefan96 on January 07, 2012, 17:38:53 :102: Tesko. Poslusaj ti ovo 'Given up' acapella, pa da vidis ko sta moze, jer nisi slusao nego si odma stavio koment.

A normalno da nijesam slušao jer mi se ne troše megabajti na Linkin Park.   :11:
Stefane, samo slušaš Linkin Park i ništa više.Vala ne mogu ni leba svaki dan jest.  :11:

Stefan600

Ne slusam samo LP, to najvise slusam naravno. Ali trenutno slusam i druge bendove kao sto su:Bullet for my valentine, Dead by sunrise, Nickelback, 3 doord down, Red hot Chilli Peppersi(koji su stvarno ocaravajuci) itd., da ne nabrajam dalje...
 E pa Madjo, kad poslusas te a capelle vidjeces sto je vocal. Ne pricam ja ni o tipicnom screameru, ni o visokom glasu, ni o dubokom glasu, nego jednostavno u tome kako je to unikat, moze sve da uradi sa svojim glasom. Nek uzme neko da uradi cover i da ispadne i blizu onoga sto on radi, svaka mu cast. Ja sam iz hobija radio one cover-e i tek sad vidim koje je to sra*e   :102:  :102:

Madjo

A što fali ovome našemu bratu i njegovome glasu :08:

Fraka

Volio bi da svi pogledate ovo

niksicki

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Transmat

Quote from: niksicki on January 12, 2012, 12:26:12

Sjajno...  
Mogao bih tako citav zivot i da mi ne dosadi  :109:  :101:

Stefan600

Ima dosta online clanova s' obzirom koje je doba...   :105:  :109:

Nikola

E da mi je odje pod rucnu... :120:

MeteoLaik

Fraka

Stefan600

hahahahah  :102:  :102:  :102: Molim vas ovo odgledajte!!!!!!!!!!!!