News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Zanimljivi Linkovi

Started by vanja, March 10, 2010, 00:45:09

Previous topic - Next topic

ehtelion

gleda sam ovaj klip nedje ranije....tad sam se dvoumio jel ovo montaza ili realno...sad vec nema sumnje, hvali nekoliko frejmova i malo realisticnije kretanje pri uzlazenju, inace je vrhunski odradjen klip. U svakom slucaju, ne sumnjam da se ovo ne moze izvesti sa ladom samo neko treba biti lud pa i uradititi to.

Fraka

Ovo je covjek BOSS!!!! pogledajte ovo hahah

demijan

bole

Ceska svadba na crnogorski nacin part 1,2,3          :11:

treci klip mi je najaci povedose mladu hahahahha................Mozda je bilo al eto.....

Rade

Da nisu malo prećerali ;) Ja znam kako bih reagovao da ovako meni neko "upadne" na svadbu i sprda se...

bole

lagano veselje :)
vidis da svako ima po botulju u ruci

Fraka

Nisam preveliki fan MMA, ali ovo je nevjerovatan potez!

Стенли

Moglo je tako da mu ne prodje ovo,i onda bi dolje na*ebo. Ali,lako nam je pricat...  :109:

Fraka

Isplati se rizikovat kad imas znanja  :119:
Inace ne vidjeh goreg sudiju, trebao je prekinut 6 udaraca prije nego sto je  :07:

Rade

demijan

Стенли

bole

Stefan600

Kakvo je ovo auto, bruka. Predobro  :43:
Februar 2012. :)

Fraka

Nisam neki zaludjenik za autima, ali ipak imam ljubimca.. subaru impreza.... preko toga nema  :105:

ehtelion

Quote from: Fraka on December 06, 2011, 22:02:27 Nisam neki zaludjenik za autima, ali ipak imam ljubimca.. subaru impreza.... preko toga nema  :105:

:109: :109: :109: :109:

vidio sam dva takva u WRC modu u grckoj na ekskurziji. Stvarno klasa.

Stefan600

Jao znam...Ima ih i u Colin McRae rally-u i u Need for speed-u, ali mi najjace i izgledaju i sve u Need for Speed ,,Carbon,, iz 2008 godine ako se ne varam... Imaju najjaci zvuk u od svih auta ikad sto sam ih vozio u igricama tu, sprdnja kako su dobra  :21:
Februar 2012. :)

bole

ako bog da, da brzo postanem ponosni vlasnik jedne integralke ;)

Fraka

Opaaa uh.. nece se poc spat od tebe po Pg  :116:

Evo kad smo kod delte vec
 :29: :29: :29:

bole

Fraka

LOMIBA

Gajo legenda..!
U dobru se ne ponesi!

vanja

Al3k5aNd4R

ahaha a pazi vrijeme poslednje izmjene :D