News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Oktobar 2011.

Started by Nikola, September 26, 2011, 20:43:33

Previous topic - Next topic

Nikola

Oktobar,mjesec poznat po Miholjskom ljetu,dugim kisama ili ranom snijegu na sjeveru zemlje,svakako veoma zanimljiv.

Calibraaa

Bura

I da bude mnoooooogo mnoooogo kise!  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Naslucuje se neka promjena oko 06.10.-jos je daleko +192H  :81:

sjutra u 12H bice +168H ako i tada bude drzalo ovo gore, onda ce biti ozbiljnije  :43:

Стенли

Svidjami se GFS 12Z,sve ka' da nece...zahladjenje uz padavine!

Bura

Fraka

Pusti se toga kecmi.. ako bi se mogo izabrat najgori sajt to bi bio taj..
Ec daje jos jace zahladjenje
Skoro da mi je nevjerovatno ovo... bice ovdje mnogo izmjena jer ovo su padavine pri dosta niskim temperaturama.. snijeg bi se spustio dosta nisko, a to se ne desava bas... sa velikom rezervom ovo treba uzet

Bura

Quote from: Fraka on September 29, 2011, 20:54:38 Pusti se toga kecmi.. ako bi se mogo izabrat najgori sajt to bi bio taj..
Ec daje jos jace zahladjenje

znam to...  :76: nego je bila poenta koliko lupaju i koliko su neprofesionalni za nase predjele.

niksicki

Madjo

É a dá  :07:    :79:  

Modeli pošli u drače.  :110:  

Fraka

Ispari sve kao da ga nikad bilo nije  :67:

Madjo

:67: Sad je na to isto mjesto 20°.

ehtelion

cini mi se da i ECMF i GFS imaju da biraju nacin rada? Romanticar i Realista

Fraka

@Ethelion  :67: :67:
taman tako.. ovo je neozbiljno -5 po visini, snijeg na mamulu  :99:

ehtelion

evo su opet oba modela vratila ovo ako se ne varam, samo ublazeno ali bi opet trebalo da dobijemo snijeg na visokim planinama.

Nikola

Modeli zahladjenje odlazu  sve za po jedan dan,evo nocas se poklapaju ETA i GFS ali opet daleko,u nedelju ce biti pouzdanije.

ehtelion

jes da je to daleko, ali ovaj ECMF opet budali

Madjo

Možda i ne budali.
Sve je izvjesnija promjena vremena i zahlađenje tamo...tamo oko mog rođendana.  :60:

Fraka

Modeli se slazu, a uslo se u 160 sati.. to je po meni dosta izvjesno, vjerovatno ce popustit malo hladnocu, ali bice zahladjenja uz kako sad stvari stoje obilne padavine :105: :116:

sanjin

Miloš

Ozbiljnija promjena vremena na vidiku, od subote 8. oktobra.  :105:

Bura

Postoji li mogucnost da padne snijeg na Rumiji, sad kad stigne ovo zahladjenje. Uzelio sam se tog prizora ne znate koliko.

Fraka

Ma kakvi kecmi, nacekaces se jos barem do novembra za to vjerovatno..

ehtelion

u pravu je fraka, cak i da je puno vise ne bi gledala snijega. Ni Prekornica koja je 1930 metara nece ga vjerovatno dobit, dok je ce na Zabljaku mozda padati. Razlog je sto su previse juzno, i sto su okolo more i jezero, a Rumija nema veliku povrsinu da se tome suprostavi kao npr Velebit (iako je bitno i to sto je dosta sjevernije od Rumije).

SnowHunter

GFS 6z ''pobudalio'', za 6 dana na sjeveru snijeg i ispod 1000m:

Dosta padavina, kad bi se ostvarilo pamtilo bi se  :79: :43::