News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Snijeg-sezona 2011/2012

Started by Madjo, September 20, 2011, 23:52:18

Previous topic - Next topic

Madjo

Stanje sa snijegom po okolnim visovima na današnji dan.  :81:

Goliš.

Štirovnik-relej.

Štirovnik-vojska.

Jezerski vrh.

Bukovica.

I par fotki iz Veljega kraja.  :08:

ehtelion

michael

Moram da konstatujem da je Vučje pristiglo ostale centre. 200cm, a prije toga znatno manje... alal vera alal vera  :109:

Bole-PG

Tesko da je stiglo Savin Kuk,ja mislim da ga ima tamo preko 2 ipo,jer ga cesto ima i po pola metra vise nego u grad,i ako je na TV stalno jedna te ista brojka isla prije Zagorke a to je bilo oko 96-145...mislim da nije ni ona bila tacna
Podgorice grade moj!!!

vanja

Quote from: Bole-PG on February 07, 2012, 21:52:30 Tesko da je stiglo Savin Kuk,ja mislim da ga ima tamo preko 2 ipo,jer ga cesto ima i po pola metra vise nego u grad,i ako je na TV stalno jedna te ista brojka isla prije Zagorke a to je bilo oko 96-145...mislim da nije ni ona bila tacna

na vrh bjelasice je preko 3 sigurno...savin kuk ima i vise....vidjecemo to uskoro

Nk

Nk

SnowHunter

Ekstra fotka s Vučja, stvarno je natrpalo!  :109: :109: :109:
Znaš li izvor fotografije i da nemaš još neku Nk?  :45:

Nk

evo jos fotografija sa Vucja od 07.02.2012

ulaz u motel, vrata se ne vide od snijega

Madjo

Bravo Nk  :109:  :105:  Odlične fotke, vidi se jasno da je Vučje zatrpalo potpuno  :114:

niksicki

Врхунске слике  :109:

Пазите само коментаре ова 2 лика  :11:

ehtelion

Garac izgleda fenomenalno! kao neki alpski vrh! mada sam siguran da tako sve planine sada izgledaju. Inace, poslednje informacije snijega put Studenog: Poljica 125 a kod Bukve 175 cm. Izasli su neki skiderom do one kuce kod bukve ali nisu cistili put, nego ga samo ugazili tako da ne znam stvarno stanje puta.

Gaston

Ethelion,hvala na informacijama, koliko li je snijega visočije...
Onaj čovjek kod bukve čini mi se da ima skider, kako je mogao proći a da ne raščisti ispred sebe?.
Idete li na Prekornicu 24-tog?

ehtelion

E to se moze samo nagadjati:)  A pohod na Prekornicu je odlozen za zadnji vikend februara, to dodje 27,28 i 29. Ja necu ici, jer nisam tu, isplanirao sam neke druge stvari.

Oni sto zive kod bukve su Jovovici, njih su tri brata. A mek je snijeg pa je ono cudoviste od masinje proslo... pod ociscenim putem podrazumijevam da je spustio lopatu i izravnao snijeg-ovako ga je vjerovatno samo razrovao. E sad, koliko je podignut onaj dio izmedju guma je pitanje, i da li bi mogao tuda dzip proci. Ako bi htio da izadjes pjeske do studenog, savjetujem da ostavis dzip u poljica, i da ides pjeske do bzo-a, a onda desno ivicom brda nailazis na stari put za Studeno, mozda ti je ovo poznato. Ovo je skoro prava linija do studenog i najbliza je.

Gaston

Znam za stari put, mada ne vjerujem da ću ići dok malo ne okopni.

Madjo

Quote from: ehtelion on February 14, 2012, 09:40:21 Garac izgleda fenomenalno! kao neki alpski vrh!

Dajte, slikajte Garač  :101:  
Evo kako su ušlagirani Štirovnik i Goliš.

Стенли

Moja misljenja su da na Garac ima preko 3 metra snijega..  Stvarno nevjerovatno izgleda, uslagiran taman kao neki Alpski vrh sto rece ehtelion.

SnowHunter

Ekstra na Lovćenu!  :109:

Na ski centru na Bjelasici 258-343cm snijega  :43: Malo pozajmljenih fotografija sa zvanične facebook stranice  :43: :43: :43::

vanja

stvarno danilovgradjani slikajte taj Garac, imate najbolju poziciju  :77: :79:

Madjo

Ah  :04:  Prelijepa i zatrpana Bjelasica  :43: Ima ga sigurno koliko su naveli  :27: Prije Jelene su imali preko dva metra.

niksicki

Мислим да је Будош прешао 2 метра.Слика од јутрос

Стенли

Evo ga velicanstveni Garac, na kojem od jutros divlja itekakva mecava, slika ne govori nista kako sve to uzivo izgleda.   :43:

Bura

Mecave danas i na barskim planinama:

Lisinj

Rumija

Sutorman

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

:109:
A evo kako je dimio Lovćen danas.  :81:

Madjo