News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Pitanja i sugestije

Started by Miloš, October 11, 2009, 22:59:41

Previous topic - Next topic

Admin

Moderatori imaju pravo da daju neku vrstu kaznenih poena ako im se učini da neko obesmišljava diskusiju.

michael

čini mi se da je mnogo novih tema đe se sadržaj nepotrebno razvodnjava. "prognoze, želje , kukanja, (!?) radovanja..." pa "prognoze, pitanja..."

možda bi više trebalo cenzurisati i braniti od off topica, glupih pitanja... neke teme, nego zarad toga otvarati nove teme.

Mađo

Zato je otvorena tema da se nebi zatrpavale Prognoze s pitanjima tipa "kad će snijeg u Pg" i slično.

mladen82

Pozdrav svima!  :03:
Ja sam nov korisnik ali pri registraciji nisam dobio nikakav email za potvrdu registracije a uspio sam da se ulogujem.
Sada sam trazio obnovu passworda ali opet ne dobijam email.
Mora da nesto nije u redu sa automatizacijom na forumu.

Kaja

Mladene, ti sam mijenjaš svoj password koristeći Profile/Account Settings/Modify Profile

mladen82

Znam to, nego sam se pogresno izrazio. Mislio sam na reset passworda kad se ide na ''forgoten password''. Tada mora da stigne email.

Nikola

Postoje dosta smajla koji iskazuju iste ili slicne emocije npr.  :01:  :58:,zatim  :29::52:,pa  :83:  :59: :03::38: :112:.Valjalo bi ostaviti po jedan od njih i ubaciti neke nove grimase.

Стенли

Da. I ja sam za ubacanje novih smajlija, nekih kao sto ima na srb.meteo ili cro.  npr. Smajli koji cita novine uz kaficu.. smajli sa kisobranom a gromovi pucaju, i tako nesto..  :27:

Bole-PG

Quote from: Стенли on February 13, 2013, 02:52:31
Da. I ja sam za ubacanje novih smajlija, nekih kao sto ima na srb.meteo ili cro.  npr. Smajli koji cita novine uz kaficu.. smajli sa kisobranom a gromovi pucaju, i tako nesto..  :27:
Ja sam za neke meteo smajlie
Podgorice grade moj!!!

Dado

ima li dje da se mogu vidjeti temperature mora?  :03:

edit: evo kao da sam ih prozvao postavljene su na sajtu HMZ-a  :72:

skener

Ja sam ovo pitao postavio ali na drugom mjestu, zasto se vec neko vrijeme ne azuriraju Tnax i Tmin, mozda Kecmi ne moze?

Mađo

Unijeće Kecmi podatke... kad mogne.
Do tada, imate za određene gradove arhivu na http://www.ogimet.com/ranking.phtml.en kao i na http://pljusak.com/trenutno-vrijeme-tablica.php

Bura

Najvjerovatnije ću večeras unijeti podatke za protekle dane. Ne brinite.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

skener

:45:
Quote from: kecmi on May 29, 2013, 12:37:01
Najvjerovatnije ću večeras unijeti podatke za protekle dane. Ne brinite.

Mađo

Quote from: pg on March 01, 2014, 09:30:28
Steta sto nema ime ovaj ciklon

Jeste, šteta je za desetine posljednjih.  :16: Ne opisujemo ih uopšte.  :23: Moderatori i najaktivniji članovi su izgubili volju za tijem i tako je to. Ne krivim nikoga, naprotiv, vazda sam govorio da pojedinac nema nikakvu obavezu da nešto radi na ovom forumu.Sve je na dobrovoljnoj osnovi.

Pošto ih odavno ne opisujemo,a i ako se to desi to je na preskoke-opiše se jedan a 5-6 narednija se preskoči, mišljenja sam da temu treba privremeno zaključati dok se ne vidi što će se činjet dalje.
Naravno, biće otvorena za čitanje.  :62:

Nikola

Jeli moguce da se ovaj pluviogram za Danilovgrad vrati kao 24h,jer bice zanimljivo to pratiti posebno tamo u zimskim mjesecima?

Admin

Dobio sam informaciju da će to biti riješeno u narednih desetak dana.

Al3k5aNd4R

Jel možeš admine ubaciti neko like dugme na forumu ispod postova. Na lokalnom nivou, ne FB like dugme. Kao sviđa mi se dugme. Ali da ne bude kao na CDM reputacija pa da niko ne može da vidi ko je dao reputaciju za koji post. Komplikovano je ono na CDM. Ima par drugih foruma đe klikneš kao neko Thanks ili Like dugmence i automatski ti se pojavi ime ispod posta da si lajkovao i nastavljaš dalje sa čitanjem. Ne rifrešuje ti se stranica foruma ili te ne šalje na neke post stranice da ti kaže kako si uspješno lajkovao post. Dusa je to :) Kapiš? :D  :121:

Mogao bi i na ove quick replay i edit da dodaš smajlije da ne moram da ulazim na reply da vidim koje smajlije imam.
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Admin

Uradili smo to prije par godina, pa je veliki broj forumaša tražio da se ukloni.

Bole-PG

Admine slike u attachmentu nece da otvori na iOS operativne.Samo pise kao evo slike iz NK i nema slike
Podgorice grade moj!!!

Admin

Navedi mi primjer (link ka postu), da bih pogledao o čemu se radi.

Bole-PG

Podgorice grade moj!!!

Al3k5aNd4R

Mozda imas problem sa kukijima, ne poznaje te kao ulogovanog clana??
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Tihi

Kako  sliku direktno sa telefona da okačim na forum,pošto sam na forum preko telefona a ne računara.Pokušavao sam nekolika puta i nije moglo.Da li postoji neko ograničenje u veličini slike ?

Mađo

Ograničenje je 450 kb po slici.