News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2010.

Started by Madjo, February 23, 2010, 12:36:23

Previous topic - Next topic

vanja

madjo spremaj misice ...stizu kamioni a i lopata  ;D ;D ;)

Dzoni

И на крају што можемо очекивати за Подгорицу, недеља,понедељак,сем сјеверца ?

Cirius

Quote from: Dzoni on March 03, 2010, 02:07:06
И на крају што можемо очекивати за Подгорицу, недеља,понедељак,сем сјеверца ?

Daleko,  pretrpjece ovi sadasnji izlazi za nedjelju u ponedeljak neke korekcije sigurno ...  Sjutra i preksjutra vec raste vjerovatnoca  "pogotka" ...  izlazi sjutra vece npr su za nedelju vec vrijedni uzimanja u obzir,  pogledas oko 8 uvece  ecmwf 12z i kasnije oko  11  gfs 18z ...   Ovi sad nisu losi,  ali ...  Kazan ima svoje zakone,  znas i sam za to nase nevidljivo polje nad ravnicom   :D     

bole

freemeteo podgorica fina slicica :)

milosh

na weather2umbrella  za Pg se za narednih 7 dana najavljuje hladnije,temp. oko 3-6C,od toga skoro 3 dana sa snijegom.Istu pricu najavljuje i freemeteo,a na Zabljaku i do -14C koliko kaze freemeteo.... ???

straus

i na ovom sajtu istu 3 dana susnjezica i snijeg u pg!

http://www.vremenskaprognozasrbija.com/

bole

Po gfs modelu petak vece moguce da nas iznenadi koja pahunja na mp3 :)

Madjo

Opet fina kiša u Boku,ciklon Jakov nad sred Jadrana u četvrtak

Pristojno zahlađenje u prve sate petka ce zahvatit veci dio cg,kad nas preleti masa

Na sjeveru formiranje manjeg sniježnog pokrivača vjerovatno

Stefan600

Freemeteo ...Pa ja duze vrijeme swratim da vidim za pg prognozu uglavnom dbr pogadjaju do 2 najwise 3 dana... Bar sam ja tako zakljucio...jer vidim da im se ove prognoze za vise od 3-4 mijenjaju svakodnevno cak i nekolika puta na dan  :o
Februar 2012. :)

Dzoni

Hmmm,zanimljivo crtanje na weather to umrella,sinoc poslije ponoci sam ga gledao,bilo je bez snijega za PG a danas drasticna izmjena...
Licno smatram da za PG nema padavina za subotu kako stvari stoje,vec sjeverni vjetar,a za ponedeljak vece i cijeli utorak sve izgleda mnogo realnije,uz jugo-istocni vjetar,oni prognoziraju i formiranje snijeznog pokrivaca. Koliko je ovo realno,pitanje je...

Stefan600

Dzoni daj mi link od owoga sajta...

Madjo

Imaš Stefane razne linkove na podforum Prognoze-Meteo Web Adrese

Stefan600

Stefan600

Vratite knjigu utisakaaaa PLSSS  :-[  :'(  :(

Madjo

Noćašnji yr.no vidi glavninu padavina u obliku kiše kod mene,kasnije snijeg uz slabljenje

Madjo

Quote from: stefan96 on March 03, 2010, 22:15:34
Vratite knjigu utisakaaaa PLSSS  :-[  :'(  :(
Stefane,ovo je tema za prognoze.Sugestiju možeš ostaviti na http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=17.45

Imaš raznih tema ođe i koje nijesu striktno povezane sa meteorologijom.Mislim da je mnogo bolje nego u knjigu gostiju.

Fraka

Sve oni lijepo crtaju, sale se s narodom, a kad dodje pravi momenat da se objavi to sto ocekujem, kao sto je to nocas ispanu opet lose stvari. Dzoni pogledaj sadna Umbrella subotu, nedjelju i ponedjeljak, nema djaolje pahulje hahah  >:D

Stefan600

Stefan600

Evo jedino ostade freemeteo od swih sajtowa postawio kao prognozu susnijezicu ili snijeg za petak vece i u pon, utorak...mada nzm kolko je to pouzdano...Ovi nasi iz Hmzcg dosta dbr pogadjaju i kazu nema za pg snijega...

Madjo

Što crta wrf-nmm za petak ujutro,snijeg svuđe bez na Primorje i kazan  :D ::)

Fraka

Kaci malo susnjezice risan hahahh O0

Dzoni

Ovo vise lici da ga nema nas Skadarskim jezerom...mozda padne u sjevernom dijelu PG,Zlatica ili tamo pud Mareze  ;D ;D ;D

Madjo

Malo fata i Grbalj
No bojim se da smo ga svi

Fraka

A nije nam prvi put haha ;) No ja isto mislim da ces ti dobit svojih 60 cenata, nekako ce se to stvorit gore hahah :D

Madjo

A neće toliko ;).Kod mene se crta max 10 cm snijega,i to ako okrene na snijeg ranije no što crta ijedan model.
Nego raduje me što će bit sjeverozapadnog vjetra,a sa takvim vjetrom zna na Njeguše napadat koji cenat.Sa sjeveroistoka teško.