News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2011.

Started by djordjino94, July 17, 2011, 09:59:20

Previous topic - Next topic

Bura

Quote from: Madjo on August 23, 2011, 23:05:01 Mene se čini da će petak bit najvreliji dan a da će se vrućine oteć do septembra a bogami i zać u septembar.  

Jedno veliko   :20:

Mađo, ne pričaj to molim te  :12: :12: :12:

Ima li kakve kiše na vidiku? Kakvog zahlađenja, neću prokletu vrućinu  :35:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Ima, biće u novembar jedan ciklon,trebalo bi  :22:

Bura

Quote from: Madjo on August 23, 2011, 23:14:24 Ima, biće u novembar jedan ciklon,trebalo bi  :22:

E fala mu ga  :55: :55: :55:

A vala, ima ova zima da mi nadoknadi sve ove muke......

Nikola

Ugljesa napreduje sa T do subote kada blago pada,a od ponedeljka se konacno povlaci 20C  po visini,a ciklona nema na vidiku,ali pritisak od pon u blagom padu.

Stefan600

Od ponedeljka svjezije, i vec ce se lakse disat..  :45:
Februar 2012. :)

MeteoLaik

AJ prevedi to.  :22:  Zna li se nešto bliže za temperature? Ima li izgleda za kakvu kišu?

Stefan600

Pa nisam sad tacno gledao, ali ce postepeno pocet da pada... Mozda 5 stepeni do 2-3 septembra...Dovoljno!  :77:

Bura

Stefan600

Ja mislim da od toga nema nista...U sred ovakvog vremenskog stanja, ne znam...  :78:

Bura

Najavljuje i ETA i NMM.

Stefan600

Ec vidi neki ciklon na jadranu +168h... Sad vidjeh!  :08:

Madjo

Vidim ga.
Već noćas će isparit ...  :82:

Bura

Kaže mi naša slovenka, u Sloveniji od 5. septembra nagla promjena vremena i nagli pad temeprature za 10 stepeni.

Stefan600

Pa to i ja kazem, meni ne moze ovaj ciklon ovako iznenada da upane i da napravi neku zbrku...

MeteoLaik

đe vi vidite te ciklone, anticiklone i čuda?

sanjin

Stefan600

www.meteociel.com udjes sa strane na ecmwf i imash +168h vidjeces na jadranu cikon...

Poseydon

Fraka

Da se ne zalecemo.. realno je da od toga ne bude nista, ali mozda se promijeni nesto... sve bi dao da me sine 100 litara iz ovih stopa

sanjin

Quote from: Fraka on August 24, 2011, 15:25:11 Da se ne zalecemo.. realno je da od toga ne bude nista, ali mozda se promijeni nesto... sve bi dao da me sine 100 litara iz ovih stopa
Nalijes bure vode na sebe i eto ti.  :05:

Nikola

Jos nema ciklona na vidiku,a  od subote na sjeveru popodnevna nestabilnost

Madjo

Zadnje karte i nadu da bi moglo malo pljusnut preko mojih napaćenih krajeva i potulit ove vatre polažem u neđelju veče  :33:  :33:  :33:  :33:

Posebnu mi veliku ali lažnu nadu daje Wrf.  :41:

Bura

Dako se Wrf-ove prognoze ispune...... :29: :29: :29: da se primorci prisjete sta to bi kisa.

slovenka

Nek vam je sa srecom i dobijete dobru kisu, jer vam je stvarno potrebna meni i nije toliko, molim za vas :62:

Cirius